Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter IV

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Capcom'un efsane dövüş serisinin yeni oyunu hakkında ilk ekran görüntüsü ortaya çıktı sonunda. Tek ekran görüntüsü verilen oyunla ilgili pek fazla söylenecek birşey yok şuan. Oyunda yeni hareketler, yeni combolar ve yeni mekanlar olacak; her zaman ki gibi 6 tuş kullanımı olacak. Street Fighter IV'ün Playstation 3 ve Xbox360 için geleceği düşünülüyor.

Edit: Yazım yanlışı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
niye ken ve ryu yav?
ilk street fighter II zamanlarında oyun japonya'da ken ve ryu ile tanıtılıyor,
ama amerikada guile ile tanıtılıyordu.
gerçi alpha ile tamamen ken ve ryu'a geçtik ama, eski oyuncu olarak guile'lı versiyonu da görmek isterdim.
guile ve blanka :)
hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
niye ken ve ryu yav?
ilk street fighter II zamanlarında oyun japonya'da ken ve ryu ile tanıtılıyor,
ama amerikada guile ile tanıtılıyordu.
gerçi alpha ile tamamen ken ve ryu'a geçtik ama, eski oyuncu olarak guile'lı versiyonu da görmek isterdim.
guile ve blanka :)
hastasıyız.

bu arada bone sonra hellhound tarihten sayfalar diyince kiziyosun
guile street fightera tobe edeli islama gecip bakkal acali asirla roluyor
blankada yaninda elektrikci acmis

yok yane guile da blanka yeni hic bir sf oynunda
Sosyal ağlarda paylaş

Benim görüşüm oyun ne kadar da next-gen olsada fazlası ile eski havasını korumuş gibi. Çünkü her oyunun kendine has bir tadı vardır; bu tadı çok basit gibi gelsede karakterlerin duruşlarından bile alırız istemeden. Bu tip durumlar kimiz zaman next-gen'e geçince bozulabiliyor yada en önemlisi 3D olunca kaybolabiliyor. SFIV nasibini almayan bir oyun olacak gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Siyah beyaz hatırlarım o günleri Akuma için Ryu'nun aynısı Ken'in aynısı, çakması gibi söylemler çıkmıştı çok eski yıllarda. Ben buna hiç bir zaman katılmamıştım, katılmayacağım da. Akuma gerçekten olması gereken bir karakter ki kimilerinin SF'da ilahıdır hatta. Haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...