Gothic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yine çoşmuş burası dev ben sana bulucam söz veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 arcane said: Ekmek said: canlı müzik var. valla beğenmemişler başkasının yalancısıyım :P Dela sabote etti o yayını bi kere. Kendi sesimi duymamama rağmen BAYA iyiydim halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ekmek te olsa kızdır dedik, bağrımıza bastık, evini bize açtı dedik, ama NO SENDIKA in Paticik Kızlar Klubü. Lütfen. Aaa, kız kızayız şunun şurasında, sendika gibi bünyesinde 2den fazla kız bulundurmayan oluşumlarla paticik kızlar klubünü kaynaştırma çalışmalarınızı dernek başkanı olarak kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 rayka said: naapıcan ped i lan tampon getir birbirimize sokarız tööbeeeee ohaaaaaaaa öeh o yaşa o laf helal ben gelmem ablam kızar ya ablam da gelir ya da hiç gelmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Dev sen kızmıydın ya bence son anda erkek çıkacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sen de son anda insan çıkıcaksın gibi gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ama bence sen insan çıkamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bütün kızlar toplanın toplanın toplanın sonra benide çağırın =) kız değilim erkeğim kızları seviyorum hepsi bacımızdır yalan aslında değil nerde toplanıyosunuz? asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 paticik 1. kızlar buluşmasını yine paticik abazan ahalisi bastı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 GENŞLER Bİ DURUM MU VAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Charsi said: paticik 1. kızlar buluşmasını yine paticik abazan ahalisi bastı! Harbi ya çıkın gidin topikimizdeeeen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 iç çamaşırları hakkında konuşulacak mı ? ona göre gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bilkentin en taş çocuklarının yanında muhteşem bir gece geçirtebilirim sizlere sevgili klüp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tunca da olacak mı o taşlar arasında : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 baba çamaşırı, tamponu falan bırakında.. kızlar toplanıp yemek yapsa.. bööle yesek bulana bulana.. bi de kekler, pastalar falan da olsa >_ dur ben yimeeemi yiyip uyumaya gideyim yaw. ama siz yine de yemek yapma olayını bi düşünün.. yemek iyidir! o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 izabel bi bana bulamadın kızım okuldan taş bebe geç artık bizim kampuse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bana da bulun taş bi bilkentli sarışın kokoş. haftada 2 saat muhabbet eder eğlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 deniz dediklerim merkezde zaten=) gelir gelmez sana çalışıyorum deniz orrayt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 oohh cansu bebeğğiiiimmmm (L) love you aşkım(L) sly ben senn neyine yetmiorum anacım muhbbet istedin etmedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bana da şey bulun. unamdan süper bilgisayar. vardır kesin bi tane? simulasyon falan yapıyolardır ๏̯͡๏) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 senin yerin ayrı denizcim : ) bana kokoş lazım eğlencelik. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 aa ne güzel kız kıza takılırız e gelim bende o zaman hihi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hehe oldu ozmn facebooka girip arama bölümünde bilkent yazıp gruplarda veya networkte çkan kızlara arabam var diosun msn gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ๏̯͡๏) bu neymiş lan böyle çok değişikmiş. ๏̯͡๏) ๏̯͡๏) ๏̯͡๏) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben de gelirim ama ev partisi olursa. bi kenara koyarsınız ihtiyaç anında camı kırıp kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar