Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dealextreme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10'dan fazla sipariş vermişimdir sanırım. Hiç biri sorunlu gelmedi. Sadece geç geliyor (2-3 hafta arası değişiyor genelde). Kargoya para vermezsem takip numarası da vermiyor ama kargoya verilip verilmediğini görebiliyordum.
Mesaj tarihi:
Bütün mallar free shipping zaten :) 200$ altındaki ürünler gümrükte takılmıyor normalde ama gift pack seçenekleri var, onu yaptırırsanız garanti olur.
bir de tabi havalı tüfek falan alırken dikkatli olmak lazım onlar da gümrüğe takılabilir.
Mesaj tarihi:
abi ne bileyim. 10$ lık tişört alıyoruz 15 $ dolar kargo biniyor fln.. bişekilde bi ücret girizliyodur diye düşünmüştüm. neyse vereyim siparişimi ozaman.

bu arada oradan alışveriş eden birisisin anladığım kadarıyla msn adresini alabilr miyim holy?
Mesaj tarihi:
Posta ile yollayınca çok bir masrafları olmuyor zaten, hafiften fiyatlara da paylaştırıyorlar kargoyu.
Kargoyla ilgili tek sorun uzun sürede sana ulaşması.
Mesaj tarihi:
Biraz bakındım da aslında toplum olarak sakat aletlerde satılıyor. Örneğin lockpick falan, bunların yurtdışı siparişinde sorun çıkma ihtiamli varmıdır? Yani şahsen lockpick kasmak isterim kendi çapımda, yada pislik olsun diye jammer açmak isterim arada=P
Mesaj tarihi:
sonuçta lockpick aletlerini tahtakaleden falan da bulursun o yüzden sorun olacağını sanmıyorum :)

o 3 link pakete sığar ve ilk pakettekinin ne olduğunu anlayacaklarını sanmıyorum o yüzden takılmadan geçer. muhtemelen biberon benzeri bişi ya da ilaç tatbik etmek için kullanılan bir araç gibi düşünürler alırlar :)
Mesaj tarihi:
paket geldi belkide günler önce geldi apt. görevlisi posta kutusunda bulmuş. bi haberiz posta kutusundan hiç kullanmıyorduk ta daha önce postacıda koymazdı kapıyı calar evdeysek getirir değilsek içeri giriş'e bırakıp giderdi heralde bu paket diye oraya attı.
  • Yeni Oluştur...