RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Sony, PSP için hazırlanan aksiyon oyunu God of War: Chains of Olympus'un yeni ekran görüntülerini yayımladı. İlk iki oyunla hikaye açısından herhangi bir benzerlik göstermeyecek ve yeni bir hikayeye sahip olacak oyun 4 Mart 2008 tarihinde piyasaya sürülecek. Ekran görüntülerine shacknews.com adresine tıklayarak bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bi ara bunun demo umdsini dagitmislar, ebayde 4-5 dolara satiyolar almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 oyun amerikada cikti bi kac gun once, 5 saat falan surdu bitirmesi. pspye cikmis en iyi oyunalrdan biri diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 şu zamana kadar elime psp almışlığım yok. bu akşam arkadaşımdan bir süreliğine alacağım.. oyunlara bir bakayım dedim ve biraz önce ben de şu güzide in-game god of war videosunu izleyince heyecanlandım. negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 4 saat 54 dakika sürdü bitmesi evet çok kısa. çok güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 çok mükemmel bir oyun herkese tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 7 buçuk saat hiç durmadan oynadım anca bitti hardda nasıl 4 saatte bitirdiniz çok merak ettim? ayrıca oyun muhteşem. çok güzel hatta psp'nin gelmiş geçmiş en iyi oyunu. ben böyle oyun görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Oyuna dun basladim ve bitirdim. gercekten guzel bir oyun ama god of war 3 u beklerken cerez niyetine gitti. Oyun herseyiyle guzel olmasina ragmen kisaligi buyuk bir eksiydi. PsP de boyle grafiklerin oldugunu gosterdigi icin ayrica yapimcilara tesekkur ediyoruz. simdiki amacim ekstralari bitirp oyunu diyer zorluk seviyelerinde bitirmek... Umarim sizde oyunca seversiniz. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Hard mode dışında oynamayı tavsiye etmiyorum. Kısa sürüyor çünkü. Hard modeda gayet güzel ama büyük eksiği senaryo olmuş bence. Çok dandik, hatta dandik ötesi. Yoksa grafikleri, müzikleri ve aksiyonuyla mükemmel bir oyun olmuş. Beklediğimize değdi mi? Bilemiyorum, biraz daha uzun ve dengeli zor olabilirmiş oyun. Vidyoların geçilmemesi Persephone gibi bosslarda çok sıkıcı ve ömür çürütücü olmuş. Ama god of war, god of war'dur, pspde olması da fırsattır, güzeldir. Artık devil may cry ve oblivion u bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Dev said: Hard mode dışında oynamayı tavsiye etmiyorum Oyunu bir kez bitirince god mode acilio, ama isminden anlasildii gibi olumsuz biri olarak deil gercekten zor oyun oluo. Dev said: Vidyoların geçilmemesi yuvarlak tusuna basili tutarsan videolari gecior... Dev said: Artık devil may cry ve oblivion u bekleyeceğiz. DMC gelio mu psp ye? ::o ::o ::o Bu arada oblivion iptal edilmis die duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Dmc geliyor evet. Ama obliviona yazık olmus. Bu arada sağol vidyo olayı için ebemdidildi resmen. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 başlarındayım oyunun ama yavan olduğunu soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ben challengelardan hic darbe almadan 20 kisi oldur geyigini gecemedim. vuruyolar arkadas illaki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 gardını alırsan vuramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Burdan devam edelim lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ilk psp oyunum oldu (şu zamana kadar bitirdiğim de 2. oyun =P). hani oyun o kadar güzel geldi ki, "acaba psp'nin en iyi oyununu oynadım da.. bundan sonrakiler sarmaz mı?" diye bir soru işareti bile bıraktı kafamda. sonra tekken dr oynadım, kategorileri kıyaslanmasa da onun da çok iyi olduğunu gördüm ^^ BioHazarD said: ben challengelardan hic darbe almadan 20 kisi oldur geyigini gecemedim. vuruyolar arkadas illaki :P bende deli oldum burada ama sonunda anladım ki kafalarına kafalarına gömçürünce çözülmeyecek sorun yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 double jump yap, L+ucgen e basili tut. eer bu islemi duzenli olarak yaparsan gecersin ama uzun uzun denemen gerekio... en azindan ben boole gecdim... bonusda yeni kiyafet cikti ama bi turlu giyemedim. yardim edecek arkadas varmi bunun icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ya asıl health sürekli azalırken ki challenge i nası geçtiniz onun taktiği nedir psp yi kıracaktım da. bonus kıyafetleri hangi zorluk seviyesinde oyunu bitirdiysen orda kullanabilirsin. ben normal ve hardda bitirdim, god mode bitmek üzere. hepicüünde kullanabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 o bolumde bende sorun yasiom ve halada gecemdim... ama bakcaz, umarim gecerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Super oyun. 3 gunde falan bitirdim delirip. Siddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bu ilk kocaman bossu kestim ben, yeni aldım da oyunu, neyse. Hani böyle ağzına bladeleri takıp indiriyoruz sonra kafasına sütünları giydiriyoruz. İşte o öldü, sonra oyun mu takıldı ne oldu ekran karanlık böyle arkada sesler var hep, ama geçemedi bi türlü. Ne bu? Orjinal de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bende kopyada yapti ayni seyi, cso degilde iso indirdim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kapataçtım düzeldi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya oyunda sey cok kotuydu. oyunun daha yarisi olmadan butun phoenix featherlarla gorgon eyelari buldum ve butun silahlari upgrade etmistim. oyun bittiginde bilmemkacyuzbin red orbum vardi icimde patladi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar