Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Maçın hakemi : Yunus yıldırım Saat : 20.00 Stat bursa atatürk Yorumlar: Bursa yenilmez diyorum,senelerdir en çok asıldıkları maçlar bjk maçları oluyor,her ne kadar eskisi kadar kavgalı olmasalar da.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bjk yenilir gibime geliyor ertuğrula yüklenilir iyice
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Biz yeniliriz evet, yönetim ise herzamanki gibi suçu başkasına atar =) Artık maçlardan çok soğuduk, kaç senedir düzeleceğiz diye beklerken iflas edeceğiz =P
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Gene nüfus cüzdanıyla giriliyormuş maçı herhalde , Bursalıların haricinde kimse giremiyor , ilginç uygulama , futbolun çirkin yüzü diyebiliriz. Maça gelince 1-1 diyorum.
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 BEnce Bursa'nın stadı bir süre kapatılmalı ki aklı başına gelsin bu holiganların
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 niye bu maçı cumaya koymamışlar ki ? beşiktaş ın gayet önemli maçı var salı.
horten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Maç cumada ne farkeder ki? Porto son maçını 1 aralıkta oynadı biz 7 aralıta oynayacağız. Üstelik onlar içerdeler bizse avrupanın en uzak deplasmanlarından birine gideceğiz. Dahada üstelik son maçımız bize bilenmiş feci bi deplasman. Bilerek bile oyuncularımızı sakatlayabilirler; porto'da başarısız olmamız için. Bu maç ertelense dünya yerinden oynar aman federasyon senin rahatın bozulmasın.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 porto'nun son macını 1 aralıkta oynaması avantaj mı sence?
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 beşiktaş ve 8 yada üstü bir rakam içeren mesajları yasak kapsamına alıyorum bundan böyle arkadaşlar ehm.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 horten said: Maç cumada ne farkeder ki? Porto son maçını 1 aralıkta oynadı biz 7 aralıta oynayacağız. Üstelik onlar içerdeler bizse avrupanın en uzak deplasmanlarından birine gideceğiz. Dahada üstelik son maçımız bize bilenmiş feci bi deplasman. Bilerek bile oyuncularımızı sakatlayabilirler; porto'da başarısız olmamız için. Bu maç ertelense dünya yerinden oynar aman federasyon senin rahatın bozulmasın. Sali gunu BJK kazanamazsa diye kiliflar hazirlanmaya baslamis bile :p
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 salı zaten büyük ihtimal kazanamicaz yani ben kazanacağımızı düşünmüyorum en fazla beraberlik :( +fener de son hafta ölüm kalım maçına çıkacak hem de derbiden sonra hem sen büyük takımsan 3 kulvarda birden yarışabilecek kadro kuracaksın
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 maçı izleyemeyecek olanlar için bir iki pati ara sıra yorum yaparsa sevinirim... yok mu hiçbir aksiyon
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 özetle her zamanki gibi sert oynuyorlar
nocom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hakeme bak ya, bunu nasıl hakem olarak koyarlar oraya hayret bişi ya. bursanın ilk yarı net 4 sarı kartı var, adam tokalaştırıyor ya, Allahım ya ... böyle bir yönetim olamaz. adamların topu kaçırınca direk biçiyorlar, hakem izliyor. yuh(td)
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 0-0 ilk yarı. yönetim gene kurtadı desene nocom :D
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 maçın bursada olmasından dolayı oalbilir mi?
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bursasporlular (bursasporlu olmayan bursalıları tenzih ederim) çirkefliklerini ortaya koyuyorlar yine...
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 82 delgado 0-1.. beşiktaş şeytanın bacağını kırdı gz.. :D bursa yenilmez demiştim töt oldum tenks =)
Öne çıkan mesajlar