Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaspor-Beşiktaş TSL 15. hafta mücadelesi.. 7 Aralık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maçın hakemi : Yunus yıldırım
Saat : 20.00
Stat bursa atatürk

Yorumlar:

Bursa yenilmez diyorum,senelerdir en çok asıldıkları maçlar bjk maçları oluyor,her ne kadar eskisi kadar kavgalı olmasalar da.
Mesaj tarihi:
Gene nüfus cüzdanıyla giriliyormuş maçı herhalde , Bursalıların haricinde kimse giremiyor , ilginç uygulama , futbolun çirkin yüzü diyebiliriz.
Maça gelince 1-1 diyorum.
Mesaj tarihi:
Maç cumada ne farkeder ki? Porto son maçını 1 aralıkta oynadı biz 7 aralıta oynayacağız. Üstelik onlar içerdeler bizse avrupanın en uzak deplasmanlarından birine gideceğiz. Dahada üstelik son maçımız bize bilenmiş feci bi deplasman. Bilerek bile oyuncularımızı sakatlayabilirler; porto'da başarısız olmamız için.

Bu maç ertelense dünya yerinden oynar aman federasyon senin rahatın bozulmasın.
Mesaj tarihi:
horten said:
Maç cumada ne farkeder ki? Porto son maçını 1 aralıkta oynadı biz 7 aralıta oynayacağız. Üstelik onlar içerdeler bizse avrupanın en uzak deplasmanlarından birine gideceğiz. Dahada üstelik son maçımız bize bilenmiş feci bi deplasman. Bilerek bile oyuncularımızı sakatlayabilirler; porto'da başarısız olmamız için.

Bu maç ertelense dünya yerinden oynar aman federasyon senin rahatın bozulmasın.

Sali gunu BJK kazanamazsa diye kiliflar hazirlanmaya baslamis bile :p
Mesaj tarihi:
salı zaten büyük ihtimal kazanamicaz yani ben kazanacağımızı düşünmüyorum en fazla beraberlik :(
+fener de son hafta ölüm kalım maçına çıkacak hem de derbiden sonra hem sen büyük takımsan 3 kulvarda birden yarışabilecek kadro kuracaksın
Mesaj tarihi:
hakeme bak ya, bunu nasıl hakem olarak koyarlar oraya hayret bişi ya.

bursanın ilk yarı net 4 sarı kartı var, adam tokalaştırıyor ya, Allahım ya ...

böyle bir yönetim olamaz. adamların topu kaçırınca direk biçiyorlar, hakem izliyor. yuh(td)
  • Yeni Oluştur...