venom Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Teşekkürler TTNet..Torrentten 100kb/s,Herhangi bir download linkinden 100kb/s.Diğer arkadaşlar da durumlarını yazarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Torrent indirdigin yere ve seed sayısına bağlı olarak değişen bişeydir. Ben aylardır 80-90kb in altında dosya indirmiyorum torrent'te. Her torrent her siteden indirilmez biraz seçici olun :) ( Seed Ftw ) Ayrıca TTNET SUX hala akşamları Online herhangi bir oyun oynamak istediğimde gördüğüm Latency sinir bozucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 4 mbit , iyi yerlerde 450 k/s ye dayanıyor. normalde 200 lerde. öte yandan günde (14 saat diyelim) minimum 3 maksimum 9 defa kesilip geri geliyor, 1-2 defa da "şifreni yanlış girdin hehe" bahanesiyle kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Download hicbir zaman kotu durumda degildi ki, sorun pinglerde. Tesekkur edilecek bir durum yok yani ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 evet ben şu oyunlarda lagdan öldüğümüz dönemde, adam gibi sunuculardan hiç dl problemi yaşamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 1 mbit te teorik olarak 128 kb/s indirmemiz lazm yaklaşık yüzde 22 kayıp var, tmm bakır kablo kullanıyoz, ek kullanıyoz kayıp olur da, yüzde 22 ne kadar normal bir de grevden önce de sonra da 100 kb kullanabiliyordum torrenti(bazen 105 filan da görüyor, seed sağlamsa) değişen bişey yok benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 son 3-4 gündür ping doruklarda ben hergün küfür ediyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 2 gündür çok kötü adsl youtube da video bile izlenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Thraine_Numeheru said: 2 gündür çok kötü adsl youtube da video bile izlenmiyor onu geçicen zaten. Yutup is the haram on dı türkiş interjet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben 5kb/sn ile indiriyorum patiye bile zor giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 son 1-1,5 aydır dl falan yalan bende. torrentde max 30-40 görüorum seed sağlam olmasına rağmen. şu grev olayından önce 10 numaraydı net. şmdi adam gibi dl yapamıorum. sözde 1mbit bağlantı, peh.. TTNET SUXXER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 körmüsünüz açık açık tecavüze uğruyoruz yabancı ülkelerde en ufak bi şikayet göremiyorum. anormal bakıyolar hatta insanlar bağlantım kötü diyenlere yok abi böyle bi ülke başka bi yerde, hakkaten yok ULEAANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 850kb/s görüyorum ama tabiki türkiyeden değil. türkiyede en hızlı 4 mbit mi artı nekdar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 4mbit evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 90 ytl aylık bir de onu sorduysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Apeiron said: son 1-1,5 aydır dl falan yalan bende. torrentde max 30-40 görüorum seed sağlam olmasına rağmen. şu grev olayından önce 10 numaraydı net. şmdi adam gibi dl yapamıorum. sözde 1mbit bağlantı, peh.. TTNET SUXXER!! Arkadaşım TTNET SUXXER!! diyorsun da bunun grev ile hiçbir alakası yok! Herşey tamamen altyapı çalışmasına bağlı. TTNET 2008'de VDSL2'yi getirecek size. Max. 30 Mbit hat verilecek. Cebit fuarında gözlerimle gördüm. Adamlar 30 Mbit DSL Hattından hız testi yapıp dl yapıyorlardı... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ttnet.. amacımız daima ileriye bakmak ve gelişmek! on sene önce mağra duvarlarına resim yapıyorduk. dünyayı 1000sene falan geriden izliyorduk. aslında ne kadar geriden izliyormuşuz bilmiyoruz hâlâ. çünkü o zamanlar matematik falan yoktu. yılmadık! çalıştık ve geliştik, geliştirdik. cezayirde kablo kopması falan aştık onları! kısa sürede çok büyük işler başardık! şimdi dünyayı sadece 4-5sene geriden izliyoruz. e olacak o kadar. --no offense-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 o değilde benim 1 aylık adsl borcumu silmişler. greve a bağlıyorum. başına böyle birşey gelen varmı acaba. Birde; teşekkürler telekom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 benim de zamanında ayın 19unda 9gblık dlumu silmişlerdi aynen çok sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ya arkadaşlar son bi kaç gündür benim adsl'ye bi haller oluyor anlamış değilim. "bazı" sitelerde prime time'da bile 100k'nın üzerini rahat geçiyor.. hatta çok daha yukarısını.. önceden böyle değildi. 15k'nın başımızın üstünde yeri vardı. Bu arada internette metallica tekrar çok popüler olacak tekrar diye duydum.. Ne alakaysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 net rezalet şu anda pati de 50 saatte işliyo diğer sayfalar da. msnden 250 KBlık resmi çekemiyorum. höff... kozyatağı/ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 patinin yavaş işlemesi patiden kaynaklanıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 onu sonradan farkettim :D net de düzeldi gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 2 gün gayet güzeldi gine sapittilar:( 3 aydır boşu bouşna 89ytl ödüyorum 2 gün düzgün kullandım nası hoşuma gitti anlatamam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 rapidde felan 430-450 i görebiliyosunuz 4mb ile. bi de 53 milyon ödüyorum 4mb e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar