xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 10'dan fazla sipariş vermişimdir sanırım. Hiç biri sorunlu gelmedi. Sadece geç geliyor (2-3 hafta arası değişiyor genelde). Kargoya para vermezsem takip numarası da vermiyor ama kargoya verilip verilmediğini görebiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 50$ ı geçmezsek shipping nekadar? bide altında free shipping yazan mallar hiçbir şart olmadan firek f.s. mi geliyor? bişeyler alıcam daha önce hiç almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bütün mallar free shipping zaten :) 200$ altındaki ürünler gümrükte takılmıyor normalde ama gift pack seçenekleri var, onu yaptırırsanız garanti olur. bir de tabi havalı tüfek falan alırken dikkatli olmak lazım onlar da gümrüğe takılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nası lan ne alsam free shipping mi şimdi? sadece 3-5 dolarlık ücretini ödüyorum malın okadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tamamı ücretsiz kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ahaha inanamadı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi ne bileyim. 10$ lık tişört alıyoruz 15 $ dolar kargo biniyor fln.. bişekilde bi ücret girizliyodur diye düşünmüştüm. neyse vereyim siparişimi ozaman. bu arada oradan alışveriş eden birisisin anladığım kadarıyla msn adresini alabilr miyim holy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Posta ile yollayınca çok bir masrafları olmuyor zaten, hafiften fiyatlara da paylaştırıyorlar kargoyu. Kargoyla ilgili tek sorun uzun sürede sana ulaşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 birde logoyu sildireyim hediye seçeneği ile diyorum. 2 parça ufak bişeyler alıyorum, 2 tane mi seçmem gerek hediye paketi seçeneğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tek paket seçiyorsun aldıkların hacim olarak çok büyük değilse tek pakete koyuyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8843 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23779 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12305 bunlar sığar mı 1 pakete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sıgar mı sığmaz mı bilmem'de . ilk ürünü görürlerse içeri alırlarmı gümrükten acaba. Birde çin'in plastik ürünlerinin kansorojen olma olasılıgı cok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ne var onda yav ucuna sigara takıp içiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Onlar rahat rahat sığar tek pakete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 xaty said: Onlar rahat rahat sığar tek pakete. oo süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Biraz bakındım da aslında toplum olarak sakat aletlerde satılıyor. Örneğin lockpick falan, bunların yurtdışı siparişinde sorun çıkma ihtiamli varmıdır? Yani şahsen lockpick kasmak isterim kendi çapımda, yada pislik olsun diye jammer açmak isterim arada=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 valla lockpick i bende düşündüm baya ama sonra vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sonuçta lockpick aletlerini tahtakaleden falan da bulursun o yüzden sorun olacağını sanmıyorum :) o 3 link pakete sığar ve ilk pakettekinin ne olduğunu anlayacaklarını sanmıyorum o yüzden takılmadan geçer. muhtemelen biberon benzeri bişi ya da ilaç tatbik etmek için kullanılan bir araç gibi düşünürler alırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bong filan mı o ilk linkteki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kör eden lazer gümrükten geçiyor da, lockpick mi geçmeyecek allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 valla açıkcası ben onun ucuna sarma sigara takarım diye düşünmüştüm fakat daha çok ot içmek için kullanıldığını öğrendim an itibari ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hadi ordan at yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 paket geldi belkide günler önce geldi apt. görevlisi posta kutusunda bulmuş. bi haberiz posta kutusundan hiç kullanmıyorduk ta daha önce postacıda koymazdı kapıyı calar evdeysek getirir değilsek içeri giriş'e bırakıp giderdi heralde bu paket diye oraya attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 benim de ipod için aldığım batarya geldi bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 benim daha bankanın internet şubesinde paypal için gereken kod gözükmedi. 2 gündür onu bekliyorum. paypal hesabını bi alabilsem bende alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar