Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 xaty said: Quadrophenia said: Bu site gibi ancak giyim eşyası yollayan bir site yok mu? :) Kozmetik ürün almayın hakkaten yalnız, ölceksiniz. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21048 Euehuhe bu süpermiş. Ama biraz overpriced sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 25$iyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Dolar olmuş 1.80 yatakta parçalayacağın bişey için bence de çok 25 dolar hahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hahaha 25 $ iyidir iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hahhah AGENT SEXY yazıo ya fömaöçsdmaçöma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13480 Sim block için demiş ama SIM Card Unlock hangi durumlarda olur ki ? Mesela cep telefonu getirtsen yurtdışından türkiye'de kayıt ettirmesem pasaportla , (tam hatırlamıyorum ama 15 gün yada 2 ay içinde yurt içine giriş yapma limiti vardı galiba) Bu kartla telefonu kullanabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bakmadım ürüne de sim block pini 3 kere yanlış girme olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 cok sacma olur o zaman :). Bide Manufacturer claims: "this version will unlock Most GSM phones in the market now demiş. Hattı acıyor dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ya şey içindir, bu yurtdışında operatörle anlaşıp beleşe telefon alıyorsun işte, sonra o telefonu ömür billah o operatörle kullanmak zorundasın, onu kırmak içindir. yani salladım ama öle bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Oy ben de bugün paypaldaki kalan param ile universal remote controller ve miniusb bluetooth adaptörü aldım toplamda 5 $ a. Şöyle önerebileceğiniz eğlenceli birşeyler var mı ki, beleşe kargo alasım geldi direk :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Şu aletten sipariş etmeyi düşünüyorum: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5762 Bir fikri olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ürünlerim geldi. Sipariş ettiğim universal remote controller thinkgeek ambalajıyla geldi. Thinkgeekte de 9$ a satıyorlar aynı aleti :D . Dealextreme sitesi şu an açılmadığından oranın linkini veremiyorum da 2$ a almıştım yanlış hatırlamıyorsam :D . http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/9a06/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 valla 2-3 $ vardi son kalan onunlada aldim anahtarlik felan. bakalım ne zaman gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dx açılmıyor bende 3-4 gündür, girebiliyor musunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yok göçük,ama arada yapıyor öyle.gelir bir iki güne edit:açıldı misal şu an ama inanılmaz yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 10 haziranda shipped dedi bugun geldi. 6 gunde geldi lan helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Son bir kaç gündür problemli site. Pek yoğun değillerdir belki o yüzden :P Düzelse de bi baksak ne çıkmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu site noldu ya. giriyorum abuk subuk bi search sitesi cikiyo ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bende gayet kendi sitesi çıkıyor ancak çok yavaş. Yanlış yazmış olmayasın site ismini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yalniz size önerim birşey alırken kesinlikle toplu almayın ayrı ayrı spariş verin gerekiyorsa. Cünkü hepsini bir postalıyo şerolar . Mesela 7 ürün almıştım 30 günde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yine ben yine bir dealextreme sorunu 15 günden fazla oldu ve son sparişimde tracking number yazmıyor sitesinde , nasıl öğrenebilirim postahaneye sparişin gelip gelmediğini. Belki evime bile gelmiştir yokuz diye dönmüştür postacı yani. Track number olsa görürdük herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evde yoksan komşuya falan bırakıyorlar insaflılarsa, değilse kapıya bile bırakıp gittiği oluyo bazı hıyarların. tracking number kesin olması lazım mail at dealextreme'e cevap veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 masticore butun siparisler gecikiyor su aralar.. christmas falan diye cin'de patliyomus kargo merkezleri falan.. ayrica mail attilar bana bu yuzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 keske banada atsalar yaw sparişiniz yola cıktı diye mail geldi üstünden 11 gün geçti. Mail de attım , track number yok diye cevap gelmedi. Önceden gelen mail'de de track number yerine çizgi duruyor. Siteden'de girdim boştu track number. Her sıparişimiz bir olay valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 2 kere alışveriş yaptım 2 sinde de track number göremedim biri 14 biri 15 günde geldi hiç mail müyül de atmadım bekledim geldi gelir yani meraklanmayın bence internet takip sistemleri biraz cort haliyle ki olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar