forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yalnız şöle bişey de var sakallı birine karşı beslenen ön yargı da az deil direk yobaz etiketi yapıştırıldığı malum bu örneği sadece olayların karşılıklı ve yanlış olduğunu belirtmek için verdim yoksa ne sakallıya ne küpeliye karıştığım yok ama mesela erkek ve küpe takan birine bakıp, kendi içimden; erkek adma niye küpe taksın ki demişilğim veya baya uzun sakallı birini görüp oha lan nasıl uzatmış bu kadar diye düşündüğüm vardır. ama hepsi tanımadığım adamlar banane lan deyip geçerim, kendi yaptıkları başkalarına zarar vermeyen şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mahalle baskısı ile tanışmışsın ama üzülme ileride çok seveceksin arkadaş olacaksınız mahalle baskısıyla tanısan çok şeker bişeydir. Ayrıca küpe iğrençtir takmayın, ben (kız erkek fark etmez) küpeye karşıyım çok çirkin bir takı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Phobos said: Peki biz niye anormal bi milletiz :D sokakta tanımadığı çocuğu sevmek için yanağını koparan, ensesine vuran insanlardan normallik mi bekliyorsun ama küpe olayına daha çok dede diyebileceğimiz yaştaki insanlar tepki veriyor gibi gözlemlemiştim bir ara, çok ta kafa takmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 forgiver said: erkek adam küpe takmaz sen nasıl hoşuna gittiği için takıyosan, başkaları da hoşuna gitmediği için takmıyor hatta takanlara müdahale ediyor başkasına müdahale edilmesi kısmı insan la alakalı, bilinen kısa vadede bir çözüm de yok, zaten sadece küpeyle de alakalı deil. erkek adam küpe de takar, saçını da uzatır, bunlara laf edenlere atar da yapar, pıstırır. la bitişik bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Phobos said: @Slat: Normalde İst/Bostancı da oturuyorum ama okul nedeniyle yılın büyük bir kısmı Ç.kaledeyim. Okulda da türlü türlü insan mevcut... Bende tam tersi bir şekilde Çanakkalede oturuyorum ama okul nedeniyle yılın büyük bir kısmı ist/Bostancıdayım. ama şu ana kadar ne çanakkalede nede istanbulda küpeme laf gelmediç gerçi şehirden çok bulunduğun çevre önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bende banyo yapıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben kulağına çengelli iğne takan birini görüştüm yadırgamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 walla benm sol kulagımda iki delik war hiçte enteresan karşılayan birisini görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 küpe hoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yakışmıyosa da yakışmıyo deme şeklidir bazılarının. farkederseniz farklı bi modelini deneyin ya da kurtulun, cidden yakışmıyodur. hem takmayın lan küpe falan, karımısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bi ara kulak deliğime kızlar gelip parmak sokuyodu 2cm genişliğindeydi :D süperdi herkes garipseyerek bakıyodu ama ıyy iğrenç diyenleri görmüyodum eğer bi küpe takılyısa. yada tünel var olup açık dursa bile insanlar hoş görüyodu. yakışan var yakışmayan var diyorum passaparola dory diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 2cm mi? OHA! Kulağın kaç metre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 metre olmasına falan gerek yokki ? :.. hatta genişletme evremi göstereyim.. yaklaşık 2mm yaklaşık 6mm yaklaşık 15mm ( vf de buldum resmimi kusra bakmayın :D ) kapanırkenki hali yaklaşık 17mm (dikkatli bakarsanız görürsünüz) 20lik halini bulursam onu da koyucam.. arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hayır 2 cm parmağımdan geniş o bakımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 updated fotos :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 15 cm buna ben girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ormancıların da kulağında devasa olmaya yakın tünellere rastlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 razienz said: Bende sürme sürüyorum banada zırvalıyorlar takma kafanı tarzına bak tsss.. tssstfff.. tfffs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 darth cons haklı. AHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AHAHHAHAHAHah ahahahAh ahah ah.. of... Birinin çıkıp "ben de jartiyer giyiyorum" demesini bekliyorum ben şahsen EDİK: TAYİPPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Takmam, takabilirim, takmıştım, hoştu, herkes taktı ben çıkardım niyeyse. Sorana da sana mı takıyorum de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 erkek adam orasını burasını deldirmez permatik kullanır =D aha böle bi kampanya vardı bunu söliyim la oraya kazanırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 GAHAHAHA "Ben de kadın iç çamaşırı giymekten hoşlanıyorum, kimse beni anlamıyor, boşver" gelecek birazdan Ekmek'ten, tam olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hazırlıkta kulağımı deldirmiştm..şöyle bi bakınca 4 sene olmuş yahuu.. bana kimse karı mısın gibilerinden gelmedi şansıma.. biri böyle desede aldırış etmem hoş.. laf edenleri de takma. bence çok komik bi konu artık küpe konusu..sadece kızların takması gerektiği düşünceleri falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yeah çift abanoz halkam var seviyorum kendilerini sürekli onları takıyorum, onun dışında 10 çifte yakın daha küpem var, hastasıyım hepsinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar