Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dealextreme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xaty said:
Quadrophenia said:
Bu site gibi ancak giyim eşyası yollayan bir site yok mu? :)

Kozmetik ürün almayın hakkaten yalnız, ölceksiniz.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21048

Euehuhe bu süpermiş. Ama biraz overpriced sanki.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şey içindir, bu yurtdışında operatörle anlaşıp beleşe telefon alıyorsun işte, sonra o telefonu ömür billah o operatörle kullanmak zorundasın, onu kırmak içindir. yani salladım ama öle bişiydi.
Mesaj tarihi:
Oy ben de bugün paypaldaki kalan param ile universal remote controller ve miniusb bluetooth adaptörü aldım toplamda 5 $ a. Şöyle önerebileceğiniz eğlenceli birşeyler var mı ki, beleşe kargo alasım geldi direk :D .
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ürünlerim geldi. Sipariş ettiğim universal remote controller thinkgeek ambalajıyla geldi. Thinkgeekte de 9$ a satıyorlar aynı aleti :D . Dealextreme sitesi şu an açılmadığından oranın linkini veremiyorum da 2$ a almıştım yanlış hatırlamıyorsam :D .

http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/9a06/
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yine ben yine bir dealextreme sorunu

15 günden fazla oldu ve son sparişimde tracking number yazmıyor sitesinde , nasıl öğrenebilirim postahaneye sparişin gelip gelmediğini. Belki evime bile gelmiştir yokuz diye dönmüştür postacı yani. Track number olsa görürdük herşeyi
Mesaj tarihi:
evde yoksan komşuya falan bırakıyorlar insaflılarsa, değilse kapıya bile bırakıp gittiği oluyo bazı hıyarların.

tracking number kesin olması lazım mail at dealextreme'e cevap veriyorlar.
Mesaj tarihi:
keske banada atsalar yaw sparişiniz yola cıktı diye mail geldi üstünden 11 gün geçti. Mail de attım , track number yok diye cevap gelmedi. Önceden gelen mail'de de track number yerine çizgi duruyor. Siteden'de girdim boştu track number.

Her sıparişimiz bir olay valla
Mesaj tarihi:
2 kere alışveriş yaptım 2 sinde de track number göremedim
biri 14 biri 15 günde geldi
hiç mail müyül de atmadım bekledim geldi
gelir yani meraklanmayın bence
internet takip sistemleri biraz cort haliyle ki olsun o kadar
  • Yeni Oluştur...