toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben hiç igrenmem oyle seyden. hele salatada cıkmıs diye, lahmacunu yememek :) saç falan mesela yemekle birlikte agzıma girmediyse, içinden cıkarıp tekrar devam ederim yemeğe. ama sinek biraz daha iğrenc tabi, onu yiyemem herelde. kim bilir kaç öküz bokuna konmustur da gelip girmiştir o salatanın içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bone said: bu tip şeylerde, "ben var ya, 5 milyona korsan cd alıyorum, işi bileceksin olm, siz salaksınız 10 milyona alıyorsunuz", "hadi lan ordan, ben 1 milyona alıyorum, asıl alacağın yeri bileceksin" muhabbetine hastayım hehehe. 1 milyona lahmacun yersin evet. ama o yediğin lahmacundan hiç bir hayır gelmez. son kullanması geçmiş berbat etleri doldururlar, al sana lahmacun. ben sultanyardan tanesi 2.5 milyona yiyorum sultanyar diyorum antalyada diyorum. gayet de güzel ha bu arada tarihi geçmiş et felan demişken askerlerin yediği etlerin hiç birinin taze değilde 30 yıllık et olduğunu bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bir ytl ye lahmacun yedim bişeye benzemiyordu 75 kuruşa cantık aldım başka yerden süperdi. Yerinde göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bone said: _ILuVaTaR_ said: o deil de benim dikkatimi 3 milyonluk lahmacuna ucuz diyenler çekti buradan onlara sesleniyorum,oha ucuz değil normal fiyat diyoruz. bu tip şeylerde, "ben var ya, 5 milyona korsan cd alıyorum, işi bileceksin olm, siz salaksınız 10 milyona alıyorsunuz", "hadi lan ordan, ben 1 milyona alıyorum, asıl alacağın yeri bileceksin" muhabbetine hastayım hehehe. 1 milyona lahmacun yersin evet. ama o yediğin lahmacundan hiç bir hayır gelmez. son kullanması geçmiş berbat etleri doldururlar, al sana lahmacun. ha, bedavaya bile yenir onlar, hastalıktan ölmüş büyükbaş hayvanların etlerini alırsın, ondan yapıp verirsin :) ha tutup da 1 milyona lahmacun veren yerlerin etinin 3-4 milyona veren yerle aynı kalitede, aynı sağlıkta ve lezzette olduğunu iddia etmeyin sakın ^^ gel adanayı gezdirim sana, var mı yok mu görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben olsam sineği öldürür lahmacunları yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Arma said: Ben olsam sineği öldürür lahmacunları yerdim. hah gözünü sevim be. Nihayet benim gibi biri çıktı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ayrıca pis olan herşey lezzetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lahmacunları öldürüp sineği yiyen yokmu peki? hep lahmacun, hep lahmacun. aklınız fikriniz lahmacunda. peki niye sineği savunan yok burda? olaydaki asıl mağdur o. hayvanı paketliyolar, sonra bi ton bürokratik işlemin ortasında kalıyo, ama siz lahmacun konuşuyosunuz hala... sineğin tadı nasıldır acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 öz bilal kebap balgatta burasıda. 1.75 e çok kral lahmacun yapıyor. mangal kebap neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ShadowFury said: lahmacunları öldürüp sineği yiyen yokmu peki? hep lahmacun, hep lahmacun. aklınız fikriniz lahmacunda. peki niye sineği savunan yok burda? olaydaki asıl mağdur o. hayvanı paketliyolar, sonra bi ton bürokratik işlemin ortasında kalıyo, ama siz lahmacun konuşuyosunuz hala... sineğin tadı nasıldır acaba :/ aga lahmacun zaten ölü. Ölünün ölmesi gibi bişey söz konusu değil. Biz lahmacunu lahmacun olduğu için değil, öldükten sonra kokmasın diye yiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 büyük ihtimal tutup koymuşlar marulların arasına sineği nası canlı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 önemli olan zoru başarmaktır zaten. düşünsenize zaten ölü olan bi lahmacunu bi daha öldürmek ne kadar zordur kimbilir... üstüne bi de sineği yemek lazım. oysa sineği öldürüp lahmacunu yemek ne ki, herkes yapar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Arma said: ayrıca pis olan herşey lezzetlidir. et kebap yerine dışkı kebap ye o zaman hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bone said: Arma said: ayrıca pis olan herşey lezzetlidir. et kebap yerine dışkı kebap ye o zaman hehehe :) Lezzetli olduğunu bilsem yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Lezzetli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Bone said: bu tip şeylerde, "ben var ya, 5 milyona korsan cd alıyorum, işi bileceksin olm, siz salaksınız 10 milyona alıyorsunuz", "hadi lan ordan, ben 1 milyona alıyorum, asıl alacağın yeri bileceksin" muhabbetine hastayım hehehe. 1 milyona lahmacun yersin evet. ama o yediğin lahmacundan hiç bir hayır gelmez. son kullanması geçmiş berbat etleri doldururlar, al sana lahmacun. ha, bedavaya bile yenir onlar, hastalıktan ölmüş büyükbaş hayvanların etlerini alırsın, ondan yapıp verirsin :) ha tutup da 1 milyona lahmacun veren yerlerin etinin 3-4 milyona veren yerle aynı kalitede, aynı sağlıkta ve lezzette olduğunu iddia etmeyin sakın ^^ Şimdi orada duracaksın Bonec efendi. "Ankara'da fiyatlar yüksek" dersen eyvallah, "Ankara'da 1 milyona yediğin lahmacundan hayır gelmez" dersen ona da tamam da, 1 milyonluk lahmacunları genelleyip bok atmana "Yavaş" derim. 1 milyona son derece kaliteli lahmacun yiyebilirsin biraz doğuya gidersen. Adana, Antep hatta Maraş'ta. Bilmeden sallamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 3ytl çok yüksek bi fiyat.. hesap kitap yapın bi yahu. kaç gram et konuluyor ona, ne kadar masrafı var. ha bi de 3ytl=iyi et; 1,5ytl=kötü et tarzı bir yaklaşım süper bir "kendini kandırma" hareketi olarak kayıtlarımıza geçecektir. doğrusu bazı yerler iyi et kullanır, bazıları kötü et kullanır olacaktır. Bu "bazıları" kısmını ise belirlemekte tecrübe, ağız tadı ve gözlem kriterleri geçerlidir. yoksa nişantaşı'nda bir ürün tüketip de zehirlenebilirsiniz, motoru bozabilirsin (verdiğiniz onca paraya rağmen ucuz et kullanmışlardır çünkü) yok bahsettiğiniz şeyi kebap veya döner olsa (dönerlerin öküz büyüklükte çevrildiği yerlere hiç girmiyorum bak) ok derim, et fiyatı bir kriter olabilir. ama lahmacunda olay farklı, kıyılmış et ve içine tonla şey katılabiliyor. ve son olarak.. evet lahmacunu falan doğuda bi yemek lazım (orada da bir standart yoktur. bazı yerlerde kıyma ile soğan oranı eşit olacak denli soğanlı gelebilir ki ben antep usulünü daha çok severim) e tabii şimdi şey de denilebilir, siz 3ytl yediğinizi lahmacun mu sanıyorsunuz? makine kıyması değil bıçak kıyması makbüldür.. ayrıca taş fırın olmalıdır ki esasına uygun olsundur etc. vs. kısaca yeme içme olayında maddiyat bi kriter değil, tecrübe bir kriterdir. hah, biz de bu konuda "bilmeden konuşmamak lazım" diyebiliriz gönül rahatlığıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 zaten bizim burdaki lahmacunlar taş fırında yapılır. normal fırında yapılan herşey sux (lahmacun vs babında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Arma said: Bone said: Arma said: ayrıca pis olan herşey lezzetlidir. et kebap yerine dışkı kebap ye o zaman hehehe :) Lezzetli olduğunu bilsem yerim. pis olduğunu biliyorsun. demek ki lezzetli. Asteroth said: "Ankara'da fiyatlar yüksek" dersen eyvallah, "Ankara'da 1 milyona yediğin lahmacundan hayır gelmez" dersen ona da tamam da, 1 milyonluk lahmacunları genelleyip bok atmana "Yavaş" derim. 1 milyona son derece kaliteli lahmacun yiyebilirsin biraz doğuya gidersen. Adana, Antep hatta Maraş'ta. Bilmeden sallamamak lazım. bilmeden sallamamak lazım tabii. birşeye bok attığım yok, çok kaliteli eti bedavaya bile yersin. olay nerde yiyeceğini bilmekte. giderim mesela tanıdığım bir büyük baş koyun besleyen adama, keser en güzel hayvanını benim için, oturur paşa paşa yeriz. elbette doğuda eti çok çok ucuza yersin. bu konuda bilmeden sallayan ben değilim sizsiniz, çünkü bir konuyu gözardı ediyorsunuz. doğuda köydeki halk ayda milyonlarla yaşıyor, bu yüzden bakkalda satılan mallar bile çok ucuz oluyor. buna karşın şehirde yaşayan halk milyarlarla yaşıyor. e böyle olunca, o şehirde satılan ürünler de pahalı oluyor. şimdi, benim dediğim, istanbul, izmir, ankara gibi yerler. ama hemen olayı doğuya, köylere, çok ucuz fiyata ürün satılan yerlere çektiniz, komik olmuş, çok güldüm. dasaaa said: 3ytl çok yüksek bi fiyat.. hesap kitap yapın bi yahu. kaç gram et konuluyor ona, ne kadar masrafı var. ha bi de 3ytl=iyi et; 1,5ytl=kötü et tarzı bir yaklaşım süper bir "kendini kandırma" hareketi olarak kayıtlarımıza geçecektir. ucuz etin yahnisi yavan olur. bunun tam tersini iddia etmek asıl kendini kandırmaktır. hani boş keseden de sallamıyorum burda oturup. ankara'da bir sürü kebapçı ve bir sürü lokantayı biliyorum, bunların müdürlerini, garsonlarını tanıyorum. yani et nerden alınır, nasıl alınır, hangi işletmeler nasıl yerlerden alıyorlar, bu tip konuları görmüş, bilmiş ve öğrenmiş bir kişiyim. şehirlerde 1ytl aldığınız lahmacun, eğer fındık lahmacun değil ise, bildiğimiz büyük boy lahmacun ise, 1- o lahmacuna çok az et koymuşlardır 2- et aldıkları yer çok ucuzdur. peki bir etin neden çok ucuza satıldığını hiç düşündünüz mü? bunun bazı nedenleri vardır. ya o et çok yağlıdır, tadını alabileceğiniz bir et kısmı bile bulunmamaktadır. ya o et, marketlerin ve lokantaların günü geçmiş ve bozulmuş, atılacak etlerinden toparlanmış ve hazırlanmıştır. ya da at eti gibi kaçak yöntemler kullanılmıştır. yani 3 ytl'lik lahmacuna pahalı diyip de, 1ytl'lik lahmacuna normal fiyat diyorsanız, gidip bir araştırın o 1ytl'ye lahmacun satan yerleri. bakalım nerden alıyorlar etleri :) sonuç olarak: ankara'da 3ytl'ye lahmacun almak kazıklanmak değildir, normal bir fiyattır, 1ytl'ye lahmacun zaten ancak dandirik yerlerde yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Her sene bayramda Antep'ten lahmacun gelir. Ya o nasıl bi karışımdır, nasıl bi acıdır anlatamam. İnsanın yedikçe yiyesi geliyor. Arkadaşlar İzmir'li oldukları için pek yiyemiyorlar bana kalıyor bi çoğu. Baklava + Lahmacunda Antep'ten gerisi yalan. Hani İzmir'de İstanbul'da meşhur yapan yerler bile sux. Antep baklavası yemediyseniz şimdiye kadar hamur + şerbet yemişsiniz demektir. Kendinizi kandırmayın. Antep baklavası & lahmacunu yiyen/oralı olan varsa söylediklerimi anlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Çok gülmeden önce bir okusaydın da mesajımı, sonra yazsaydın 5 paragraf cevap be bonec. Bak ne demişim ben; Asteroth said: "Ankara'da fiyatlar yüksek" dersen eyvallah, "Ankara'da 1 milyona yediğin lahmacundan hayır gelmez" dersen ona da tamam da, 1 milyonluk lahmacunları genelleyip bok atmana "Yavaş" derim. Sen son mesajında ne demişsin; Bone said: sonuç olarak: ankara'da 3ytl'ye lahmacun almak kazıklanmak değildir, normal bir fiyattır, 1ytl'ye lahmacun zaten ancak dandirik yerlerde yersiniz. Şunu ilk mesajında desen direkt, hiç gerek kalmayacak böyle çevirmeye kasmana, ben de sana cevap vermekle harcamayacağım 30 saniyemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ankara'da bir sürü kebapçı ve bir sürü lokantayı biliyorum, bunların müdürlerini, garsonlarını tanıyorum. said: oha ilk sosyallikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Pizza Bulls'u aramadin,kaybettin. Herkes hata yapar. "FAST LIKE BULLS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 acaba sinek ne yapiyordur simdi diye merak icindeyim? annelik iç güdüsü. 3tyl bence de lahmacun icin cok, ama sanırım burda, para eden et, sinek. yuzyilda ozurfali diye bi yer var, orda da ayni şekilde pahali ama orasi kaliteli bi yer, en azindan yuzyildaki subesi iyi ben sadece cani lahmacun cekmis biri olarak piyasa kurbaniyim zaten şu gunden sonra yemeksepetinden siparis verirken 2 defa düşünmeyi düşünüyorum /bu da cok garip bi davranis sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 maşşallah ne sinekmiş be arkadaş kaç sayfadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar