Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lazer-Epilasyon

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.Öncelikle erkeğim.Şimdi benim şöyle bir sorun var.Vücudumda her ne kadar çok kıllanma olmasa da kol bölgemde gereğinden fazla kıl var.Açıkcası bu da benım hosuma gıtmıyor.Bu zamana kadar dusundum arastırdım bıraz da ve lazer epılasyonla sadece kolumdakı kılların oranını azaltmaya karar verdım.Fakat hala aklımda soru ısaretlerı var yapsam mı yapmasam mı dıye...Su anda baktıgım kadarıyla netten gordugum kadarıyla olumsuz cok asırı bır yan yok gıbı.Bu konuda bılgısı olanlar var mı burada merak ettım.20 gun ıcerısınde kararımı verıcemde.SIzler neler dusunursunuz?

nOT:Ha bu arada arkadaslar patıcık potansıyelını dusundumde lutfen az dalga geçin pls:).
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak bilgi almak istedigin konu nedir?
sizce yaptirmali miyim mi diyorsun?
erkek-kiz-epilasyon etc konulari mi?
yoksa işin tibbi boyutu mu?

tibbi boyutunu en iyi bi doktorla cozersin, yani düşünüyorum da, bu tur olaylarin insanin cilt tipine gore olmasi gerekiyor, genelleme sakatliklara yol acabilir gibi.

geri kalani icinse
kendini nasil iyi hissediyorsan oyle davran
kolun rahatsiz ediyorsa, sorununu coz. git yaptir
kim ne der kaygisi varsa da zaten hiç olmasin gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

yaptır.ben yaptırdım.4-5 seansta bitio diyebilirim

erkek adam yaptırırmı flaan gibi şeylerede aldırma.önemli olan kendine baktıgında mutlu olman

epilasyon yaptırdıktan sora solaryum yada güneşte durma gibi olaylara girmedikçe pek bir problem olmuo sağlık açısından

gerçi ben koltuk altıma yaptırdıydım
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
yaptır.ben yaptırdım.4-5 seansta bitio diyebilirim

erkek adam yaptırırmı flaan gibi şeylerede aldırma.önemli olan kendine baktıgında mutlu olman

epilasyon yaptırdıktan sora solaryum yada güneşte durma gibi olaylara girmedikçe pek bir problem olmuo sağlık açısından

gerçi ben koltuk altıma yaptırdıydım

Bişey sorucam sana.Kıl olayı inşalalh 0 lanmıyordur?En azından 3 5 orda burada kalsında çok da yetim olmıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlış anlama bi amacım yok ama:

Arekreas said:
Beni pek tanıdğınızı sanmıyorum.Fakat paticikteki ortamı açıkcası çok sevmiştim.Bu yüzden olacak ki itiraf ediyorum Paticikte 5 tane fake acc sahibiyim.Bu charla yeri geldiğinde kendi haklımı buldum yeri geldiğinde helal lan falan demişliğim bile vardır kendi kendime. çok güldüm.Çok eğlendim.Biraz da sıkıntımdan bu yolları denedim.Hçbiri küfür vb şey için kullanmadım kimse yanlış anlamasın:).Hepside bu char gibi sıradandı.Yani çok çok kullanılmamıştı.Herneyse sizlere açıklayamadığım bir sebepten ötürü çok uzun bir süre internet ortamında bulunamayacağım.Bu sürece kadar da paticikin kapanacağını düşünüyorum.Olay 1 yada 2 senede değil her neyse çok çok uzun bir vakit.Herkese iyi geceler arkadaşlar.Paticiği özleyeceğim.Bye bye.Sağlıcakla kalın.Mucks hepinize...

Arekreas said:
asas,samanosuke,unnamedfeeling
Bir tane daha var fakat onu açıklayamam.Birkaç kişiden ötürü.Herneyse kapatıyorum arkadaşlar ben.Bundan sonraki cevaplara bakamayacağım.İyi günler.Mutlu günler hepinizie tekrardan.

??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...