-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ruyamda oldum cuma gecesi otobusteyken. Icimi garip bir olum korkusu kapladi. Uffsd =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bende dün rüyamda kthy uçağının düştüğünü gördüm. Ayın 15 inde atlas jet le uçucam korkuyorum inşallah ölmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 rüyaların tersi çıkarmış ölmezsin sen peter it's me, adam Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben haftada 4-5kez ölüyorum bir şey olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 öldüm değilde "oldum" anladım alla alla ne oldu acaba bu diyorum =) rüyada ölmek hayatını uzatır derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ölen üyelerin tekrar dünyaya gelip hesaplarını kullanmaları yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bu hak dinine dönmen için bir çağrı! Ona kulak ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 r.i.p /mourn sfd ruyada ölüm gormek omru uzatir derdi anneannem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 rüyada öldügünü göremiyosun diye biliyorum. kendini dişardan mi görüyodun nasıl oldu ki olay. ben ölemedim hiç rüyamda. uyaniyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ben ölüyorum çok. Öldüğünü görmek hayatını uzatmıyor sen ölebilceğini anlayarak hayata daha değişik bir bakış ila yaklaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ömrünü çoaltmışsın işte öle olurmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 o tür rüyalar sıklaşmadıkça bir sorun yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bende sık gene sorun yok..öldüğünü nasl görüyorsun..hmm ölüyorsun işte kararıyor her yer fazla geçmeden uyanıyrsun..ya da birçok kez cenaze törenimi izledim 3. kişi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Donita said: o tür rüyalar sıklaşmadıkça bir sorun yoktur herhalde. çok gördüm, ama sapasağlamım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ruyada nasil oluyorsunuz ya. ben tam olcekken uyaniyorum kahretsin = / dusuyorum yere degmeden uyaniyorum, boguluyorum olmeden uyaniyorum bi de cok efsane bi hatun gormustum ruyamda gecen, onunda sonu gelmedi ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 abi evet sonu gelmiyo bendede onların. wet dream yaşayamadım hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 olmek ya da olmemek iste butun mesela bu der ve kafasına vurulmaması için koşarak uzaklaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 1. kisi tarafindan oldugunuzu gorduyseniz olumu cozdunuz tebrik ederiz.. bize de anlatin olum nasi bisey? ha 3. kisi tarafindan cenazeni cesedini falan gorursun, aa olmusum lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Dustum. Karardi etraf. Zaten dusme eylemi uzun surdugunden ruya oldugunu anlarsiniz ya bazen, oyle oldu iste. Sonra uyandim. Yola baktim. Korktum. Tekrar uyudum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bende cehenneme gitmiştim bi sene önce hala etkisindeyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 dün gördüm ölmemiş bu. prim yapmaya çalışıyor burda öldüm geberdim yattara diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Caktirma Or.Ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 agrip bi başlık... dedim ne oldun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 garip bi başlık... dedim ne oldun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben omuz üstü kameradan gördüm kendimi ölürken.. bi kerede eski gta lardaki kuş bakışı kamerasında görmüştüm ama ölmek üzereyken uyanmıştım. geçen hafta öldüm ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar