Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ne kargocusu olm ptt getiriyo. kapıya bırakıp gidiyorlar genelde, evde olsan bile. bazıları iyi niyetli olup zilini çalma zahmetini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 he iyimiş o zaman. Tatilde olursam komşulardan biri alır inşallah. sağol canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hujukt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20217 Bende bunu almak istiyorum ama plastik kanserojen madde falan deyince millet kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yahu gelmedi bir türlü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 işyerine falan söyle ev yerine, olmadı ananın babanın kardeşinin işyerine. en güvenlisi bu, veya kapıcıya falan söyle onun dairesine yollat kendi adınla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 CthuLhu said: yahu gelmedi bir türlü =(siteye bak bakalım ulaşmış mı yazıyor? shipped falan yazıyorsa mail at bilgi iste. shipped and completed yazıyorsa sıçtın, kutuyu başkası iç etmiş muhtemelen dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 şipıd yazıyor işte, attım bakalım mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 tam olarak fiyatı hatırlamasamda belli bir fiyattan sonra sana track numarası veriyor yada cüzi bir miktara tracking no alabliyorsun. Ben bu şekilde gayet rahat takip edebiliyorum siparişlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya paypal olmadan alis veris imkani yok mu burda direk kredi karti ile girsek, odesek? illa paypal mi diyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 illa paypal. fakat paypal hesabına kredi kartını ekleyip ödemeyi kredi kartı üstünden yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 anladim sagolasin ya paypalin uyeligi ile zimbirtisi ile ugrasmak istemiyordum da, el mecbur ugrasacaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 önceki sayfalarda söyledim mi hatırlamıyorum da bana 30-40 gün civarı bişi demedilerdi sonra shipped oldu dediler ve 10 gün içinde geldi yani totalde 40 gün küsür sürmüştü diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben aldıktan 2 gün sonra shipped oldu hala da öyle 1 ay olacak neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bana her seferinde değişik sürelerde geliyor genelde 2-3 hafta ama geçenlerde filtre sipariş etmiştim 5 günde geldi. bu arada ben 200lük green laser aldım normalde elde bulundurmak yasak bunu ama türk gümrüğündekiler anlamıyor izin veriyorlar. Valla tuttuğum yer yanıyor çok feci bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oha hep öyle fantastik bişeyim olsun istemiştim ne kadar o 200'lük lazer acaba tam olarak nası geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kargo beleşmiş. hep böyle miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ilk postta bile yazdım :P şimdi muadili de var, dealextreme'den kopan adamlar kurmuş. Sistem aynı, ürün yelpazesi daha geniş. http://www.focalprice.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 buralardan en fazla 100 euroluk alabiliyoruz dimi ama mesela şimdi ben orda 2 dolarlık birşeyden 40 tane alsam mesela takılıyor mu gumruğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tam bir birmilyoncu yalnız. nasıl leş şeyelr var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://img1.focalprice.com/lpic/201101/MHK15B-1.JPG ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bb torch 100 dolar dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Red said: buralardan en fazla 100 euroluk alabiliyoruz dimi ama mesela şimdi ben orda 2 dolarlık birşeyden 40 tane alsam mesela takılıyor mu gumruğe.Daha önce aynı üründen 25 parça almışlığım var, takılmadan geçti. 40 parça da geçer sanırım limitin altı olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 iyi abi burda okuturuz 2 katına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gittigidiyorda sırf o işi yapan sürüyle adam var zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gg ile işim olmaz abi paranın yarısını goturuolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar