Necro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Kendimi eski türk filmlerinde jilet,bardak satan adama benzettim noluyor lan aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 aha buldum. burdan getirtip getirtip vapurlara dağılalım. ben kadıköy-beşiktaş alıyorum. biriniz üsküdar-eminönü biriniz kadıköy-eminönü geçsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Necro said: Kendimi eski türk filmlerinde jilet,bardak satan adama benzettim noluyor lan aaa. jilet-bardak ne alaka ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 jilet tutmayınca bardak satıyordu herif ne bileyim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben de diyorum ikisinin alakası ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Necro yalniz snn buldugun su bez hedesi tam vapurluk hakketten he .. 6li paket renk renk 2 dolara falan :) 3 farkli renk tukenmez kalem 1 ytl hesabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ben kayseriliyim abi her türlü uyar sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben xenon getirtmeyi denicem patlarsa patlar patlamassada 200 desem 20dk içinde satılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Xenon 204 ytl ye geliyor , ggidiyor da da 220 ytl ztn cok bir kar payi yok gibi edit : 220 olanlar H7 diye birseymis , deal daki H4 , ne farki var bunlarin ? Araca kendi basimiza takabilir miyiz ? Ya da biraz anlayan biri , illa servise mi goturmek gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben 23 ünde çine gidiyorum, 20-30 tane aldığım pillerin benzerinden getirmeye çalışıcam, ucuzlar zaten orada daha da ucuzlardır, 50ytlye koyarım gittigidiyora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 siteye girdim aptallaştım bi sürü şey var nerden başlayacağımı bilemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ürünlerin %90'ı aksesuar. Yani oraya girip Wii, PS3, iPod yazısına aldanmayın. 8-) sanal işportacılık. :D ucuza ipod, ps3 kapatıcam diye sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ben de bu topici ilk gördüğüm zaman girip bi kaç ufak tefek şey almıştım. - herşeyi bi zarfla yollamışlar. tamam, free shipping, ama o kadar da olmasın yahu :) - led ışıklı ufak küpler vardı, onların pillerini takıp yollamışlar, düğmesi de ortada olunca zarfın içinde çalışmaya başlamış aletler. gümrükte açılmış bakılmış doğal olarak "ne bu" diye. - 2 set şu güçlü mıknatıslardan istemiştim, sağolsunlar diğer elektronik alet edevatla aynı zarfın içinde hiç korumasız geldiği için sarmaş dolaş geldier. bu yüzden mi bilmiyorum, lambalardan birisi baya sakat. - 2,5 dolara aldığım lambaların içinden çıkan piller neredeyse bitikti, zarfta çalıştıkları için mi, mıknatıslardan mı yoksa öyle mi yolladılar bilemiyorum. herbiri 2 pil kullanıyo, ve bu pillerin tanesi 7,5 milyon :) sonuç olarak: güzel ve ilginç ürünler var, alınabilir, memnunum, ama çok da bişey beklemeyin, hakkaten işporta ürünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 15 ve 30 dolara ESC var. R/C car tutkunları için kaçmaz bence. Türkiye'de bulması bile dert ESC'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Gazanfer said: ben de bu topici ilk gördüğüm zaman girip bi kaç ufak tefek şey almıştım. - herşeyi bi zarfla yollamışlar. tamam, free shipping, ama o kadar da olmasın yahu :) - led ışıklı ufak küpler vardı, onların pillerini takıp yollamışlar, düğmesi de ortada olunca zarfın içinde çalışmaya başlamış aletler. gümrükte açılmış bakılmış doğal olarak "ne bu" diye. - 2 set şu güçlü mıknatıslardan istemiştim, sağolsunlar diğer elektronik alet edevatla aynı zarfın içinde hiç korumasız geldiği için sarmaş dolaş geldier. bu yüzden mi bilmiyorum, lambalardan birisi baya sakat. - 2,5 dolara aldığım lambaların içinden çıkan piller neredeyse bitikti, zarfta çalıştıkları için mi, mıknatıslardan mı yoksa öyle mi yolladılar bilemiyorum. herbiri 2 pil kullanıyo, ve bu pillerin tanesi 7,5 milyon :) sonuç olarak: güzel ve ilginç ürünler var, alınabilir, memnunum, ama çok da bişey beklemeyin, hakkaten işporta ürünler.Bunun için uyarmayı unutmuşum :) siparişlerini ayrı ayrı verirsen böyle bir sorunla karşılaşmıyorsun :) nasıl olsa artı bir ücreti yok her aldığın ürünün ödemesini yap, sonra diğer ürüne geç mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ya alan arkadaşlar bi yardımcı olsa bana: Bi üründen 4-5 tane birden isteyince gümrükte takılma şansı var mı? Hepsini tek tek mi kargoluyolar? Yoksa tek paket yapıp öyle mi? Bir de en önemlisi kargo süresi ne kadar? 10 gün içinde geliyor mu? Yoksa 1 ayı buluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Hepsi bir de olabilir ayri ayri da gelebilr.Stock durumuna bagli adamin,3 mal birden istedim 2 si bir geldi 2 gun sonra digeri tek basina geldi.Kendilerine kalmis birsey sanirim.20 gunde falan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3395 bunu almistim ben.. baya kaliteli farkli amaclarda kullaniyorum gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 10 tane çakmak ısmarladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Alis said: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3395 bunu almistim ben.. baya kaliteli farkli amaclarda kullaniyorum gerci Güzel çalışıyo mu? Kaç metreden fısıltıları alıyor mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 farklı amaçlar mı ? Kolu komşuyu mu dinliyorsun yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Çok fena para kazandırır o alet ya. Şantajı meslek haline getirmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Guzel calisiyor ancak bir kac modifikasyon yaptiktan sonra cunku asil amaci natural usage yani kus dinleme veya hayvan veya bocek seslerini dinlemek amacli kullaniyor biraz elektrik elektronik bilgimle.. bir kac degisiklik yapip farkli amaclarda kullaniyorum. =) Ucuna 500 Gb external bir aygit bir'de uzun omurlu 12x batarya. Genelde birilerin konustuklarini dinlemek icin kullaniyorum cok iyi cekmesede az cok kelimeleri seciyorum. Turkiye'de bunlardan bir kac tane sattim =) eglenceli bir is :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bende istettim birşeyler... Bakalım nasıl gelecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 nintendo ds için silikon kılıf ve ekran koruyucum bugün geldi. 4 gün kargoya vermeleri 12 günde paketin yolculuğu sürdü. postacı megafondan aşağı gel paketini al dedi posta kutusuna bıraktı gitti. şimdide babam için kıble gösteren pusula :p ve öylesine elektrik çarpan kalem sipraşi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar