MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ya biz bu insanlara neyi anlatamıyoruz anlayamıyorum. haberin yanına elinde "free öcalan" yazan kadınların fotoğraflarını koymuşlar. Avrupalıların terörden 3,5 atmasını geçtim, onları bir de destekliyorlar utanmadan. hala allahın dağdadaki teröristi için "özgürlük savaşçısı" yalanını kullanıyorlar... onu geçtim konuyla, almanyada yürüyen pkklıların ne alakası var da o foto orada duruyor? yahoo news bombalama haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 şaşırtan ne ? bu adamlar bizim dostumuz değil ki? Türkiyenin güçsüzleşmesi bölünmesi işlerine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yok yani şarşırmak değil de biz kendimizi mi anlatamıyoruz yoksa bu adamlara yeterince ayarmı veremiyoruz onu anlamış değilim. sonuçta bu işi bir şekilde durdurmak gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 e hiç bişi anlatmıyormuz ki anlatamıyor muyuz diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Türk bayrağı dalgalanırken uçakların uçtuğu bir resimde var orda yani toplama bi slideshow yapmışlar aslında. Amerikada bir terror örgütü çıksa diyelim o zamanda onların resimlerini aynı böle koyucaklar, yapılan eylemlerde vs. yani basın bu sonuçta işi bu böle yapmalı. Başlığı okuduğumda kampanya tadında birşey yaptı sandım şok oldum ama pek öle değil, sıradan bir haber yayınlıyolar işte bence hepsi bu. Fazla duygusal yaklaşıyosundur belki konuya ondan. Haklısında duygusal yaklaşmaya ama ne biliyim çokta önemli değil gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Haberde bushun pkkyı ortak düşman ilan ettiği belirtilmiş. Ayrıca türkis jets are bombarding ıraq rebel bases ifadesi bana çok karizmatik geldi,ayrıca gerçekten çok güzel fotoğraflarda var ama ; sivillerden de ölen yaralanan olmuş, bizim medya hiç bahsetmiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Gayet normal bir haber, nesi var ki bunun? 2 tarafın da fotoğraflarını koyacaklar herhalde. PKK yanlısı insanlar da var dünyada, 15 tane türklerin ordusunun fotoğraflarından sonra biraz da PKK yanlısı insan fotoğrafı. Hiç yadırgamadım şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 "Women in traditional dress hold signs reading 'Free Ocalan' and 'Our choice is A. Ocalan - hands off him!' as some thousands of Kurds march in downtown Dusseldorf, western Germany, Saturday Dec. 15, 2007, protesting against the invasion of Turkish armed forces into the north of Iraq and demanding the release of imprisoned Kurdistan workers' party (PKK) leader Abdullah Ocalan" Demiş. Gayet doğru demiş, tarafsız ve güzel açıklamış işte... Bilmem, ben hiç bir art niyet ya da yanlış bir şey göremedim haberde... Ne alakası var demişsin de, haber Türkiye'nin Kuzey Irak'a girmesi hakkında, fotoğraf da Türkiye'nin Kuzey Irak'a girmesini protesto eden insanları gösteriyor. Alakayı görebiliyorsun herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bizim derdimiz kürtlerle değil PKK'yla. bunu anlamaları gerek birr. ikincisi bunları böyle göstererek terör örgütünün reklamını yapmış oluyorlar. bu yüzden de gayet uygunsuz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Tamam da, adam olmuş bir şeyi olmamış gibi gösteremez ya... Sonuçta düsseldorf'ta halk yürümüş "Free Öcalan" diye, adam da bunu haber yapıyor, gayet normal bir şey bence... Orada yürüyen insanlar da kürt olduğuna göre, eh ortada bir hata var gibi gözükmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 iyi de bizim kandili bombalamamızla bir alakası yok o resmin... tek ortak paydaları ikisi de pkk. ayrıca bütün kürtler de pkkyı destekliyormuş gibi lanse ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Hayır, ortak payda şu ki o fotoğraftaki insanlar türkiye'nin kuzey ırak'ı işgalini protesto ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Rebel ve Kurdistan kelimeleri kullanılmasaydı art niyet aranmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 batıya ayar mı ? sen kendi iç işlerin konusunda heriflerden destur bekliyorsun.adamların tavrı bariz ortada hem severim hem döverim diyorlar ne demek istediğimi varın siz anlayın Batıcınoelpervervediğertümbizdeolmayanzımbırtılarımeziyetbilipbilmeyenlerdentiksinirgillere selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Türkiye'nin bile yüzde 10 küsürlük bir kısmı PKK'yı özgürlük savaşçısı görürken avrupalıların ne yapmasını bekliyordunuz ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 zannedersem tek eksikleri said: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar