malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çatır çatır değişsin her şey .harika gidiyor bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 abi anayasayı nası değiştirdiklerine de bağlı heralde, biz bu insanları yargılıycaz, buna göre anayasa yapıyoruz dediler mi ki?gördüğüm kadarıyla çok da bi değişiklik yapamıyolar anayasada, sivil mivil hikaye olcak sanırım. hem bu "otoriterlik" akp'nin işine de geliyo, çok oynama yapmazlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sir said: çok oynama yapmazlar muhtemelen. Ne demek bu sir, söyler misin, 2002-2003 yılında internette MSNye girip "bu hükümeti içime sindiremiyorum" diyen kişi 15 kişiyle hapse atılabilir miydi? Nereye gittiğimiz görülmüyor mu? Doğuda görevli bir general, İran islam devrimi olduğunda sınırdan iltica eden bir İranlı generali karşılayıp misafir ediyor. General İranlı'ya diyor ki "Siz bunca zaman bunların ne yaptığını farketmediniz, birşey yapmadınız mı?" İranlı, saksıdaki bir çiçeği gösteriyor ve diyor ki, "siz bu çiçeğin 1 yıl boyunca her gün baktığınızda o gün ne kadar büyümüş olduğunu farkettiniz mi?" Bu konuya daha fazla yorum gereksiz. Ne zaman ki "onlar" göstere göstere birşeyler yapmaya başlayacaklar o zaman da çok geç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valla anayasada çok bi oynama yapmazlar demek bu, nesini anlamadın? msnde, patide, facebookta, basında yayında bilmemnerde hergün binlerce insan ne laflar ediyo hükumete, kim tutuklanmış, kim hapse girmiş şu ana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 illa pati'den falan birileri mi tutuklanması lazım, ne noktada olunduğunun anlaşılması için? Sınıra saldırı olduğunda o adam niye bekledi, niye ordunun aynı gün müdahelesi engellendi, sonra niye bilmem kaç gün sonra Amerika'ya uçtu, döndü sonra yine bekledi vs şimdi niye "Bu ülkenin başbakanı ele güne karşı gidip icazet almaz, bu kadar şerefsizleşmedik" diyor? Sen bi anlam çıkarabiliyormusun? Seçim sonrası ilk icraat diye su kaynaklarının özelleştirilmesine girmiyecem zaten, Allah bilir onu bile savunan çıkar. Pişman değilim bir kez daha söylüyorum, gidişimiz iyiye değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bosuna kasiyorsunuz. Ne zaman AKP guc kaybeder (ki bu aralar pek zannetmiyorum), baskasi gelir, halk ona gider, yeni trend olur. AKP ile sekilci musluman olduk, baska trendle baska birsey oluruz. Aman torpildir,paradir, komurdur. Yeter ki ugruna satilacak birseyler bulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Olabilecek en kötü şeyler için plan yapıp ona göre hazırlıklı olmak iyidir. Bu hükümet ve genel zihniyeti, geleceğe dair planlarımın hepsini değiştirdi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 prawler sen diyosun ki uğruna satılcak, ben diyorum ki halka inen bi hareket. ama şeriat gelmiyo, memleket elden gitmiyo işte abi öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 menderes de halka inmişti. farkı yok bunların da. "siz isteseniz şeriatı da getirirsiniz" demişti menderes, yakında rte efendi de der. "sizi ben bile kurtaramam" demişti ismet inönü, bunlara diyecek insan yok ne yazık ki; bush der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yaa türkiyede şeriatın gelmesine bırakın sizi bizi amerika izin vermez, en kötü amerika var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sir niye anlamazliktan geliyorsun bazi seyleri ? Sonrada ciddiye alinmayi bekliyorsun. Acik acik seriat ilan edilmesede , din yuzunden insanlara yapilan baskilarin nekadar arttiginida mi goremiyorsun yani ? Yada boyle gitmesini destekleyen sizin gibiler yuzunden sizinle ayni seylere inanmayanlarin ozgurluklerinin kaybolmaya basladigini ? Yada dini gorusunu yaptigi islere bulastiranlarin devletin butun kadrolarina yerlestirildigini ? Bunlarmi kendileriyle ayni seye inanmayanlarin hakkini savunacak ? Islerini yapacak ? Kendilerinden olmayanlarin islerinden atildigini , davalar acildigini falanda gormuyorsun ? Sen galiba kor olmussun , bir doktora gorun , doktorlari isten atip yerlerine ufurukculer getirilmeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yaa yazmışsın da herkz mi işten atılıyor , benim babam gayet de solcudur gayet de emekli olmasına rağmen devletle alakalı işlerde çalışıyor hatta acayip de eleştirdi bazı uygulamalarını ama çalışgan bir adamdır bu sene gene babamların projesine kaynak aktarıldı yani isteseler babamı anında pasifize ederlerdi, adam gibi çalışana kimse bişey yapmaz ama işine siyaset katarsan adamda anında seni kapının önüne koyar bu iş akp de de böle anap ta da böle chp de de böle baykalda ona muhalefet diye chp nin gelecekteki başknı olacak diye sarıgülü pariden attırdı neler yaptı gördük, bu işler hep böle olur böle olmaya da devam edecek, bunun akp ile alakası yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 byzasz said: yaa yazmışsın da herkz mi işten atılıyor Bu mu gerekli kabul edilmesi icin dinlerini devlet islerine bulastirdiklarini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 tabiki değil sedece sen kadrolaşmadan dem vurmuşsun bunun la ilgli penguenin kapağıyla ilgli tartışmada da sölemiştim herkez kadrolaşıyor diye. ama şimdi kadrolaşan kesim daha muhafazakar kesim lduğu için insanlarda şeriat endişesi doğdu sorun bu, şeriat tehlikeesi ortya çıkınca kadrolaşma gündeme oturdu birden yoksa bunlar hep vardı.. anların yerine hırsız insanlar gelse inanki bu kadar tartışılmazdı bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 artı bizim okulda akp den önce okulda namaz kılıonıyormuş akp geldi kalktı tamamen namaz hikayesii, hiçbiryerde namaz kılamıyorlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Evet katiliyorum herkes kadrolasiyordu ama bu boyutlarda degil , ustelik gorevini kotuye kullanmakla gorevini dini inanci yuzunden kotuye kullanmak arasindaki fark cok buyuk. Laiklik bu ulkenin en onemli yapi taslarindan biridir.Ve tehlikede bu yonetim yuzunden. En komigide oyle yozlasmislarki hem dindarlar hemde hirsizlar.Dinde demokrasi gibi arac olmus birilerinin elinde ama sonucta onlardan olmayanlarin hayatlari cekilmez hale geliyor yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kapak No 26 Başbakan'a yayın durdurma hakkı Padişahım çok yaşa.... Padişahım çok yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kapak No 27 Koruma kurullarına çekidüzen verilsin İstanbul 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun 5 üyesinin 4'ü belediyeden, diğeri de Saadet Partisi'nden. Yasal olarak Belediye'den sadece 2 üyeye izin var ama kılıfdan bol bir şeye sahip olmayan arkadaşlarda bahane bitmiyor, olan İstanbul'un tarihi mirasına oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Soulless said: ustelik gorevini kotuye kullanmakla gorevini dini inanci yuzunden kotuye kullanmak arasindaki fark cok buyuk. nasıl nasıl? :/ görevi kötüye kullanırken de mi laik olmak esas alınsın? üffss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 O cumlenin devamini oku anlarsin.Soyleyecek birsey bulamayinca cinliyim ben Turkce bilmiyorum ayaklarina yatiyorsunuz hemen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ha yani bi şekilde laikliğe zarar veriyo olması (bunu da yasa çıkarmadan nası yapacak bilemem), ne bileyim, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemesinden daha mı büyük suç? veya kendi kişisel çıkarına hizmet ediyosa ve bunun için devlet kaynaklarını kullanıyosa örneğin.."bence üniversteye türbanla girilsin" demekten daha mı hafif bu? çok yanlış bi argüman sunduğunu ne olursun kabul et :) görevi kötüye kullanmak ne amaçla olursa olsun görevi kötüye kullanmaktır. gerekli davayı açarsın, yargı da kararını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Laiklik elbette siradan bir adi suctan daha onemli.Tuyu bitmemis yetim gibi duygu somuruleriyle goz boyama bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 duygu sömürüs adşldfkgşl yok sen beni anlamadın, sanırım çok zor olcak anlaman. neyse önce şunu açıklığa kavuşturalım, bir memur görevini kötüye kullanarak laikliğe nasıl zarar verir. dahası laiklik zarar alabilecek bişey midir? örneklerle açıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 olur mu sir, vatanı parselleyip satsan laik ve atatürkçü olduğun sürece sorun yok! atın ölümü laiklikten olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Oy oy ne paslasilmis burada da. Durun bir tane kankami bulayim, duvar paslariyla gole gidecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar