Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dikkat !! Boot.ini , Trinity Patch

Quo-Vadis?

Öne çıkan mesajlar

sadece olan clientin üstüne patch yapacak olan Premiyum pacth (yeni gemi modelleri patchi yani) Windowsun Boot.ini dosyasını siler.Bilgisayarın acılmamasına sebep olur.
Tavsiye edilen Full client indirip kurmaktır.O onu yapmiyormuş diyorlar.
çözüm şurda:
http://support.microsoft.com/?kbid=330184

Da ben patch yaptım uçtu boot.ini :(
Makinayı genelede kapatmadığım için daha bir şey yok , restart atar yada elektrik kesilirse yandım :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende selected items kısmındaki iconlar ufalmıs bi turlu buyutemedim ayar oldum minnacık olmuslar. Onun dısında pek bi bug a rastlamadım. gerci daha yeniyim oyunda cok fazla ozelligi kullanamıyorum/bilmiyorum. Bu arada dedigim gibi boot.ini siz bilgisayarı nasıl actım cok merak ediyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni killmail sistemi güzel olmuş ama buglar var çok fazla.Mesela bazen 2 kişiye killmail eksik şekilde gidiyor.Yada bazen killmail düzgün geliyor ama weapon ve ship kısmı saçma şekilde çıkıyor.Onun dışında npc patlatınca para 20-30dk sonra geliyor.Bundan da fazla bir bug göremedim açıkçası.

Aslında dün oldukça karlı idi benim açımdan,herkes 0.0 da filan yeni gemilerini deniyor heyecanla,ne locala ne intel kanallarına bakıyorlar bol bol kill ve loot aldık böylece :D.Hatta hemen patch sabahı arkadaş low secde mission yapan CNR yakalamış.Süper bir gündü yani ;).
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis? said:
Baya bug var be Udinen doğru diyor girmemek en iyisi.
Missionda NCP geberityorsun Walete para gelmiyor :)
Target iconları bende bir yukarıda cıkıyor bir asağıda :)
nereye bakacağımı sasırdım.

NPC öldürünce 15-20 dakkika sonra öldürülen NPC' lerin ödülleri topluca gelecek diyorlardı. Dolayısıyla onun bug olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginç bir şekilde "normal" patch günleri gibi değil de herhangi bir gün gibi çalıştı server patch sonrası.Ama patchle gelen çılgın gibi buglar ve en önemlisi boot.ini olayı batırdı herşeyi.

Boot.ini meselesi şöyle.Anladığım kadarıyla ccp eve klasörünün içine clientin hangi versiyon olduğunu anlamak için bir dosya eklemiş.Bunun adı da boot.ini.Bu da gidip windows'un boot.ini sinin üzerine kaydoluyor bir şekilde update edince.Sonra tabi çöküyor makine.

Dreadler siege mod açtığında ROFları 0 oluyor.Yani anında mermileri boşaltıyor.POS silahları çalışmıyor,shield çalışmıyor,jump bridge ler filan hiç birşey çalışmıyor.Ha gerçi bana ne posdan ama,pos a o kadar para hacamış bir sürü insan var.Hatta şimdi pos warfare exploit olarak ilan edildi,pos a saldıranları banlıyorlar.POSları toptan kaldırsalar yeni sov. sistemi filan olsa gerçi bu bahaneyle daha güzel olur :).

Sonra killmailler hala buglu.Npc killmaile girmişse mesela,final blow vuranı da npc olarak gösteriyor 2 saat editliyorsun bilmemne.Çok ciddi değil ama gereksiz zaman harcatıyor.

Onun dışında pek birşey duymadım/görmedim ama gayet ciddi buglar bunlar.Özellikle de boot.ini olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...