PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 adam allah sanki lafa bak. adam bildiğin gökhanın sol ayağına dalıyor gökhan düşüyor, topa DOKUNMUYOR zaten topa gökhan sağ ayağıyla KENDİSİ vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 PrudenT said: adam allah sanki lafa bak. adam bildiğin gökhanın sol ayağına dalıyor gökhan düşüyor, topa DOKUNMUYOR zaten topa gökhan sağ ayağıyla KENDİSİ vuruyor. Allah falan diyen mi var sadece bu konularda otorite sahibi birisi. Senin dediğine ondan daha fazla mı güvenicem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 fenerbahçeden okadar tokat yedikten sonra gs lilerin göz sinirleri doğal olarak bozulmuştur.luinirde göz sinirlerine ek olarak beyin fonksiyonlarında da zayıflama görüyorum.Ha bunları nerden mi anladım?Ben bir veterinerim ve atlardan iyi anlarım.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 sınırınızı aşmayın hakaret etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 oh neyseki yenmişiz evden çıkarken 1-0 yenilioduk okudum yenmişiz =) bravo be semih helal olsun sana fenerbahçeyi ligde tek başına götürüyosun nerdeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Luinir said: Lorotar çok komilsin be, Ali Sami Yen'de 2 sene yendiniz diye bi tarafınız kalkmış indirir onu Nonda merak etme salacak kobrayıahahhahaha şaban nonda yapar eminim ben :D:Dbu arada ne old bu casio saat 10 numaranız nerede o en son ishal olmuş a.wien maçında oynamıyacakmış öle duydum:D:Dbu arada madem kobra o kadar uzun kıvaracak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 luiniri banlasın bri yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 zahmet olcak gerçekten. kick luinir go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Şurda birbirinize şak şak çılık yapıp 1 kişinin üstüne yükleniyorsunuz.. Adam kendine göre pozisyonu yorumluyor , siz adama 3-4 kişi bir olup yükleniyorsunuz. 3 ünüz 4 ünüz anca 1 kişi ediyosunuz. Ayıptır , günahtır. Bu forumdaki kimsenin kimseye hayvan ismi takmaya hakkı yok.! ayrıca luinir'i tanımam etmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Isteyen istedigi yorumu yapsin, hic umrumda degil. "Nasi penalti degil, hayvansin sen o zaman" diyecek halimiz yok. Olay yorumu insan gibi yapmakta bitiyor. Birisi eline gecen HER firsatta kendi takimindan cok AntiFB taraftari olmaya gayret edip insanlari provoke ediyor, sinir bozuyorsa elbette bu bozulan sinirlerden kendisi de nasibini alir, ben kendisini kaale almam eglenceme bakarim sahsen ama yukaridaki gibi ornekler de tabii ki olacaktir. Bu ornekler arttikca da yapana degil yaptirana bir goz atmak gerekir. Her seyi tek tarafli dusunmeyin yani sirf FB taraftarlari birisine laf etmis diye, bir farkiniz olsun egitimsiz fanatiklerden artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Birileri nonda samiyende kobrayı salacak falan yazmış... :D aha... ahahah.... ahahhhfuauuah zuhahahahajhajhahhmahmahaczxxzcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hoşuna gitti di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 şaban nonda ya canım benim... samiyendeki maça kadar 3-5 taksidini ödeyemezsiniz marsilyaya falan gider nasıl olsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ben sonuca bakarım polemiğe filan girmem. :) Helâl FENER'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 inşallah asy deki maça kadar lincoln ve şabani kaçmazlarda daha heyecanlı bir maç seyrederiz.Bu arada dikkatimi çekti,bu sene gs li futbolcuların ismi çok ilginç; 2 tane şaban( biri hakiki,diğeri torinolu9 1 tane balta 1 tane topal 1 tane kazma(servete fb de takılan lakab) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar