Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Maçın hakemi : Yunus yıldırım Saat : 20.00 Stat bursa atatürk Yorumlar: Bursa yenilmez diyorum,senelerdir en çok asıldıkları maçlar bjk maçları oluyor,her ne kadar eskisi kadar kavgalı olmasalar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bjk yenilir gibime geliyor ertuğrula yüklenilir iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Biz yeniliriz evet, yönetim ise herzamanki gibi suçu başkasına atar =) Artık maçlardan çok soğuduk, kaç senedir düzeleceğiz diye beklerken iflas edeceğiz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bursa 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Gene nüfus cüzdanıyla giriliyormuş maçı herhalde , Bursalıların haricinde kimse giremiyor , ilginç uygulama , futbolun çirkin yüzü diyebiliriz. Maça gelince 1-1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 BEnce Bursa'nın stadı bir süre kapatılmalı ki aklı başına gelsin bu holiganların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Beşiktaş alsın, Bursa sussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 rahat skor 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 niye bu maçı cumaya koymamışlar ki ? beşiktaş ın gayet önemli maçı var salı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bugün cuma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 maç zaten cuma fizban ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Maç cumada ne farkeder ki? Porto son maçını 1 aralıkta oynadı biz 7 aralıta oynayacağız. Üstelik onlar içerdeler bizse avrupanın en uzak deplasmanlarından birine gideceğiz. Dahada üstelik son maçımız bize bilenmiş feci bi deplasman. Bilerek bile oyuncularımızı sakatlayabilirler; porto'da başarısız olmamız için. Bu maç ertelense dünya yerinden oynar aman federasyon senin rahatın bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 porto'nun son macını 1 aralıkta oynaması avantaj mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 beşiktaş ve 8 yada üstü bir rakam içeren mesajları yasak kapsamına alıyorum bundan böyle arkadaşlar ehm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 horten said: Maç cumada ne farkeder ki? Porto son maçını 1 aralıkta oynadı biz 7 aralıta oynayacağız. Üstelik onlar içerdeler bizse avrupanın en uzak deplasmanlarından birine gideceğiz. Dahada üstelik son maçımız bize bilenmiş feci bi deplasman. Bilerek bile oyuncularımızı sakatlayabilirler; porto'da başarısız olmamız için. Bu maç ertelense dünya yerinden oynar aman federasyon senin rahatın bozulmasın. Sali gunu BJK kazanamazsa diye kiliflar hazirlanmaya baslamis bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 salı zaten büyük ihtimal kazanamicaz yani ben kazanacağımızı düşünmüyorum en fazla beraberlik :( +fener de son hafta ölüm kalım maçına çıkacak hem de derbiden sonra hem sen büyük takımsan 3 kulvarda birden yarışabilecek kadro kuracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 maçı izleyemeyecek olanlar için bir iki pati ara sıra yorum yaparsa sevinirim... yok mu hiçbir aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 özetle her zamanki gibi sert oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hakeme bak ya, bunu nasıl hakem olarak koyarlar oraya hayret bişi ya. bursanın ilk yarı net 4 sarı kartı var, adam tokalaştırıyor ya, Allahım ya ... böyle bir yönetim olamaz. adamların topu kaçırınca direk biçiyorlar, hakem izliyor. yuh(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 0-0 ilk yarı. yönetim gene kurtadı desene nocom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 maçın bursada olmasından dolayı oalbilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bursasporlular (bursasporlu olmayan bursalıları tenzih ederim) çirkefliklerini ortaya koyuyorlar yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 82 delgado 0-1.. beşiktaş şeytanın bacağını kırdı gz.. :D bursa yenilmez demiştim töt oldum tenks =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar