Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim..belki ilginizi çeker diye şahsen bende aynı mektupu Genel Kurmay başkanına yolladım..sizinde bi göz atmak istediğinize eminim. http://www.atsizcilar.com/forum/genelkurmay-baskanligina-acik-mektup-t8062.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 orduya ,yönetime el koyan diyen zihniyetten hiç bişi olmaz. bazı doğruları yazıyor ama , bu zihniyetteki kşi bir adim bile ileri gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 mektubu okuyacak vaktim olmadı ama forum rezalet hatta rezalet ötesi geldi. kişilerin kendilerine taktıkları lakaplara bakarak bunu söylüyorum tabi, türk ırkçısı ne ya? zarar ziyan bu insanlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi? , Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Üyeliğin iptal edilmiştir. haha su mesajda orda ne kadar çelişiyor kendisiyle. it yazdi diye birine salak diyip , küfürlü ileti yazma diyen moderatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben şahsen büyük ölçüde hak verdim adama ayrıca şunuda belirtim ırkçı değilim sadece türküm.onların birbirlerine taktıkları lakaplarda açıkcası beni ilgilendirmiyor.sadece sizin yorumlarınız merak ettim siz ne düşünüyosunuz diye hepsi bu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Iste bu mantik yuzunden bir sonraki secimde %75 alicak AKP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Anaa, kafatasçılar! "Vatandaşımız" dediin, Almanya'daki nazist, Amerika'daki KKK üyesi, İngiltere'deki "skinhead". Farkları, ırkları. Zihniyet, düşüncelerini(!) ifade etme biçimi, dünyaya bakış açısı hepsinin aynı. Bu topik feci yalan olur, söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 guney kore dediginiz yerin tarihini soyle bir okuyun zipciktilik yapmadan ezberden asker kotu asker sole aske rboel demeden ha kafatasci butun kurtleri takunya yapalim derse haber olurmu? olmaz cok triskadan bir mektup allahin fasosu yazmis iste atsiz resminide cakmis kenara nihal atsiz ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 oha adam hitlere benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ozenti diyoruz benzeme diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Zarar ziyan bu insanlar bu millete yahu valla zarar ziyan yer ve kaynak israfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi? , Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Üyeliğin iptal edilmiştir. boyle moderasyon istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 zenci spawnında reskill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bizlerin yani Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği gençlerin sizlerden istirhamı, yukarıda özelliklerine değindiğimiz kesimlerin iradesine rağmen, "darbe" yapılamaz diyenlere inat, %53'lük kesimin duygularına tercüman olup, ülke yönetimine en az 20 yıl boyunca el koymanızdır. Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 20 yıl az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yazık artık ruh halim kaldırmıyor bu hastalıklı insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 razienz said: Yazık artık ruh halim kaldırmıyor bu hastalıklı insanları :)-D sıkma canını içelim açılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Gök Yeleli Bozkurt Otağ Yöneticisi Ben de buna takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Forum değil arkadaşım Otağ. Forum yunanca bi kelime. Ayrıca %53 bizdendir dediklerine göre dtp oylarını da kendilerinden sayıyorlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Axe bunu o forumda söylemeni pek tavsiye etmem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 harekatmı yapsak gomünüs terörüs rp si yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi? , Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Üyeliğin iptal edilmiştir. Yarılll xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ne vatandaşlarımız varmış yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Birbirlerine hitap şekilleri çok hoş :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar