Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo News'daki "free öcalan" meselesi

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ya biz bu insanlara neyi anlatamıyoruz anlayamıyorum. haberin yanına elinde "free öcalan" yazan kadınların fotoğraflarını koymuşlar. Avrupalıların terörden 3,5 atmasını geçtim, onları bir de destekliyorlar utanmadan. hala allahın dağdadaki teröristi için "özgürlük savaşçısı" yalanını kullanıyorlar...

onu geçtim konuyla, almanyada yürüyen pkklıların ne alakası var da o foto orada duruyor?

yahoo news bombalama haberi
Sosyal ağlarda paylaş

Türk bayrağı dalgalanırken uçakların uçtuğu bir resimde var orda yani toplama bi slideshow yapmışlar aslında. Amerikada bir terror örgütü çıksa diyelim o zamanda onların resimlerini aynı böle koyucaklar, yapılan eylemlerde vs. yani basın bu sonuçta işi bu böle yapmalı. Başlığı okuduğumda kampanya tadında birşey yaptı sandım şok oldum ama pek öle değil, sıradan bir haber yayınlıyolar işte bence hepsi bu. Fazla duygusal yaklaşıyosundur belki konuya ondan. Haklısında duygusal yaklaşmaya ama ne biliyim çokta önemli değil gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

"Women in traditional dress hold signs reading 'Free Ocalan' and 'Our choice is A. Ocalan - hands off him!' as some thousands of Kurds march in downtown Dusseldorf, western Germany, Saturday Dec. 15, 2007, protesting against the invasion of Turkish armed forces into the north of Iraq and demanding the release of imprisoned Kurdistan workers' party (PKK) leader Abdullah Ocalan"

Demiş. Gayet doğru demiş, tarafsız ve güzel açıklamış işte... Bilmem, ben hiç bir art niyet ya da yanlış bir şey göremedim haberde...

Ne alakası var demişsin de, haber Türkiye'nin Kuzey Irak'a girmesi hakkında, fotoğraf da Türkiye'nin Kuzey Irak'a girmesini protesto eden insanları gösteriyor. Alakayı görebiliyorsun herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...