Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dealextreme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne kargocusu olm ptt getiriyo.
kapıya bırakıp gidiyorlar genelde, evde olsan bile.

bazıları iyi niyetli olup zilini çalma zahmetini gösteriyor.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

yahu gelmedi bir türlü =(
siteye bak bakalım ulaşmış mı yazıyor?
shipped falan yazıyorsa mail at bilgi iste.
shipped and completed yazıyorsa sıçtın, kutuyu başkası iç etmiş muhtemelen dsfsdf
Mesaj tarihi:
tam olarak fiyatı hatırlamasamda belli bir fiyattan sonra sana track numarası veriyor yada cüzi bir miktara tracking no alabliyorsun. Ben bu şekilde gayet rahat takip edebiliyorum siparişlerimi
Mesaj tarihi:
önceki sayfalarda söyledim mi hatırlamıyorum da

bana 30-40 gün civarı bişi demedilerdi sonra shipped oldu dediler ve 10 gün içinde geldi yani totalde 40 gün küsür sürmüştü diye hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
bana her seferinde değişik sürelerde geliyor genelde 2-3 hafta ama geçenlerde filtre sipariş etmiştim 5 günde geldi.

bu arada ben 200lük green laser aldım normalde elde bulundurmak yasak bunu ama türk gümrüğündekiler anlamıyor izin veriyorlar. Valla tuttuğum yer yanıyor çok feci bi alet.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk postta bile yazdım :P

şimdi muadili de var, dealextreme'den kopan adamlar kurmuş. Sistem aynı, ürün yelpazesi daha geniş.

http://www.focalprice.com
Mesaj tarihi:
buralardan en fazla 100 euroluk alabiliyoruz dimi

ama mesela şimdi ben orda 2 dolarlık birşeyden 40 tane alsam mesela takılıyor mu gumruğe.
Mesaj tarihi:
Red said:

buralardan en fazla 100 euroluk alabiliyoruz dimi

ama mesela şimdi ben orda 2 dolarlık birşeyden 40 tane alsam mesela takılıyor mu gumruğe.
Daha önce aynı üründen 25 parça almışlığım var, takılmadan geçti. 40 parça da geçer sanırım limitin altı olduğu sürece.
  • Yeni Oluştur...