Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim..belki ilginizi çeker diye şahsen bende aynı mektupu Genel Kurmay başkanına yolladım..sizinde bi göz atmak istediğinize eminim. http://www.atsizcilar.com/forum/genelkurmay-baskanligina-acik-mektup-t8062.html
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 orduya ,yönetime el koyan diyen zihniyetten hiç bişi olmaz. bazı doğruları yazıyor ama , bu zihniyetteki kşi bir adim bile ileri gidemez.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 mektubu okuyacak vaktim olmadı ama forum rezalet hatta rezalet ötesi geldi. kişilerin kendilerine taktıkları lakaplara bakarak bunu söylüyorum tabi, türk ırkçısı ne ya? zarar ziyan bu insanlar valla
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi? , Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Üyeliğin iptal edilmiştir. haha su mesajda orda ne kadar çelişiyor kendisiyle. it yazdi diye birine salak diyip , küfürlü ileti yazma diyen moderatör.
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben şahsen büyük ölçüde hak verdim adama ayrıca şunuda belirtim ırkçı değilim sadece türküm.onların birbirlerine taktıkları lakaplarda açıkcası beni ilgilendirmiyor.sadece sizin yorumlarınız merak ettim siz ne düşünüyosunuz diye hepsi bu (:D
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Iste bu mantik yuzunden bir sonraki secimde %75 alicak AKP.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Anaa, kafatasçılar! "Vatandaşımız" dediin, Almanya'daki nazist, Amerika'daki KKK üyesi, İngiltere'deki "skinhead". Farkları, ırkları. Zihniyet, düşüncelerini(!) ifade etme biçimi, dünyaya bakış açısı hepsinin aynı. Bu topik feci yalan olur, söyliyim.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 guney kore dediginiz yerin tarihini soyle bir okuyun zipciktilik yapmadan ezberden asker kotu asker sole aske rboel demeden ha kafatasci butun kurtleri takunya yapalim derse haber olurmu? olmaz cok triskadan bir mektup allahin fasosu yazmis iste atsiz resminide cakmis kenara nihal atsiz ftw
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Zarar ziyan bu insanlar bu millete yahu valla zarar ziyan yer ve kaynak israfı
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi? , Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Üyeliğin iptal edilmiştir. boyle moderasyon istiyoruz!
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bizlerin yani Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği gençlerin sizlerden istirhamı, yukarıda özelliklerine değindiğimiz kesimlerin iradesine rağmen, "darbe" yapılamaz diyenlere inat, %53'lük kesimin duygularına tercüman olup, ülke yönetimine en az 20 yıl boyunca el koymanızdır. Oha.
razienz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yazık artık ruh halim kaldırmıyor bu hastalıklı insanları
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 razienz said: Yazık artık ruh halim kaldırmıyor bu hastalıklı insanları :)-D sıkma canını içelim açılalım
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Gök Yeleli Bozkurt Otağ Yöneticisi Ben de buna takıldım.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Forum değil arkadaşım Otağ. Forum yunanca bi kelime. Ayrıca %53 bizdendir dediklerine göre dtp oylarını da kendilerinden sayıyorlar heh.
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Axe bunu o forumda söylemeni pek tavsiye etmem:D
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 harekatmı yapsak gomünüs terörüs rp si yapıp
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi? , Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez. Üyeliğin iptal edilmiştir. Yarılll xD
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ne vatandaşlarımız varmış yaw.
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Birbirlerine hitap şekilleri çok hoş :D :D
Öne çıkan mesajlar