dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aksam yemegi yemeyince insan acikiyormus. ben de ruhani olarak insan sifati tasiyamasam da, bedensel olarak malesef.. neyse işte aciktim, bakindim boyle ne yiyim ne yiyim gibisinden salça ve ekmek ilişti gozume sonra surerken cocukluk falan geldi aklima tey gidi gunler.. sokakta oynarken boyle arada tikinmak icin eve kosup yer cikardim gerisin geri cok ozledigimi farkettim o gunlerimi cocuklugumu, ailemi simdi bi de boyle allahın ankarasinda aileden uzak bi basimiza yasiyoruz falan, iyice buyuduk, kazık kadar olduk. daha bi kiymetli geliyorlar gozume yas ilerledikce sanırım normal bu yasadigim 10 yil sonra da universite ne guzeldi dicem muhtemelen. kiymeti zamanında bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bi laf vardı ya hatırlayamadım. Dün dündü, bugün bugün, yarın henüz gelmedi tarzı birşeydi. Carpe Diem işte kısaca. Bu hayat felsefesini benimsedim, dünü yarını düşünme. Anı yaşa diyorum, geçmişi hatırlamak yanlıştır zaten insanı kötü yapar. Geleceği düşünüp planlar kurmak, hayalciliktir gene moral bozar o günlerin gelmesini bekleriz. Böyle de birşey işte, dağıtım kanalları çalışıyorum. Ne biliym tüketim mallarında dağıtım desen, a tipi b tipi sayacam öyle. Zaten Chuck indirdim alt yazısı anlamsız bir şekilde çalışmıyor. Tekrar indiremem, efem iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 "Tekrardaki mucize gülüm, tekrarın tekrarsızlığıdır." geldi birden aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 üniversite bitsin 1 ay sonra özlersin üniyi öyle bi durum bende gençliğimi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mezuniyetten (gerçi iptal edildi sonra heh) 1 ay önce falan evde eğlenirken aynısı geçmişti aklımdan. Dedim şu anın tadını çıkarayım, evi dağıtınca böyle bi ortam olmayacak. Ama nedense çocukluğumu falan hiç özlemiyorum. Heralde ilerde de bugünleri pek özlemeyeceğim. Ya dory bide bişey diycem bölüm yetkilisi falansın aslında tehlikeli sulardayım ama ben seni çok uzun bi süre erkek sandım. Wow bölümünden falan biliyorum çünkü. Şaşırmıştım ilk öğrendiğimde. Neyse geçelim şimdi, böyle sokakta oynayıp acıkıp eve gitmek ve salça ekmek yemek konsepti erkek çocuklara has bi konsepttir. Kafaları karıştırıyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Her donemde oldugu gibi /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bi bakmışın veletin biri gelmiş "baba baba ketcam ekmek baba" demiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ehuehaha "Baba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ehuh cok da sasilasi bir durum değil hala sanan var mi bilmiyorum ama, hani hiç sasirmadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ANNEE sümüğüm aktıııı !!! kakam geldiiiiiiiii karnım açç felan bile olur sen dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gayet özlüyorum bende. babam falan derdi "çil yavrusu gibi dagılcaksınız, bugünlerin tadını iyi çıkar" diye, "hadi ordan, biz dagılmayız" falan derdim. kavrayamamıştım tecrübenin konuştugunu o anda. patladı tabi sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Pöff. Abim askerde. Geçirdiğimiz günler aklima geldikce acaip özlüyorum. Ben abimle arkadaştım. Arkadaş gibi filan değildim. Her haltı beraber yerdik. Tabi ben küçüktüm diye olan ona oluyodu. Şu son 15 gün geçse de 15 ayın acısını çıkartsak beraber :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dory, 10 yıl değil, üniversiteden mezun olduktan 1-2 ay sonra diyceksin ünversite ne güzeldi diye. hatta son sınıfın son bi iki ayında da diyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben 10 sene sonra karaciğerimi özleyecem bu gidişle. bi çeki düzen vermek lazım bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 üniverstedeykende diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ne liseyi özlüyorum ne geçmişi ne çocukluğumu. Hepsi kaybolmuş küçük hatıralar çırpınarak geçip giden. Üniversite mi ? Şimdilik özlemeyi planlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 topic temizlendi mesajı silinenlerin neden sorusu varsa, pmden ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Laraken said: ben 10 sene sonra karaciğerimi özleyecem bu gidişle. bi çeki düzen vermek lazım bünyeye. 10 sene sonra yukarlardan bedenini de özleyebilirsin aman diyim @dory, yapma bunu yapma bunu silme mesajımı tamam sevmiyosun beni biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar