Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Oynamak Küçük Çocuğun Hayatını Kurtardı


axedice

Öne çıkan mesajlar



Jørgen Olsen adında 12 yaşında Norveçli bir velet ve 10 yaşındaki kız kardeşi okula giderken kestirme olsun diye geçtikleri çayırda karşılarına büyük bir geyik çıkmış (moose, hani şu devasa boynuzlu olanlardan). Geyik üzerlerine doğru koşunca kaçmaya başlayan Jørgen sırtına aldığı darbe sonucu yere düşmüş, gözlerini açtığında başında bekleyen geyiği görünce Wowdaki hunterı aklına gelmiş ve "feigh death" atmaya karar vermiş. E geyik de resistlememiş tabi, çocuğu orda bırakıp gitmiş.
http://acaciaizm.com/?p=294

Ben de geçen gün otobüs beklemekten sıkılınca astrall recall atmak istedim. En azından bi heartstoneum olsaydı falan dedim ama nafile. Kıssadan hisse : wow hayat kurtarır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğa acıdım.O yaşta spor yapmak,bir müzik aleti çalmak yada diğer sanat dallarıyla uğraşmak varken wow oynuyor.Annesine babasına ödül vermek lazım.
Yanlış anlaşılmasın online dünyaya SNN ultima online ile girdiğimde 1999 da orta 3 teydim.Ama çocugum olursa üniden önce bilgisayar isterse kafasını kırarım(nekadar online oyun oynayan arkım varsa toplu görüş bu yönde :D )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...