Samanosuke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Selam arkadaşlar.Öncelikle erkeğim.Şimdi benim şöyle bir sorun var.Vücudumda her ne kadar çok kıllanma olmasa da kol bölgemde gereğinden fazla kıl var.Açıkcası bu da benım hosuma gıtmıyor.Bu zamana kadar dusundum arastırdım bıraz da ve lazer epılasyonla sadece kolumdakı kılların oranını azaltmaya karar verdım.Fakat hala aklımda soru ısaretlerı var yapsam mı yapmasam mı dıye...Su anda baktıgım kadarıyla netten gordugum kadarıyla olumsuz cok asırı bır yan yok gıbı.Bu konuda bılgısı olanlar var mı burada merak ettım.20 gun ıcerısınde kararımı verıcemde.SIzler neler dusunursunuz? nOT:Ha bu arada arkadaslar patıcık potansıyelını dusundumde lutfen az dalga geçin pls:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Anıl'a sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bi kız arkadaş yaptırmıştı, epilasyonu yaptırtıkdan sonra bi müddet içten bi yanma oluyomuş, derinin altında yani.. ondan baska bişe duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tam olarak bilgi almak istedigin konu nedir? sizce yaptirmali miyim mi diyorsun? erkek-kiz-epilasyon etc konulari mi? yoksa işin tibbi boyutu mu? tibbi boyutunu en iyi bi doktorla cozersin, yani düşünüyorum da, bu tur olaylarin insanin cilt tipine gore olmasi gerekiyor, genelleme sakatliklara yol acabilir gibi. geri kalani icinse kendini nasil iyi hissediyorsan oyle davran kolun rahatsiz ediyorsa, sorununu coz. git yaptir kim ne der kaygisi varsa da zaten hiç olmasin gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 para boyutuna bak. zamanın varsa ,kalıcı bir şeyse , para olarak da uygunsa yaptır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya cidden dori çok doğru demiş sağlık mağlık onları forumdan bilgi alarak zor halledersin de sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sağlık boyutlarına baktım zaten pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum.Zaten gidicende sorarım kesinlikle.ben genede sorayım dedim buraya.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lazerli epilasyon mu yaptırıyorsun , öyleyse fiyat alalım özel değilse , bilgimiz olsun. nerde yaptırıyorsun bir de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yaptır.ben yaptırdım.4-5 seansta bitio diyebilirim erkek adam yaptırırmı flaan gibi şeylerede aldırma.önemli olan kendine baktıgında mutlu olman epilasyon yaptırdıktan sora solaryum yada güneşte durma gibi olaylara girmedikçe pek bir problem olmuo sağlık açısından gerçi ben koltuk altıma yaptırdıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 posta kutuma ilan gelmiş TÜM BACAK NAKİTTE 300 YTL !!! diye. orda : favori 25 çene 25 ense 30-50 tüm yüz 70 diyor mesela seans başına nakit verirsen. lazer ten diye bir yermiş. istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Sariysa tuyler pek ise yaramiyomus veya ten bronzsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Benimki tam uyumlu.Tenim beyaz kıl siyah.Muhtemelen sorun çıkmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 öncesi-sonrası diye foto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Eğer sonrası felaket olursa forumda bi daha gözükmem :d.Ama bir durum olmazsa tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Red said: yaptır.ben yaptırdım.4-5 seansta bitio diyebilirim erkek adam yaptırırmı flaan gibi şeylerede aldırma.önemli olan kendine baktıgında mutlu olman epilasyon yaptırdıktan sora solaryum yada güneşte durma gibi olaylara girmedikçe pek bir problem olmuo sağlık açısından gerçi ben koltuk altıma yaptırdıydım Bişey sorucam sana.Kıl olayı inşalalh 0 lanmıyordur?En azından 3 5 orda burada kalsında çok da yetim olmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 seyreltme nası olucak ki kıl boyu uzunsa filan çok acayip durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bilemiyorum neyse artık görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi yanlış anlama bi amacım yok ama: Arekreas said: Beni pek tanıdğınızı sanmıyorum.Fakat paticikteki ortamı açıkcası çok sevmiştim.Bu yüzden olacak ki itiraf ediyorum Paticikte 5 tane fake acc sahibiyim.Bu charla yeri geldiğinde kendi haklımı buldum yeri geldiğinde helal lan falan demişliğim bile vardır kendi kendime. çok güldüm.Çok eğlendim.Biraz da sıkıntımdan bu yolları denedim.Hçbiri küfür vb şey için kullanmadım kimse yanlış anlamasın:).Hepside bu char gibi sıradandı.Yani çok çok kullanılmamıştı.Herneyse sizlere açıklayamadığım bir sebepten ötürü çok uzun bir süre internet ortamında bulunamayacağım.Bu sürece kadar da paticikin kapanacağını düşünüyorum.Olay 1 yada 2 senede değil her neyse çok çok uzun bir vakit.Herkese iyi geceler arkadaşlar.Paticiği özleyeceğim.Bye bye.Sağlıcakla kalın.Mucks hepinize... Arekreas said: asas,samanosuke,unnamedfeeling Bir tane daha var fakat onu açıklayamam.Birkaç kişiden ötürü.Herneyse kapatıyorum arkadaşlar ben.Bundan sonraki cevaplara bakamayacağım.İyi günler.Mutlu günler hepinizie tekrardan. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 abi seçeneklerde sırt yok ahahaha :Dahaehah =) enseye çakarım bi 50 bi 50 de sırta. 100 lira desen temiz , gayet iyi.olsun aklımda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 3 5 bişe kalsın diyosan bence sırıtır ya komple yada hiç dokunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu lazerin zararlari nelerdir bilen var mi ben de yaptirmayi dusunuyorum da hazir konu acilmisken sorayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bildiğim kadarıyla güneşe çıkman sakıncalı , başka varsa da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lol pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 kaslar haric vucutta kil olmamasini diliyorum ne super olur ya kilsiz bunye olmak istiyorum (kildonmesi amleiyatindan sonra 4 ay ceken bunyenin beyin sancilari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 kılları yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar