Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Gençlerbirliği - Fenerbahçe, 16. Hafta 16.12.2007 @ 15:30

Trasty

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:
adam allah sanki lafa bak.

adam bildiğin gökhanın sol ayağına dalıyor gökhan düşüyor, topa DOKUNMUYOR zaten topa gökhan sağ ayağıyla KENDİSİ vuruyor.

Allah falan diyen mi var sadece bu konularda otorite sahibi birisi. Senin dediğine ondan daha fazla mı güvenicem lol
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
Lorotar çok komilsin be, Ali Sami Yen'de 2 sene yendiniz diye bi tarafınız kalkmış indirir onu Nonda merak etme salacak kobrayı
ahahhahaha şaban nonda yapar eminim ben :D:Dbu arada ne old bu casio saat 10 numaranız nerede o en son ishal olmuş a.wien maçında oynamıyacakmış öle duydum:D:Dbu arada madem kobra o kadar uzun kıvaracak artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Şurda birbirinize şak şak çılık yapıp 1 kişinin üstüne yükleniyorsunuz.. Adam kendine göre pozisyonu yorumluyor , siz adama 3-4 kişi bir olup yükleniyorsunuz. 3 ünüz 4 ünüz anca 1 kişi ediyosunuz. Ayıptır , günahtır. Bu forumdaki kimsenin kimseye hayvan ismi takmaya hakkı yok.! ayrıca luinir'i tanımam etmem..
Sosyal ağlarda paylaş

Isteyen istedigi yorumu yapsin, hic umrumda degil. "Nasi penalti degil, hayvansin sen o zaman" diyecek halimiz yok. Olay yorumu insan gibi yapmakta bitiyor.

Birisi eline gecen HER firsatta kendi takimindan cok AntiFB taraftari olmaya gayret edip insanlari provoke ediyor, sinir bozuyorsa elbette bu bozulan sinirlerden kendisi de nasibini alir, ben kendisini kaale almam eglenceme bakarim sahsen ama yukaridaki gibi ornekler de tabii ki olacaktir. Bu ornekler arttikca da yapana degil yaptirana bir goz atmak gerekir.

Her seyi tek tarafli dusunmeyin yani sirf FB taraftarlari birisine laf etmis diye, bir farkiniz olsun egitimsiz fanatiklerden artik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...