Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teomandan super krose

matama

Öne çıkan mesajlar

gerçekten çok büyük bir sektör bu magazin sektörü ve dünyada sadece biz ve bizim gibiler yok. seveni izleyeni takip edeni de var. magazin olmazsa herkes unutulur çabucak. sıcak tutuyor insanları. çok da faydasız bir şey değil saçma sapan olsa da.

ayrıca da çok afedersin de teoman arkasından koşan magazin muhabiri değil de anadolu ajansından muhabir olsa dönüp vurmayacak mı sanki? magazincilik muhabirler açısından iğrenç diyemezsiniz. asıl leş yiyici magazin programlarını sunan, sabah sabah gözümüze iğrenç iğrenç magazin haberlerini sokan travesti tipli şenay düdek gibi medya pezolarıdır. onların yumruğa ihtiyacı var. bu muhabirler emir kulu, çektikleri görüntü için azıcık para alıp bir de allahın denyosundan yumruk yiyor adam. sabırlı adammış, ben olsam takarım işine diye kamerayı kafasına geçirirdim. zaten kapatabilselermiş kameraları ne dayak yermiş teoman belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

mumu anadolu ajans muhabiri arkadan niye çeksin. Dünyada her yerde magazin var diyorsun ama olayı kavrayamamışsın çözememişsin.

Dünyada hiçbir magazinci takip ettiği insana dokunmaz, ona abuse etmez. Aptal aptal, iğneleyici sorular yöneltmez. 1 metre önünden sadece fotoğraf çeker ama sen yürüdükçe çekilir, sana yol verir.

Böyle ufak farklılıklar var. Ve ayrıca hiçbir magazinde insanların dediklerini çarpıtan, başka yerlere çeken bir magazin yapısı görmedim.

O yumruğu çok önceden haketmişlerde. Helal olsun Teoman, zaten geçen hafta içinde tek yumruk atan o değilmiş. Ali sunal feci dalmış birisine. Hüsnü Şenlendirici'de yürüdü. Hak ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...