Aramachus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 www.ulima-strike.com bılmeyenler ıcın soyleyım :) her turlu anlatım burda cs ve uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ultima online ve cs'den başka işiniz mi yok kardeşim? Başka oyun bilmezmisiniz siz? Hayatınız mı cs ve uo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Sovereign said: ultima online ve cs'den başka işiniz mi yok kardeşim? Başka oyun bilmezmisiniz siz? Hayatınız mı cs ve uo? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Sovereign said: ultima online ve cs'den başka işiniz mi yok kardeşim? Başka oyun bilmezmisiniz siz? Hayatınız mı cs ve uo? Ne alaka? Adam benim hayatım cs ve uodan ibaret sizinkide öle olsun mutlaka bu siteye girin müptelası olun mu demiş? Herkesin zaten bildiği bir siteyi belki yeni gördüğü için belki bilgisinliğinden tekrar gelip burada insanlara göstermek istemiş. Eleştircekseniz siteyi eleştirin adamı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 balonlu birine ayar vermeye kasmayın arkadaşlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 us olarak güzel işlere imza atıyoruz aslında. Aktif üye sayısı 100'lere ulaşırken, misafir sayısı ise 400'leri buluyor. Reklam olsun diye söylemiyorum ama scripting öğrenmek veya sorunlarına çare bulmak için iyi bir platform olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Pati - İnternet bölümünde site reklamı yapmak serbest diye biliyorum(?) Nitekim site adresi vermedikçe "internet" bölümünün de anlamı kalmaz. Amaç, başka sitelerden haberdar olmak zaten. Öte yandan topic açıp sadece adres vermek out (td) Madem site adresi veriyorsunuz, tanıtın bari. Ayrıca bir site adresi verdi diye insanların hayatı uo-cs olmayabilir. Olsa da "sanane inc." denebilir. Ultra tutucu, saldırgan pati tutumunu sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 TheRaskol said: us olarak güzel işlere imza atıyoruz aslında. Aktif üye sayısı 100'lere ulaşırken, misafir sayısı ise 400'leri buluyor. Reklam olsun diye söylemiyorum ama scripting öğrenmek veya sorunlarına çare bulmak için iyi bir platform olduğunu düşünüyorum. aa raskol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar