Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban okullarda serbest olacak...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Çok sevindim. Bunun için takunyalı olarak etiketlenicem belki de neyse hayırlısı. Ateist takunyalı.

Kimse benim saçımı zorla kestirip küpemi çıkartamıyacağı gibi kimsenin de türbanını çıkartamaz. Ayıptır. Çok iyi niyetlerle yapılmadığını biliyorum ama olması gereken bu üzgünüm. "Türbanını çıkarmadıkça okuluna giremezsin" diyerek nereye varılmaya çalışılıyor? Bu o insanların dışlanması ve yoksayılması anlamına gelmez mi? Oturup düşünüyor musunuz bu yasağı savunurken? Mantıklı olun biraz. "Devlet dairesinde dini sembol olmaz" mantığı var bi de. Bir, bunlar öğrenci, memur değil. İki, laik düzende dini semboller yasak değildir, aksine HEPSİ serbesttir. Lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
pwnbot said:
sen bakinca seni gunaha soktugu icin cehennem yolu aciliyor tabii mini etek giyen hatuna da.

hayır ben öyle düşünmüyorum.sonuçta kendisini bir nevi teşhir etmiş oluyor, bu duyguyu yaşamak istemedigi içinde kapanıyor.

senin şuana kadar hoşlandıgın kızların hangisi türbanlıydı?
bu soruya verecegin cevap ,benim demek istedigimi anlatır umarim.

su ana kadar hoslandigim kizlarin hic biri turbanli degildi, cunku benim gozumde turbanlilar igrenc tiksinc varliklar. evet, fasistim.

ha olayi et pazarina cevirirsek, heidi klum turban taksa igrenc tiksinc demem, yazik olmus mundar olmus derim.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
pwnbot said:
newdonis said:

türbanı bir kadın cinsel bir sembol olarak görülmemek için ,iffetini korumak için takıyor. mini etegin niçin giyildigini hepimiz biliyoruz.

bu kismi boyle yazman gerekirdi.

simdi sana soruyorum, kravatin ne icin takildigini biliyor musun?
erkek cinsel organina isaret eden bir aksesuar zira kendisi.

mayo neden giyilir biliyor musun?
denize girmek icin, beni sev demek icin degil.

denize girerken turban kara carsaf takan "tipler" mi daha tahrik edici peki yoksa amaca uygun kumastan uretilmis, bedenin gunesten faydalanmasini saglayan kesimli mayolar giyenler mi?

hangilerinin meme ucu gozukuyor? genelde kara carsaflilarin. neden? carsaf yataga serilir, onunla denize girilmez.

fantazi ic camasirlari hangi amaca hizmet eder?
cinsel hayata renk katmak, partnerini ateslemek icin.

peki en cok fantazi ic camasiri alan kesimden haberin var mi?
sanirim yok, cunku onlar iffetini koruyor.

oncelikle "onlar" deyiş biçimiyle de faşist oldugunu gösteriyorsun.

en çok fantazi iç çamaşırı alan kesim, kocasına,sevgilisine alıyor.,

buda onun en dogal hakkı .bir kadın kocasınla sevgilisinle herşeyi paylaşabilir.

ben 19 yıllık hayatımda canlı canlı kara çarşafla denize giren görmedim,meme ucu gözükeceginide zannetmiyorum, bu yüzden yorum yapamam.

ben gordum, gordugumu soyluyorum. ilimli islamin sicak ruzgarindaki liberallerde de degilim, o zaman fasistim evet.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
Diablo said:
newdonis said:
mini etegin niçin giyildigini hepimiz biliyoruz.

niye giyiliomuş.ben bilmiyorumda

mini etek güzel gözükmek : bu sayede erkeklerin dikkatini çekmek için giyilir heralde? sebebi o olmasada sonuçta hepimiz bakmıyormuyuz?kendi adıma konuşayım mini etek giyen birinin bacaklarına bakarım.sen bakmazsan ben anormal degilim.

Senin kafanda ki insanlar zaten çağ dışı yaşıyor. Elbette ki bakacasın mini etek giyene. Bakmakta sorun değil zaten. Bir kadının bundan rahatsız olmasının nedenleri açıktır.

1. çevresinde ki erkekler geri kafalıdır, salya akıtarak bakarlar, akıllarında haince plan kurarlar, daha ile cahil olanlarıda tecavüzü dahi düşünür.

2. Kadın paranoyaktır, bunun kendini korumayla alakası yoktur.

İlla mini etek giymek demek değildir Türbanın yasaklanması. Çağa uygun uzun etekler, jean'ler var. Bunlar giyilir.

Eğer bir erkek, karşısında ki kadının saçından tahrik oluyorsa ve "pessufanallah" gibi bir kelime kullanıyorsa, o sapığın, cahilin önde gidenidir. İnsan olmayı, modern olmayı öğrenmelidir.

Ayrıca Üniversitelere laf atmışsınız "adamlar eğitimle uğraşacağına türbanla uğraşıyor" diye. Uğraşan üniversiteler değil, AKP ve gerici, dinci insanlar. Bırakın kardeşim, zorlamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:
said:
cuma günleri öğle namazı vaktinde cemaat halinde kılınması farz olan namazdır.ancak cuma namazı islam devletlerindeki müslümanlara farzdır.eğer küfür devletinde yaşanılıyorsa cuma namazı farz değildir, devleti islam devleti yapmak daha mühim bir mesele olur.

bir anadolu lisesi ogrencisinin lise sitesine attigi mesaj mesela. siz daha iyimser bakin, gumbur gumbur geliyorlar.

bu ..... yaşıtım mı?

Reddediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Canım Atatürk'üm ne güzel demiş:

Atatürk said:
‘Uygarım’ diyen Türkiye’nin gerçekten uygar olan halkı başından aşağıya dış görünüşüyle de uygar ve olgun insanlar olduğunu doğrudan göstermek zorundadır. Gezim sırasında köylerde değil, özellikle kasaba ve kentlerde kadın arkadaşlarımızın yüzlerini, gözlerini çok kalın ve özenle kapatmakta olduklarını gördüm. Özellikle bu sıcak mevsimde, bu tarzın kendileri için işkence ve acı verici olduğunu tahmin ediyorum. Erkek arkadaşlar bu biraz bizim bencilliğimizin eseridir. Çok namuslu ve dikkatli olduğumuzun gereğidir. Fakat saygıdeğer arkadaşlar, kadınlarımız da bizim gibi anlayışlı ve düşünceli insanlardır.
Onlara ahlakın kutsallığını aşılamak milli ahlakımızı anlatmak ve onların beyinlerini ışık ile, temizlik ve incelik ile donatmak esası üzerinde bulunduktan sonra fazla bencilliğe gerek kalmaz. Onlar yüzlerini dünyaya göstersinler. Ve gözleriyle dünyayı dikkatle görebilsinler. Bunda korkulacak bir şey yoktur. Uygarlığın coşkun seli karşısında dayanmak boşunadır. Ve uygarlık düşüncesizler ve uymayanlar hakkında acımasızdır.”
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kız niye mini etek giyer.Bence öncelikle kendisi için giyer .Sonuçta erkek , kız farketmez evden çıkarken bir aynaya bakarsınız.Güzel , şık giyinmeye çalışırsınız.Bu hem insanın kendine güvenini arttırır , hem başkaları tarafından beğenilmek her insanın doğal bir ihtiyaçıdır bence.Yoksa ben de isterim kimse kendine bakmasın ,herkes çapulcu gibi dolaşşın ,rahat takılalım ama modern toplumunda gerekleri var.

Türbanı tartıştığımız bir konu kızların mini etek giymesine gelmiş.Bu da insanların üniversitelerde türban yasağının kalkması konusunda neden çekindiklerine çok net bir örnek olmuş.Daha bunu tartışırken bile türbanlılar iffetli oysaki diğer kızlar mini etek giyiyor onlar iffetsiz kendilerini teşhir ediyorlar diyebiliyorsa bazıları, bu konunun hassas olduğu ortaya çıkıyor.
Forgiver da türbanlı kızlar süslenirler elbette bunda anormal bir durum yok demiş.Hem kendini erkeklerin bakışlarından koruyacağım diye türban takıp sonra ilgi çekmek için dar pantolonlar giyip aşırı makyaj yapmak iki yüzlülük olmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kadının özgür iradesiyle türban takması OLANAKSIZDIR çünkü küçük yaştan beri beyini yıkanır ve o yönde yetiştirilir.. Bu özgür irade değildir..Ya da fiziksel şiddet uygulayarak veya tehdit ederek türbana zorla soktururlar..

Kadına seçme hakkı verilmez, hiç yerine konulur.. Zorla saçı vücudu kapatılır.. Bu kadını aşşağılık bir varlık olarak görmektir.. "Saçını başını örtte millet tahrik olmasın" Bu ne lan hayvan mı besliyorsun?

Bu 21.yy Türkiyesinde koca bir REZALETTİR.. Bunu savunan da liberal falan değil, olsa olsa yavşaktır.. Kimse kusura bakmasın..

Kadın vatandaşlarımıza doğduğundan itibaren nötr yetiştirip, belli bir yaşa geldikten sonra "türban tak istersen senin seçimin" denildiğine inanan var mı?

Tabiki hayır.. Daha çocuk yaşta Kuran kurslarına yollamak, 7-8 yaşında türbana sokmak, her türbanlının yaşadığı şeydir..
Sosyal ağlarda paylaş

turbanin islamda olmadigini soyleyen ilahiyatciya sorusturma acicak duruma geldik

fedaykin kapaklara ekler yakinda

ama dedigim gibi serbest biraktiklari saniyede ozgurluk adina cuppeyi maskeyi ckeip giricem

hatta hitler kiyafetiyle giricem madem siyasal/dini semboller serbest kaliyor

hatta benim gibi admaalri toplayip lejyoner uniformasiyla giricez

savas tanrisi mars abimiz carpsin yapicam bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık ya, illa kutuplaşmalar olmak zorunda mı yani. Niye küçük sınırlarda düşünüp cahil planlar yapılıyor anlamıyorum. Sen türbanla girmek istediğinde diğer dinlerden olanlar kendi kıyafetleriyle girmesi lazım. Niye türbana iltimas var. Türban bizim çocuğumuz mu? Bizim kültürümüz mü? Değil.
Kim çıkartırsa çıkartsın ben ileride çatışma ortamı olacağına inanıyorum. Yine ülkenin 10 senelerini yutacak çatışmalar. Ne üniler ne araştırmalar kalıcak, tek korkumda bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...