Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo Nasıl Alınır?

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

//_-

ayrica bi dakika
o 0,1 ton haline bana laf mi sokuyorsun legbra arkadasim?
yapmamalisin.

penth, gazabim gecenin şu dakikalarinda çalişmadi, lakin sinavdan sonra kapişiriz.

ayrica topicdeki arkadasim,
biraz dikkatli beslenir, ve spor yaparsan bu iş olabilir.
habire yersen bu sefer eşit dagilim soz konusu olmadiğinda gobegine extra bilet alabilirler, legbra gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Yavaş ye protein komasına girmeyesin.

Abi ekmek yiyip protein komasına nasıl girsin?
Haa..
Tamam ok.

Diyetisyen falan gereksiz, beden eğitimden mezun ortalama birinin çalıştığı bi spor salonuna gidersen zaten kilo alman için gerekli diyetle falan birlikte program yaparlar. Bide yaşın kaç?
Sosyal ağlarda paylaş

Diyetisyene gitmen şart herşeyden önce bence.Bende geçen seneye kadar soruyodum kendime nasıl 1.74 boy ile 3 sene boyunca 55 kiloda kalabildim.Ki ben sabah kahvaltılarında(yakaladıkça :D) bütün herşeyle birlikte 1 ekmek yiyen,günün belli saatlerinde fırsat bulunca aburcubur yiyen,akşam yemek yiyen,bunun üzerinede gece 1.5 aspava'da dürüm yada kebap falan yiyen birisiydim yani.Ne 1 eksik ne 1 fazla 55 kilo idim 3 sene boyunca.Sonra bigün kan testi sonucunda gördümki,benim hemoglobin'im(böylemi yazılıyo bilmiyorum,vücuttaki kanın fazlalığı ve azlığı olayı) 16 civarı.Normali ise 8 imiş,doğal olarak yediğim yaramıyo ehuh.
Sonra geçtiğimiz sene mezuniyetti,iş güçtü,vizesiydi,evliliğiydi falan derken koşturmacadan,düzenim bozuldu biraz o ara 62 kilo olmuşum.Yediğimde hep göbeğe gitti,çok ilginçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
ya benim pek iştahım yok onu naapçaz :S kısa ve sağlıklı bi yolu yokmu şu kilo almanın

Ağır bi işte çalışıcaksın. Mecburen yemek yemek zorunda kalıyosun. Ben 6 ay bizim halı yıkama da çalıştım. Normalde 1 tabaktan fazla sulu + kuru yemek yiyemem. Halı yıkamada gün geldi 3 er tabak yemeye başladım. Sonra bi baktım anaa göbek olmuş. Çok harcayınca çok tüketmek zorunda kalıyosun mecburen.
Sosyal ağlarda paylaş

zayıfsanız, amacınız spor yapmadan kilo almaksa götünüz göbeğiniz hariç büyüyen biyeriniz olmaz. iğrenç bir insan olursunuz. sporla birlikte kas olarak aldığınız kilo vücuda yayılır düzgün bir yapınız olur, ayrıca kas yağdan çok daha ağırdır ama kiloyu kas olarak almak zahmetlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

spor yapmadan düzgün kilo alınmaz alınırsada böle iğrenç bi vucuda sahip olursunuz :D aynen koca göbekli olup , incecik bacaklar fln :D o yüzden spora gidilicek , sporla birlikte karbonhidratlı protein tozları alınacak bir yandan kas yapılırken bi yandan kilo alınacak , hem aldıgınız kilo yağ olmicak hemde seksi bir vucuda sahip olacaksınız :D

ha burada ben 1.95 - 75 kilo zayıf mı zayıf biriyken :D düzenli spor sayesinde , tavuk , balık , makarna yiyerek :D 1.95 - 90 kilo oldum 3 ayda ve gram yağ yok , sırf kastan aldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...