Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rüyada öldügünü göremiyosun diye biliyorum. kendini dişardan mi görüyodun nasıl oldu ki olay. ben ölemedim hiç rüyamda. uyaniyorum direk.
Mesaj tarihi:
bende sık gene sorun yok..öldüğünü nasl görüyorsun..hmm ölüyorsun işte kararıyor her yer fazla geçmeden uyanıyrsun..ya da birçok kez cenaze törenimi izledim 3. kişi olarak
Mesaj tarihi:
ruyada nasil oluyorsunuz ya. ben tam olcekken uyaniyorum kahretsin = / dusuyorum yere degmeden uyaniyorum, boguluyorum olmeden uyaniyorum bi de cok efsane bi hatun gormustum ruyamda gecen, onunda sonu gelmedi ='(
Mesaj tarihi:
1. kisi tarafindan oldugunuzu gorduyseniz olumu cozdunuz tebrik ederiz.. bize de anlatin olum nasi bisey? ha 3. kisi tarafindan cenazeni cesedini falan gorursun, aa olmusum lan :P
Mesaj tarihi:
Dustum. Karardi etraf. Zaten dusme eylemi uzun surdugunden ruya oldugunu anlarsiniz ya bazen, oyle oldu iste. Sonra uyandim. Yola baktim. Korktum. Tekrar uyudum sonra.
Mesaj tarihi:
ben omuz üstü kameradan gördüm kendimi ölürken.. bi kerede eski gta lardaki kuş bakışı kamerasında görmüştüm ama ölmek üzereyken uyanmıştım. geçen hafta öldüm ama :(
  • Yeni Oluştur...