TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Birde şeyi öneriyorlar; "Günde 1 adet sniccers ye bu sana Yeter" Zaten onun içinde bir ben yokum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 10 tane ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Günde 10ytl yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 sağlıklı kilo almak için mutlaka bir spor merkezine başvurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 resmini koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 koyma. afsd doktora gitmelisin, ya da ben ortaokulda cok zayiftim butun tenefuslerde albeni falan yiyordum bi baktim çok basamakli kilom olmus sonra azap cektim verene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Verdin yani? sdfsuhfsfhs edit: dory'nin gazabini hissediyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 inceciksin edit: duygu sömürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 //_- ayrica bi dakika o 0,1 ton haline bana laf mi sokuyorsun legbra arkadasim? yapmamalisin. penth, gazabim gecenin şu dakikalarinda çalişmadi, lakin sinavdan sonra kapişiriz. ayrica topicdeki arkadasim, biraz dikkatli beslenir, ve spor yaparsan bu iş olabilir. habire yersen bu sefer eşit dagilim soz konusu olmadiğinda gobegine extra bilet alabilirler, legbra gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 edit:caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben verim sana kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ekmek said: Yavaş ye protein komasına girmeyesin. Abi ekmek yiyip protein komasına nasıl girsin? Haa.. Tamam ok. Diyetisyen falan gereksiz, beden eğitimden mezun ortalama birinin çalıştığı bi spor salonuna gidersen zaten kilo alman için gerekli diyetle falan birlikte program yaparlar. Bide yaşın kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yemezsen spor yaparsan zayıflarsın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Alexi_Septimus said: Serkan ve kafası. Belin serkanın kafası kadar, hayran olmamak elde değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Diyetisyene gitmen şart herşeyden önce bence.Bende geçen seneye kadar soruyodum kendime nasıl 1.74 boy ile 3 sene boyunca 55 kiloda kalabildim.Ki ben sabah kahvaltılarında(yakaladıkça :D) bütün herşeyle birlikte 1 ekmek yiyen,günün belli saatlerinde fırsat bulunca aburcubur yiyen,akşam yemek yiyen,bunun üzerinede gece 1.5 aspava'da dürüm yada kebap falan yiyen birisiydim yani.Ne 1 eksik ne 1 fazla 55 kilo idim 3 sene boyunca.Sonra bigün kan testi sonucunda gördümki,benim hemoglobin'im(böylemi yazılıyo bilmiyorum,vücuttaki kanın fazlalığı ve azlığı olayı) 16 civarı.Normali ise 8 imiş,doğal olarak yediğim yaramıyo ehuh. Sonra geçtiğimiz sene mezuniyetti,iş güçtü,vizesiydi,evliliğiydi falan derken koşturmacadan,düzenim bozuldu biraz o ara 62 kilo olmuşum.Yediğimde hep göbeğe gitti,çok ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 alınmıyo kilo. bi gün 8 öğün hayvanlar gibi yerim, sonra ertesi gün geç kalkıp iki öğün kaçırırım, bi de tuvalete gittim mi tüm emeklerini çıkarmış oluruö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ödünç verebilirim kilolarımı. Sonradan kendim de eritip kilo vermenin o hazzını yaşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hergün bol bol ekmek ye azuzuz ben bu iddaa mı devam ettiriyorum al eve 7-8 tane ekmek bitir hepsini 2 haftada hergün 7 ekmek desen 7x7=49+1x2=100 ekmek eder buda kral bi sayı :) ama sora gelme bana abi ben ayı misali şiştim napcam diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ya benim pek iştahım yok onu naapçaz :S kısa ve sağlıklı bi yolu yokmu şu kilo almanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 eisenheim said: ya benim pek iştahım yok onu naapçaz :S kısa ve sağlıklı bi yolu yokmu şu kilo almanın Ağır bi işte çalışıcaksın. Mecburen yemek yemek zorunda kalıyosun. Ben 6 ay bizim halı yıkama da çalıştım. Normalde 1 tabaktan fazla sulu + kuru yemek yiyemem. Halı yıkamada gün geldi 3 er tabak yemeye başladım. Sonra bi baktım anaa göbek olmuş. Çok harcayınca çok tüketmek zorunda kalıyosun mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 zayıfsanız, amacınız spor yapmadan kilo almaksa götünüz göbeğiniz hariç büyüyen biyeriniz olmaz. iğrenç bir insan olursunuz. sporla birlikte kas olarak aldığınız kilo vücuda yayılır düzgün bir yapınız olur, ayrıca kas yağdan çok daha ağırdır ama kiloyu kas olarak almak zahmetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Çok doğru olmuş,spor + sağlıklı beslenme = güzel ve sağlıklı vücut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 spor yapmadan düzgün kilo alınmaz alınırsada böle iğrenç bi vucuda sahip olursunuz :D aynen koca göbekli olup , incecik bacaklar fln :D o yüzden spora gidilicek , sporla birlikte karbonhidratlı protein tozları alınacak bir yandan kas yapılırken bi yandan kilo alınacak , hem aldıgınız kilo yağ olmicak hemde seksi bir vucuda sahip olacaksınız :D ha burada ben 1.95 - 75 kilo zayıf mı zayıf biriyken :D düzenli spor sayesinde , tavuk , balık , makarna yiyerek :D 1.95 - 90 kilo oldum 3 ayda ve gram yağ yok , sırf kastan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 kilo alınmaz, verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 alınır alınır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar