Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok anlamlı bi video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İçten içe sarılmak istiyorsun aslında biliyorum axedice,içindeki bu hissi bastırmak için de "Döverim" gibi abartılı tabirler kullanıyorsun. Halbuki biliyoruz ki pamuk şeker gibi adamsın.
Mesaj tarihi:
Direk emo bir olay sdf. Sarılmaya ihtiyacınız varsa gidin atıyorum sevgilinize akrabanıza falan sarılın, daha iyi yani o duyguyu da adam gibi hissedersiniz abi.

Ha baltazar'a da sarılabiliriz hoş olur bence, şöyle 5 kişi falan, gözlerinden yaşlar geldiğini düşünsenize böyle adamın, lanparty çıkışında falan durup dururken gözyaşlarına boğuluyor sdf.
Mesaj tarihi:
thelegbra said:
niye yapamayasın abi? ben yapıcam boş bi anımda :) 3 kişi deli dese 1 kişi çıkar dimi :)

samimiyetine güvenmem de o yüzden. bir de şş ne yapıyorsun sen tehlikesi var ki girmeyeyim ona :) bir de kendini birşey zanneden kolonilerden birine rastgelirsen oo uğraş dur.

yeri doğru tespit etmek lazım yapmaya niyetliysen.
Mesaj tarihi:
ilk once halkin mutlu olur,sonra sarilirsin saga sola.Boylesi bizde yapmacik olur.Adamin acliktan agzi kokuyo aglaya aglaya sariliyo sanki cok mutlu.He boyle yapinca sorunlar cozelecekse hemen sarilmaya baslayalim agalix.
Ama ozunde guzel bir sey anlatilmaya calisilmis,guzel yani.
Mesaj tarihi:
oliv.e katılıyorum

bi de bunlar türk halkına ters şeyler. bizim kafa yapımız çok farklı, dolayısı ile tepkilerimiz de farklı oluyor.

bana sorsan "ne gereğii var necatiii.." der çıkarım işin içinden. ha, ben türküm ondan öle diyorum.
  • Yeni Oluştur...