Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War: Chains of Olympus [ PSP ]

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Sony, PSP için hazırlanan aksiyon oyunu God of War: Chains of Olympus'un yeni ekran görüntülerini yayımladı. İlk iki oyunla hikaye açısından herhangi bir benzerlik göstermeyecek ve yeni bir hikayeye sahip olacak oyun 4 Mart 2008 tarihinde piyasaya sürülecek. Ekran görüntülerine shacknews.com adresine tıklayarak bakabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Oyuna dun basladim ve bitirdim. gercekten guzel bir oyun ama god of war 3 u beklerken cerez niyetine gitti. Oyun herseyiyle guzel olmasina ragmen kisaligi buyuk bir eksiydi. PsP de boyle grafiklerin oldugunu gosterdigi icin ayrica yapimcilara tesekkur ediyoruz. simdiki amacim ekstralari bitirp oyunu diyer zorluk seviyelerinde bitirmek... Umarim sizde oyunca seversiniz. Herkese tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hard mode dışında oynamayı tavsiye etmiyorum. Kısa sürüyor çünkü. Hard modeda gayet güzel ama büyük eksiği senaryo olmuş bence. Çok dandik, hatta dandik ötesi. Yoksa grafikleri, müzikleri ve aksiyonuyla mükemmel bir oyun olmuş. Beklediğimize değdi mi? Bilemiyorum, biraz daha uzun ve dengeli zor olabilirmiş oyun. Vidyoların geçilmemesi Persephone gibi bosslarda çok sıkıcı ve ömür çürütücü olmuş. Ama god of war, god of war'dur, pspde olması da fırsattır, güzeldir. Artık devil may cry ve oblivion u bekleyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
Hard mode dışında oynamayı tavsiye etmiyorum

Oyunu bir kez bitirince god mode acilio, ama isminden anlasildii gibi olumsuz biri olarak deil gercekten zor oyun oluo.

Dev said:
Vidyoların geçilmemesi

yuvarlak tusuna basili tutarsan videolari gecior...

Dev said:
Artık devil may cry ve oblivion u bekleyeceğiz.

DMC gelio mu psp ye? ::o ::o ::o

Bu arada oblivion iptal edilmis die duydum
Sosyal ağlarda paylaş

ilk psp oyunum oldu (şu zamana kadar bitirdiğim de 2. oyun =P). hani oyun o kadar güzel geldi ki, "acaba psp'nin en iyi oyununu oynadım da.. bundan sonrakiler sarmaz mı?" diye bir soru işareti bile bıraktı kafamda. sonra tekken dr oynadım, kategorileri kıyaslanmasa da onun da çok iyi olduğunu gördüm ^^

BioHazarD said:
ben challengelardan hic darbe almadan 20 kisi oldur geyigini gecemedim. vuruyolar arkadas illaki :P

bende deli oldum burada ama sonunda anladım ki kafalarına kafalarına gömçürünce çözülmeyecek sorun yokmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

ya asıl health sürekli azalırken ki challenge i nası geçtiniz onun taktiği nedir psp yi kıracaktım da.

bonus kıyafetleri hangi zorluk seviyesinde oyunu bitirdiysen orda kullanabilirsin. ben normal ve hardda bitirdim, god mode bitmek üzere. hepicüünde kullanabiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Bu ilk kocaman bossu kestim ben, yeni aldım da oyunu, neyse. Hani böyle ağzına bladeleri takıp indiriyoruz sonra kafasına sütünları giydiriyoruz. İşte o öldü, sonra oyun mu takıldı ne oldu ekran karanlık böyle arkada sesler var hep, ama geçemedi bi türlü. Ne bu? Orjinal de yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...