Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Vatandaşımızın Dayanamayıp Genel Kurmaya Yollamış Olduğu Mektup

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim..belki ilginizi çeker diye şahsen bende aynı mektupu Genel Kurmay başkanına yolladım..sizinde bi göz atmak istediğinize eminim.

http://www.atsizcilar.com/forum/genelkurmay-baskanligina-acik-mektup-t8062.html
Mesaj tarihi:
orduya ,yönetime el koyan diyen zihniyetten hiç bişi olmaz.
bazı doğruları yazıyor ama , bu zihniyetteki kşi bir adim bile ileri gidemez.
Mesaj tarihi:
mektubu okuyacak vaktim olmadı ama forum rezalet hatta rezalet ötesi geldi. kişilerin kendilerine taktıkları lakaplara bakarak bunu söylüyorum tabi, türk ırkçısı ne ya? zarar ziyan bu insanlar valla
Mesaj tarihi:
said:
Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi?
,
Zaten "Türk" kelimesini küçük harfle yazan adamdan hayır gelmez.

Üyeliğin iptal edilmiştir.

haha su mesajda orda ne kadar çelişiyor kendisiyle.
it yazdi diye birine salak diyip , küfürlü ileti yazma diyen moderatör.
Mesaj tarihi:
ben şahsen büyük ölçüde hak verdim adama ayrıca şunuda belirtim ırkçı değilim sadece türküm.onların birbirlerine taktıkları lakaplarda açıkcası beni ilgilendirmiyor.sadece sizin yorumlarınız merak ettim siz ne düşünüyosunuz diye hepsi bu (:D
Mesaj tarihi:
Anaa, kafatasçılar!
"Vatandaşımız" dediin, Almanya'daki nazist, Amerika'daki KKK üyesi, İngiltere'deki "skinhead". Farkları, ırkları. Zihniyet, düşüncelerini(!) ifade etme biçimi, dünyaya bakış açısı hepsinin aynı.

Bu topik feci yalan olur, söyliyim.
Mesaj tarihi:

guney kore dediginiz yerin tarihini soyle bir okuyun zipciktilik yapmadan ezberden asker kotu asker sole aske rboel demeden

ha kafatasci butun kurtleri takunya yapalim derse haber olurmu?
olmaz
cok triskadan bir mektup
allahin fasosu yazmis iste atsiz resminide cakmis kenara

nihal atsiz ftw

Mesaj tarihi:
said:
Aptal adam küfür ve hakaret içerikli ileti eklemek yasak diyoruz "it" kelimesi ne oluyor, iltifat kelimesi mi?
,

boyle moderasyon istiyoruz!
Mesaj tarihi:
Bizlerin yani Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği gençlerin sizlerden istirhamı, yukarıda özelliklerine değindiğimiz kesimlerin iradesine rağmen, "darbe" yapılamaz diyenlere inat, %53'lük kesimin duygularına tercüman olup, ülke yönetimine en az 20 yıl boyunca el koymanızdır.

Oha.
Mesaj tarihi:
said:
,

Yarılll xD
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...