axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Jørgen Olsen adında 12 yaşında Norveçli bir velet ve 10 yaşındaki kız kardeşi okula giderken kestirme olsun diye geçtikleri çayırda karşılarına büyük bir geyik çıkmış (moose, hani şu devasa boynuzlu olanlardan). Geyik üzerlerine doğru koşunca kaçmaya başlayan Jørgen sırtına aldığı darbe sonucu yere düşmüş, gözlerini açtığında başında bekleyen geyiği görünce Wowdaki hunterı aklına gelmiş ve "feigh death" atmaya karar vermiş. E geyik de resistlememiş tabi, çocuğu orda bırakıp gitmiş. http://acaciaizm.com/?p=294 Ben de geçen gün otobüs beklemekten sıkılınca astrall recall atmak istedim. En azından bi heartstoneum olsaydı falan dedim ama nafile. Kıssadan hisse : wow hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Cocuga helal olsun iyi paniklememis dusunmus onu:D Artik WoWu kotuleyenlere de bir bahanemiz var bakiniz onun icin bir helal daha cocuga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fd sonunda bir işe yaramış. tbr blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 This story is lame, the kid is lame. WoW is a pathetic game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Aslan parcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 concussive shot atsaymış, eve kadar kite sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Yorumlardan biri de öyleydi zaten. Conc + frost traple okula kadar kite etseymiş orda raidle alırlarmış falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Blizz yazmış bu hikayeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bana feci fake geldi geyik çocuga darbeyi koysa ölür zaten küçük bişi mi geyik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Çocuğa acıdım.O yaşta spor yapmak,bir müzik aleti çalmak yada diğer sanat dallarıyla uğraşmak varken wow oynuyor.Annesine babasına ödül vermek lazım. Yanlış anlaşılmasın online dünyaya SNN ultima online ile girdiğimde 1999 da orta 3 teydim.Ama çocugum olursa üniden önce bilgisayar isterse kafasını kırarım(nekadar online oyun oynayan arkım varsa toplu görüş bu yönde :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Nerf Huntards! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ahah bizim realm forumlarına da koymuşlar. Nerf Feign death diye. Birisi "Too bad it didn't get resisted." demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 nocom said: This story is lame, the kid is lame. WoW is a pathetic game. Lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Tameleseymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 WoW'dan gaza gelip de rogues do it from behind moduna girmesin de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Rogue do it from behind; http://www.youtube.com/watch?v=NKvu-kzOj4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 of kesin allydır bu velet neyse cok kolpa duruyor hikaye ama iyiymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 çocuk hunter oynuyomuş fd atmış. ya paladin oynasaydı da buble açmaya kassaydı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bassist said: Çocuğa acıdım.O yaşta spor yapmak,bir müzik aleti çalmak yada diğer sanat dallarıyla uğraşmak varken wow oynuyor.Annesine babasına ödül vermek lazım. Katılıyorum.. Gerzekliğin böylesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 herşey tamamda nötr mobdan niye aggro almış onu düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ASMA SPOR YAPSAYDI ÖLUCEKTIII!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dragonmax said: çocuk hunter oynuyomuş fd atmış. ya paladin oynasaydı da buble açmaya kassaydı :S shaman olsaydı direk ölürdü 0 cc ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Cons said: herşey tamamda nötr mobdan niye aggro almış onu düşünmek lazım HAHAHA yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Earthbind totem dikip kaçabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kesin tamelemeye çalışmıştır ama lvl farkından tameliyememiştir :> ben olsam önce dodge sonrada sprint :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar