heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 keşke hepimiz böle olsak adam çok zor bi iş başarmış bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tırocan var kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 etkileyici. taksimde bu kampanya çerçevesinde aynısını yapmış 3 kız. bir arkadaşım anlatmıştı. tabii paranoya etkilerini göstermiş. çıkıp, şunu yapabilmeyi isterdim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 niye yapamayasın abi? ben yapıcam boş bi anımda :) 3 kişi deli dese 1 kişi çıkar dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bizim burda yapiyolar arada, guzel kiza rastlamadaim ama olsa sarilip birakmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ahahaha tiplere bak. Tanımadığım adama niye sarılıyım emo muyum ben. İstiklalde falan görsem döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 İçten içe sarılmak istiyorsun aslında biliyorum axedice,içindeki bu hissi bastırmak için de "Döverim" gibi abartılı tabirler kullanıyorsun. Halbuki biliyoruz ki pamuk şeker gibi adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Türkçe biraz yetersiz bu konularda. Bedava kucak desen olmaz. Sarılma desen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Direk emo bir olay sdf. Sarılmaya ihtiyacınız varsa gidin atıyorum sevgilinize akrabanıza falan sarılın, daha iyi yani o duyguyu da adam gibi hissedersiniz abi. Ha baltazar'a da sarılabiliriz hoş olur bence, şöyle 5 kişi falan, gözlerinden yaşlar geldiğini düşünsenize böyle adamın, lanparty çıkışında falan durup dururken gözyaşlarına boğuluyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bizim ülkede bunu yaparsan adamı döverler sen geymisin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Çok güzel lan Duygulandım Ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?13,2095836 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 böhüü ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 çalan şarkı da bombadır ordaki. Sick Puppies - All the Same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sanki ben bunu bi yerde reklamm oolarak izledim die hatirliom ama neyse... bu arada o imza meselesi ne icinmis onu anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 thelegbra said: niye yapamayasın abi? ben yapıcam boş bi anımda :) 3 kişi deli dese 1 kişi çıkar dimi :) samimiyetine güvenmem de o yüzden. bir de şş ne yapıyorsun sen tehlikesi var ki girmeyeyim ona :) bir de kendini birşey zanneden kolonilerden birine rastgelirsen oo uğraş dur. yeri doğru tespit etmek lazım yapmaya niyetliysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Cüzdana falan dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ilk once halkin mutlu olur,sonra sarilirsin saga sola.Boylesi bizde yapmacik olur.Adamin acliktan agzi kokuyo aglaya aglaya sariliyo sanki cok mutlu.He boyle yapinca sorunlar cozelecekse hemen sarilmaya baslayalim agalix. Ama ozunde guzel bir sey anlatilmaya calisilmis,guzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oliv.e katılıyorum bi de bunlar türk halkına ters şeyler. bizim kafa yapımız çok farklı, dolayısı ile tepkilerimiz de farklı oluyor. bana sorsan "ne gereğii var necatiii.." der çıkarım işin içinden. ha, ben türküm ondan öle diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 eregorn said: bu arada o imza meselesi ne icinmis onu anlamadim? free hugs olayını yasaklamış polis filan, yasağın kaldırılması için imza toplamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Axedice kazma imajının altında disney filmi izleyip ağlayan bir bünye var. Git şimdi bunu sindirene kadar asteroth'la sarılın. Belki bu gece birbirinizi de hoş edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bunun için en uygun yer fatih çarşamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 fikirtepe de olabilir.. veya selamsız.. hatta dolapdere.. Kucağa doyarsınız valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Çılgın oğlan, cosgelin ve Ksun çıkın gidin burdan [video]http://youtube.com/watch?v=P29LmBkUtMg?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar