Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek ve küpe problemi

Phobos

Öne çıkan mesajlar

yalnız şöle bişey de var
sakallı birine karşı beslenen ön yargı da az deil
direk yobaz etiketi yapıştırıldığı malum

bu örneği sadece olayların karşılıklı ve yanlış olduğunu belirtmek için verdim
yoksa ne sakallıya ne küpeliye karıştığım yok
ama mesela erkek ve küpe takan birine bakıp, kendi içimden; erkek adma niye küpe taksın ki demişilğim veya baya uzun sakallı birini görüp oha lan nasıl uzatmış bu kadar diye düşündüğüm vardır.
ama hepsi tanımadığım adamlar banane lan deyip geçerim, kendi yaptıkları başkalarına zarar vermeyen şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
erkek adam küpe takmaz

sen nasıl hoşuna gittiği için takıyosan, başkaları da hoşuna gitmediği için takmıyor hatta takanlara müdahale ediyor

başkasına müdahale edilmesi kısmı insan la alakalı, bilinen kısa vadede bir çözüm de yok, zaten sadece küpeyle de alakalı deil.

erkek adam küpe de takar, saçını da uzatır, bunlara laf edenlere atar da yapar, pıstırır.

la bitişik bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Phobos said:
@Slat: Normalde İst/Bostancı da oturuyorum ama okul nedeniyle yılın büyük bir kısmı Ç.kaledeyim. Okulda da türlü türlü insan mevcut...

Bende tam tersi bir şekilde Çanakkalede oturuyorum ama okul nedeniyle yılın büyük bir kısmı ist/Bostancıdayım. ama şu ana kadar ne çanakkalede nede istanbulda küpeme laf gelmediç gerçi şehirden çok bulunduğun çevre önemli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara kulak deliğime kızlar gelip parmak sokuyodu 2cm genişliğindeydi :D süperdi herkes garipseyerek bakıyodu ama ıyy iğrenç diyenleri görmüyodum eğer bi küpe takılyısa. yada tünel var olup açık dursa bile insanlar hoş görüyodu. yakışan var yakışmayan var diyorum passaparola dory diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlıkta kulağımı deldirmiştm..şöyle bi bakınca 4 sene olmuş yahuu.. bana kimse karı mısın gibilerinden gelmedi şansıma.. biri böyle desede aldırış etmem hoş.. laf edenleri de takma.

bence çok komik bi konu artık küpe konusu..sadece kızların takması gerektiği düşünceleri falan filan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...