Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Trasty said: Fenerbahçe Şu sezon başından beri ilk kez 80'den sonra gol atıp kazanıyor.. VE Galatasaray ve Beşiktaş Sezon başından beri Son dakika golleriyle Yok son dakikadaki batuhan efsanesiyle fln puan topluyor.. Hatta ve hatta son dakika kolpa penaltılarıyla maç kazanıyorlar.. Bu sezon bu komedilere ramen yine şampiyon olucaz.. Bu yuzden Sevinçliyim Fenerbahçe bu galibiyetiyle Galatasaray'ın 2 puan önüne geçip lider oluyor .. (Galatsaray - Fenerbahçe maçına şimdiden 3 puanı yazdım o mana'da) aga gel türkiye kupası vercem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 içimde kalmasın ya şu gs liler içinnnnnnnn kapak+goooooooooooooooooolllllllllLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bonjo ne kapağı, puan durumuna bak pls. kim 1.ci söyle bakam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 fenerli arkadaşları okudukça gülesim geliyor devam aynen bu tempoda beyler ne sinema ne tiyatro ne de alemde bir gece en büyük eğlence fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 lige 6 puanla başlıyoruz biz , samiyendede aynı tarife merak etme , 2 puanla lideriz , sizin gibi kalitesiz bir takımı şampiyon yapmayız merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 denizlide sümüğünüzü çekerken kimi şampiyon yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bonjo, Mustafa Keçeli miydi onun adı ya bak unuttum şimdi :D Hadi canım lider Cimbom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 khala eğlendirmek sizin işiniz ,her gs maçında biletimi migrosa alıyorumki , maçı değil gs lıları izlemek için , lidersiniz eğlence sektöründe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bonjo said: lige 6 puanla başlıyoruz biz , samiyendede aynı tarife merak etme , 2 puanla lideriz , sizin gibi kalitesiz bir takımı şampiyon yapmayız merak etmeBiz 6 puanla Başlıyoruzda adamlar Hakemleri ve Saçma sapan mevzularıda hesaba katarsan bi 10-15 puanla başlıyor .. Ama işin güzeli Kalitesi düşük takımlara Mahalle maçı misali 15 avans 16 da biter gibisinden bir durumla Şampiyonluk elde etmek dahada haz verici oluyor .. (Karı - Koca muhabbetine girmicem Karınında koca'nında kim oldugunu herkes içten hissedebiliyor artık. Kocasının karısına yaptığı baskılara hor görmelere dayanamayan kadın Kocasıyla kavgaya başlar misali tartışmalar komik oluyor) Erkek kızı bırakır. Kız ben bıraktım der gibisinden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Trasty ne çabuk unuttunuz be Luciano, Nobre, Anelkaları Balık hafıza bu olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Semih deli bi gol atmış varmı vidyonun görüntüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 çok iyiyiz yaa, en iyiyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Cirkefler efendisi Bulent'in cirkef takimina ve hakeme ragmen kazandik cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ayrıca ben yönetici olsam Fenerbahçede, galibiyete rağmen çıkıp hakemi eleştirirdim , gene 2 penaltımız verilmedi , ilk yarı bitti penaltı yok gerçekten çok ilginç korktukları birşey varki çalamıyorlar ama herşeye rağmen şampiyon olacaz buna yürekten inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Hangi ilk yari, kac senedir 2-3 tane penalti gorduk zaten sunun surasinda. Adam Gokhan'a soldan saga dogru kayiyor, top tam ters yone dogru sut gibi gidiyor, buna da hala "hicbirsey yok" diyebilen subjektif at gozlukluler cikiyor, asil enteresan olan o bence :) Voleybol pozisyonu zaten ayri bi alem, ona da derler birazdan "carpma" diye utanmadan. Sirf penaltilar degil tabi is. GB kalecisini 2-3 kere uyardi hakem geciktirmesin diye, kart ne zaman gostericekti acaba, mac 180 dakika olsa gosterirdi belki. Alex'i bicmeyen kalmadi butun mac, anca biri kart gordu. Hakem biraz sert oynatmak istedi desen degil, nitekim defansimizin gobegi haftaya cezali, iki harekette iki kart masallah. En cok bizimkilerin son 5 dakika butun isleri yavas yavas yapmalari zevk verdi bana valla, 75 dakika "ay basim dondu, grip oldum, tansiyonum cikti, belim mi agriyo basim mi karar veremedim rol yapmayi beceremiyorum galiba" diye oyunu sogutmak icin yapmadigini birakmayan cirkef Bulent'in egitimindeki GB birdenbire iki oyuncu birden degistirip panter gibi saldirmaya basladi, bi de hakeme itiraz ettiler "hoca oyunu sogutuyolar" diye :) Bu topige bu kadar dadanan GS'lileri anlamakta da gucluk cekiyorum, daha yeni yenmedik mi biz sizi sanki, yanlis mi hatirliyorum? Sivas macini kazanip "EHUEHE LIDERIZ OLM" diye buraya gelmenin manasi nedir? :) Benim bildigim karsi takimi yenersen veya sampiyon olursan dalgani gecersin yani, cok cok rakibin baskasina yenilirse "gecmis olsun ehe" dersin, ama her iki takim da kazanmisken "OLEEEY BU HAFTA DA USTUNUZDEYIZ" diye dalga gecilmez ki? Kuyruk aciniz bu kadar buyuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Baggio herşeyi çok güzel anlatmışın , hakemler hakkında konuşmak gerçekten istemiyorum ben ama şu galibiyette bile maça gene hakem damgasını vurmuştur yani..Maçı izleyenler anlar ne demek istediğimi.. 1 puan üste olma olayına gelince daha 54 puan var ortada 1 puanın hesabını yapmaya başladılarsa , yavaş yavaş anlıyorlar şampiyonluğun gideceğinide , daha çok su akar bu değirmenden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 taraftar tepkisini koymuş zaten.. Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bonjo said: yavaş yavaş anlıyorlar şampiyonluğun gideceğinide , daha çok su akar bu değirmenden.. He Bonjo he >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 luinir ne zaman objektif olcan artık yeter ya.her futbol bölümüne girdiğimde senin yüzünden sinirlerimin bozulmasımı lazım.gökhana yapılan hareketin penaltıyla alakası yok demişsin... ÇOK ANLIYON FUTBOLDAN HELAL ulan adam topa kayar gibi biçti geçti sen nesi penaltı değil.he sevinemedin ama malesef yendik ve şampiyon olucaz nasıl olsa lideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 lorrotar geç bunları ya lider kim canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Lorrotar said: luinir ne zaman objektif olcan artık yeter ya. Sen ne zaman cahille cahil olmak yerine onunla eglenmeyi ogrenicen Lorrotar yav, niye bozuyosun sinirlerini. Sakin sakin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 galatasarayı ali samiyende 35-0 yenip motor ediceğimiz için lideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Lorotar çok komilsin be, Ali Sami Yen'de 2 sene yendiniz diye bi tarafınız kalkmış indirir onu Nonda merak etme salacak kobrayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 luinir bence sen bu bölümden atılmalısın, kesinlikle objektif olmayı bilmiyorsun. bak toggie ile falan da çok zıtlaşıyoruz şurada ama adam genel olarak baktığında mantıklı bi insan yani, sen de o da yok, tek amacın saldırmak. o pozisyona penaltı değil diyosan sen at gözlüğü de takmamışsın direk atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Gir maratonun sitesine bak Erman hoca ne demiş, şimdi ona da laf edersiniz looool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar