Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir role play serverı açsak kaç kişi katılır?

skyly

Öne çıkan mesajlar

KillJoy said:
http://www.bfmeuo.com
baba bu server'ı bekliyorum..
dediklerine göre zaten oynayan adamlar değil çekmek istedikleri..
YENİ başlayacaklar..!

ki UOyu farklı boyuta çekiyorlar.
GATE YOK diolar WTF :) merakla bekliorm.

UO yu UO yapan temel özelliklerden biride gate ve recall idi zaten yoksa ben kalkıpta 2 adam öldürcem diye delucia dan brit e koşamam 2 saat ehehh
Sosyal ağlarda paylaş

ben arkadaşımdan bi ara cdleri alıp şöyle saçma sapan serverlarda nasıl yürünür nasıl skill kasılır falan öğrendikten sonra belkim başlayabilirim :D
lakin hiç oynamadım daha önce bu UOyu xD

hatta download linki falan varsa pm falan atarsanız über olur..işim de yok gücüm de, bayram tatili falan uğraşırım baya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rp yi ne yazakki çoğu insan yanlış biliyor. Çok yüzelsel ve bazen yanlış emote lar yapıluyor. Zaten olan bir serverda bir kısmını bize ayırsalar da roleplay yapsak bence olmaz çünkü kural koyabilecek gerektiğinden yaptırım uygulayabilecek bir kişi olmaz. + runuo roleplay için bence çok uygun bir emulator değil. Spherede herşey çok daha rahat kodlanabiliyor fakat güvenlik açıkları daha çok. Role play e alınacak oyuncular zaten "seçilecekleri" için bu gibi nedenler speed di teot tu vs. problem yaratmaz. Bizim dönem bitmek üzere. Cumartesi gününden sonra 2-3 hafta finaller başlayana kadar tatil gibi birşeyiz finallerden sonra da zaten tatiliz :) Zannediyorum açıcam serverı ama çok kasmak gerekecek. Eski scriptleri yeni versiyona ugyun hale getirmek gerekecek + olarak optimum ve verimi düşünmeden yazdıgım scriptlerle oynamam gerek. Yani yardım olacak arkadaşlara ihtiyacım var :) Umarım süreç iyi gider
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:
KillJoy said:
http://www.bfmeuo.com
baba bu server'ı bekliyorum..
dediklerine göre zaten oynayan adamlar değil çekmek istedikleri..
YENİ başlayacaklar..!

ki UOyu farklı boyuta çekiyorlar.
GATE YOK diolar WTF :) merakla bekliorm.

UO yu UO yapan temel özelliklerden biride gate ve recall idi zaten yoksa ben kalkıpta 2 adam öldürcem diye delucia dan brit e koşamam 2 saat ehehh

gate haritanın diğer alanlarının kullanılmasını tamamen engelleyen bişeydir-brit mezar dungeonlar ee ya ormanlar?-
diyorlar.
multiplayer oyunun yanısıra singleplay durumunu da geliştiren bi felsefe ile hazırlanıyor.
GZler vendorlar'ın da player olması amaçlanmış.
2yıldır üzerinde çalışılıyor gizli bir şekilde.
Farklılığı aradığım için merakla bekliorm.
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

gate haritanın diğer alanlarının kullanılmasını tamamen engelleyen bişeydir-brit mezar dungeonlar ee ya ormanlar?-
diyorlar.

Kesinlikle bu konuda haklı olduğunu soyleyebilirim ancak benim demek istediğim hiçbir oyuncunun bu konuda senin kadar istekli olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi bir adam öldürcem diye ( oyunu sırf pvp si için oynayan kesim cogunlukta oldugu için soyluyorum ) 2 saat kimse yol gitmez. ha gitti diyelim kimse kalkıpta tek başına o yollara düşmez grup olarak giderler onun dışında bir mustang spawn ı cıkmışmı diye günde saatlerce yol gidip gelmeyide kimse istemez.

Soyle birşey yapılabilir, runebook u kaldırırsın Mageler ulaşım bakımından ön plana çıkarlar ,rune ları tek kullanımlık yaparsın gate açmak içinde biraz daha ağır şartlar koşarsın. O zaman daha hoş olabilir.

Ps:Bir server için 2 yıl çok uzun bir süre, bu server çıktığında bugsiz ve her açıdan dengeli ( ticaret , combat,vb ) olmuş olması gerekiyor bu kadar zaman sonra. Umarım dediğin kadar iyi olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi arkadaşlar açalım bari :) Yalnız yardım edecek arkadaşlar lazım. Epeydir script yazmıyorum bu yüzden update edilmem lazım. Spherede önceden yazdığım scriptler var bazısı çok tatlı bazısını yeniden yazarım update etmek zor olur diye fln ama yani epey bi yardım lazım :) kimler eder?
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:
ULTIMA ONLINE DA CEP TELEFONU SCP SİNİ YAPICAK OLAN ARKADAŞIN ELİNİ DEĞİL BEYİNCİĞİNİ ÖPÜCEM !

arıcaksın böyle oyun içinden teamtalk programımı ne vardı ona baglanıcak ordan diğer oyuncunun telefonuna baglanıcak. telefon calıcak falan. ulan kafam çalışıyoda scp yazamıyorm :P

yapılabilir ama ne gerek var böyle şeylere .
düşünün telefonda bir yazı town keep'e gel baskın var
gecenin bi yarısı hatunlasın yada iştesin ne yapabilirsin
:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...