LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Birde arkadaşların beynine kazınmış sadece Hitler faşizmi var diye. Onlarca çeşidi var bunun. Ben Çağdaş düşünceyi, eğitimi, akıllanmayı zorlayan faşizm'den yanayım :).
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 mesajların cogunu okumadım sadece birsey farkettim, başlıktaki görüşe muhalif herkes yörünge dışı. bu da hoş bir şey değil. kendiniz çalıp kendiniz oynuyormuşsunuz gibi bir şey olmuş.
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yanlış anlamışsın o zaman. kurallara uymayanlar ve muhalefet olma anlayışı içinde kendini düzgün bi şekilde ifade "etmeyenler"dir onlar.
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yörünge dışı olanların yarısından fazlası newdonisin fakeleridir zaten.
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Buyse said: mesajların cogunu okumadım sadece birsey farkettim, başlıktaki görüşe muhalif herkes yörünge dışı. bu da hoş bir şey değil. kendiniz çalıp kendiniz oynuyormuşsunuz gibi bir şey olmuş. banlananlar hep ayni iki adam oldugundan yadirgamissindir normal :) ozel emsajdan kufurler edip kavgaya filan cagiriyor milleti banlaniyor gidiyor yeni account aliyor gene banlaniyor 2 kisi bunlar karsi gorusu savunmaktan cok aykiri olup eglenmek icin boyle davraniyorlar aha sam de sir de karsi gorsuten ama burdalar medeni medeni tartisiyoruz kisisel mesele yapmadan su kadar aydir samle didisiriz bir ekrede ozelden satasip adres istedigini hakaret ettigini veya baska konualrda dusmanlik yaptigini gormedim gorememde seviyeli insanlar farkli oluyor tabi medeniyette bu zaten
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bugün universiteler için çok kritik bir gün. Bildiğiniz gibi ODTUde universiteler toplantısı yapılıyor ve kanunun karar sonucuna göre çok ciddi kararların alınabileceği bir gün. Umalım ve dua edelim ki çıkan karar Türkiye için en iyisi olsun, bizi kargaşalara sürüklemesin.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sam'le Sir'de de özgürlük ve demokrasi tezinden başka bişey duymadım, o da ayrı mesele. "Kaçak Kuran kurslarının cezası neden apar topar yarıya indirildi" diye sorsam "daha çok demokrasi" diye cevap verecekler diye korkuyorum. Ben de oturduğum koltuktan yere düşerim herhalde. Yok ama öyle cevap vermezler, "bana ne git tayyibe sor, beni ilgilendirmez" derler.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 http://www.milliyet.com.tr/2008/02/01/guncel/axgun02.html Turizm fuarında türbanlı tanıtım, peh.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Zaten dikkat ederseniz gerilim newdonis burdayken artıyor sadece.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yüzyılın şeriat tehlikesi turbanli ogrenciye hak ettigi notu veremeyebiliriz http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=646406 böylece türbanlı öğrencilerin üni de kalma süresi uzatılarak, şeriat şartlarını hızlandırcaklar
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Hastanede başörtülü avına RTÜK'ten ceza Evet artık RTÜK kararı ile irtica haberleri yayınlamak yasaklandı. Zaten sorun o kişilerin türban ile hastanede çalışması değil, onların görüntülenip haber yapılması.
sir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 SturmVogel said: sir said: konunun tayyiple ilgisi ne ki şimdi? bu ülkede tayyipi eleştirmek, amerikada bushu eleştirmek kadar kolay, AKP karşıtı olan ne kadar medya kuruluşu varsa ertesi gün havadan sebeplerle inceleme geçiriyor ve akıllanmazsa el konuluyor. madem AKPnin yaptıklarını eleştirmek kolay, neden bu ülkenin akarsularının şunun bunun satıldığını sadece 1-2 yerden okuyabildik? o sırada gazetecileri ve köşe yazılarını tartışıyorduk, tayyiple o konunun alakası yoktu. akp karşıtı medya göremiyorsanız gerçekten medyayı takip etmiyosunuz demektir. bugün türkiyenin en çok satan gazetelerinde, vatan-hürriyet-posta-milliyet vesairenin hepsinde akp karşıtı köşe yazıları ve akp'nin çarpıklığını irdeleyen haberler bulmak mümkün. hangisine el konuldu, hangisine yasak geldi? kanaltürk yayında valla, ulusalcıların içi rahat olsun =)
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sabah Gazetesinin AKP öncesi ve sonrası durumunu incele sir, Vatan gazetesi bile seçimin hemen öncesinde "AKPnin oyu %45" gibi ciddi ödünler içeren haberler yapmak zorunda kaldı. Ha bu arada? Şu Emin Çölaşan olayı nedir sir? Ayrıca internette yazdıkları için insanların 10ar 15er işsiz kalmasını sen neyle açıklayabilirsin? Totaliter rejim, islam cumhuriyeti, hö? Duyamıyorum Bir hafta önceki yazıma reply yapıyorsun. Daha ne diyeyim ben sana?
sir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 SturmVogel said: Sabah Gazetesinin AKP öncesi ve sonrası durumunu incele sir, Vatan gazetesi bile seçimin hemen öncesinde "AKPnin oyu %45" gibi ciddi ödünler içeren haberler yapmak zorunda kaldı. Ha bu arada? Şu Emin Çölaşan olayı nedir sir? Ayrıca internette yazdıkları için insanların 10ar 15er işsiz kalmasını sen neyle açıklayabilirsin? Totaliter rejim, islam cumhuriyeti, hö? Duyamıyorum Bir hafta önceki yazıma reply yapıyorsun. Daha ne diyeyim ben sana? valla 31 ocakta yazmışsın o postu, ben dışardaydım, bugün eve geldim. beni quoteladığın için de cevap yazıyorum. 31 ocak, 1 şubat, bugün de ne, 2 şubat. akp'nin oyunu doğru tahmin eden, veya şu çok meşhur anketin haberini yapan gazeteler hükumet yanlısı mı oldu? ödün vermek midir bu, ne alakadır? sabah zaten patronlarından kaybediyo, hükumetin güdümünde olmaya mahkum, ama doğan medya grubu altındaki gazetelerin hemen hepsi seçimden sonra akp taraftarlığını bırakmıştır. tabi bunda şu hilton meselesinin payı çok büyük. emin çölaşan gitti yılmaz özdil geldi, ne değişti? emin çölaşanı bizzat kovan ertuğrul özkök şu sıralar gayet muhalif yazılar yazıyo, hepimizi şaşırtıyo. daha ne diyim, ben de seni duyamıyorum.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 1- Vatan gazetesi seçime 1 hafta kala Zekeriya Temizel'inkiler tarafından ziyaret edildi ve ATVye paralel şekilde inceleme yapılacağı söylendi. Ama amaç belliydi. O haber çıkmasa Vatan satışa çıkarılıyordu. İnanmanı da beklemiyorum zaten. 2- Ben Ertuğrul Özkök'ü falan savunmuyorum sadece Emin Çölaşan veya Yılmaz Özdil gibi isimlerin kimin çıkarına zarar veren yazılar yazdığını soruyorum. Bilinçlenme bu aralar kime zarar veriyor söyler misin? 3- Son mesajımda da yazmıştım , hani şu "MSN muhabbetinde geçen tek cümle yüzünden 15 arkadaşıyla kovulan polis" olayına nedense hiç değinmiyorsun sir? Hayırdır? Bak link veriyorum: http://www.polisajans.com/habergoster.asp?id=4518
sir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bütün bu topikleri ve konuları defalarca tartıştık, bi zahmet o topiklere yazdıklarıma bak çünkü ben aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten bıktım. yılmaz özdil hürriyette yazıyo zaten, kimin çıkarına ters, akp'nin. al sana bal gibi muhalif medya. bugün vatan'daki köşe yazılarını oku, hemen hepsi türban yasağını canla başla savunmakta.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Anlatamıyorum galiba. Sabah gibi bir gazete bile özellikle AKP 2. hükümeti sonrasında nötralize edildi ve şu anki durumu 2002 öncesi ile 180 derece ters. Bu durumu AKPnin yıldırma ve belden aşağı vurma türü taktikleri ile açıklamıyorsan ne diyeyim sana bilmiyorum. Bu ülkenin insanları seçimden 1 hafta bile geçmeden akarsularının sağa sola peşkes çekilmeye hazırlanıldığını ana haber bültenlerinde olması gerektiği gibi izleyemedi, bazı TV kanallarında hiç bahsedilmedi ve şu an hiçbir gazetede de açıp göremiyoruz bu olayı. Hiç yaşanmadı bu, evet. Olan ve hala devam eden şey bazı kurumların kademeli şekilde nötralize edilmesi sürecidir. 28 Şubat'ı yaşayarak görmemiş olsam sanki o süreçte islam devleti kumpası süreci hiç de tehlikeli boyutlara gelmemiş gibi bir düşünce edinirdim herhalde zira belli gruplar o yakın tarihi bile kendi çıkarlarına göre yazmaya başladılar bile. Hiçkimse hükümetin laikliğin son noktasına dek kibrit suyu dökmeye şartlanmamış olmadığını söyleyemez bana. O çok sevdiğiniz insanların 1996da 1997de neler söylediklerini, kimi Avrupa Birliğine dava attiklerini, kimlere kimlere el pençe divan durduklarını , sonra nasıl yan çizdiklerini hatırlayın lütfen. Yarın birgün size hatırlatacak biri de kalmayabilir.
sir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 SturmVogel said: Anlatamıyorum galiba. Hiçkimse hükümetin laikliğin son noktasına dek kibrit suyu dökmeye şartlanmamış olmadığını söyleyemez bana. O çok sevdiğiniz insanların 1996da 1997de neler söylediklerini, kimi Avrupa Birliğine dava attiklerini, kimlere kimlere el pençe divan durduklarını , sonra nasıl yan çizdiklerini hatırlayın lütfen. Yarın birgün size hatırlatacak biri de kalmayabilir. tamam laikliğin son noktasına kibrit suyu döküldüğü gün konuşalım öyleyse. şurda herhangi bi siyasi partinin savunuculuğunu yapmadım, yapmıyorum, yapmam da. kime oy verdiğim belli, görüşüm belli. toplumda bir şeriat beklentisi-isteği yok. türbanlı-türbansız arasında bir gerginlik de yok. rejimimiz de tehdit altında falan değil. bu noktadan sonra hangi parti napmış, kim ne söylemiş beni zerre kadar alakadar etmez, onlara oy verenler düşünsün. tehlike ortaya çıkarsa gerekli kurumlar gerekeni yapar, hep yapmışlardır hep yapacaklardır. sürtüşme-tartışma olursa çözümlenir. şiddet olursa cezalandırılır. yormayın insanı ya. gevşeyin biraz.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Burada önemli olan şey şu: Gerekli kurumların gerekli şeyi yapmasına hiç gerek kalmaması... Yoksa ileride o noktaya gelinirse zaten 1 nesil sonrası için kim haklıydı, kim haksızdı diye anlamı da kalmayacak. (Genelkurmay Başkanı bile "bunca zaman kurumsal düşüncemiz neydi anlayamadınız mı, birşey mi söylemem lazım illa" diyordu geçenlerde türban olayı sorulunca) Yapması gerekenler var, ama iş o noktaya gelirse çok iyi mi olacak? Söyleyeyim: O senaryoda önümüzdekiler sadece kayıp yıllar olacak, 10-15 yıl hem de. Türkiye'de yaşıyoruz sir, komşumuz Finlandiya İsveç değil, kişi başına gelir 40 000 dolar falan değil , dünyanın bu coğrafyada bu insan yapısı ile laik kalabilmiş tek ülkesi ama ılımlı islam türü projelerle yanıbaşımıza dayanmış o kadar komplo var ki... Olası bir sürü kriz ortamı kapıda beklerken, BOP türü projelerle parsellenmiş, her an savaşın orta yerine düşebilecek bir coğrafyada, söyle, şimdi bu koşullarda çok mu önemli türban, gözünü seveyim? Mesela mi kalmadı be bu ülkede şimdi türbana yüklendiler bu kadar, sir ben burada iyi niyet göremiyorum.
sir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bence şu an hiçbi kurumun herhangi bişey yapması gerekmiyo. türban yasağı kaldırılınca da gerekmicek.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sir said: bence şu an hiçbi kurumun herhangi bişey yapması gerekmiyo. türban yasağı kaldırılınca da gerekmicek. tabi tabi, eminim öyledir öfff, anlayın artık, adamlar kendileri söylüyorlar oyun planlarının ne olduğunu. http://www.ntvmsnbc.com/news/433338.asp
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ünilerdeki türban yasağı kaldırılınca birşey yapmak gerekmeyecek, kamudakinde bile birşey yapılmayabilir. Ama sıra ilköğretime gelince birileri birşey yapar, 80de solun tasfiye edilmesi gibi, ortada bir daha ne sarıklı görürüz ne peçeli. Herşey kader kısmet.
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Alışveriş Merkezinde Namaz Şov Haklısınız efendiler, ülke her geçen gün daha iyiye gidiyor, gerilediğimizi iddia eden bir kaç münafık varsa da onlara kulak asmayın.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Show time babyyyy. Show must go on. Ve bilimum "show"lu replik.
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Ben şeriatın ilan edilmesini istiyorum Danıştay saldırısından sonra Emniyet içerisindeki fettullahçı kadrolar hemen "bu işin içinde yurtsever güçler var" diye yaygara koparmış ve gazetecilere bir sürü düzmece dosya yollamışlardı. Bakınız efendim, yurtsever güçlerin adamı olduğu iddia edilen katil zanlısının mahkemedeki ifadeleri neler.
Öne çıkan mesajlar