Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Gezinirken buldum paylaşıyım dedim . Birde benim ilk kez gördüğüm fotolar. ATAM ATAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 renkliler sonradan renklendirme? bu arada soyağacı resmi gözü 3numaradan fazla olan ve bunu gidermek için bişi kullanmayanlara gözükmicek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bu resimde gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Resimler süper yanlız, renklendirmeleri süper yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Tyrael said: renkliler sonradan renklendirme? evet. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 salıncaklı harika =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 evet benm de o acaip hoşuma gittmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 salıncaklı fotoda ayaklarına sarılmış ufak kızı fark ettiniz de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sarılmıyor sallamaya çalışıyor salıncağı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bence o da binmiş salıncağa sallanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Benimde yelkenlideki fotoğraf hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ne güzel renklendirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben 3. resmi çok sevdim çok güzel çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 abi adamın suratı çok tuhaf, sanki photoshop gibi. acaba okul öğretim boyunca her gün gördüğüm için mi böyle geliyor, yoksa yaşlılıktan sonra hastalanmaya başladı da, hastalık yüzünden mi böyle yüzü? mesela gençlik fotoğrafları böyle gelmiyor bana, gayet dinç ve sağlıklı. ama özellikle yaşlanıp hastalanıp şişmanlamaya başladığı zamanlar, sanki çok fazla karalanmış bir karikatür gibi duruyor yüzü. anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Super renklendirmisler. Ayrica sondan 3. fotosu cok dogal.İlk defa gordum guzel hazirlamislar(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çobanlarla konuştuğu foto çok hoş. deveye gel lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 var mı şimdi böyle bir duruş böyle bir karizma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 o bacağına sarılan kız ülkü adatepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 üsten dördüncü resimde çok karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bunu ilk kez gördüm mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Lopeth'in koyduğu resim güzelmiş gerçekten. Atatürk'ün hemen hemen bütün resimlerinde çok fazla oynama var. Hep anlatılan bir olay varya St.Petersburg Balmumu Heykel mÜzesini Bursa'ya geldiğinde görevliler anlatmıştı banada: Atatürk'ün balmumu heykelini yapmak için fotosunu istemişler. Türkiye'den gönderilen fotolara bakan Ruslar dumuraa uğramışlar bu fotolardaki adamlar aynı kişi olamaz diye. O derece rötuşluymuş fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Lider dediğin böyle olur duruşuyla ürkütür insanı... tek kelime mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 resimleri gerçektende iyi renklendirmişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ombakkombak said: Lopeth'in koyduğu resim güzelmiş gerçekten. Atatürk'ün hemen hemen bütün resimlerinde çok fazla oynama var. Hep anlatılan bir olay varya St.Petersburg Balmumu Heykel mÜzesini Bursa'ya geldiğinde görevliler anlatmıştı banada: Atatürk'ün balmumu heykelini yapmak için fotosunu istemişler. Türkiye'den gönderilen fotolara bakan Ruslar dumuraa uğramışlar bu fotolardaki adamlar aynı kişi olamaz diye. O derece rötuşluymuş fotolar. Oynanmamış resimlerini bulabilir misin merak ettim şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bone said: abi adamın suratı çok tuhaf, sanki photoshop gibi. acaba okul öğretim boyunca her gün gördüğüm için mi böyle geliyor, yoksa yaşlılıktan sonra hastalanmaya başladı da, hastalık yüzünden mi böyle yüzü? mesela gençlik fotoğrafları böyle gelmiyor bana, gayet dinç ve sağlıklı. ama özellikle yaşlanıp hastalanıp şişmanlamaya başladığı zamanlar, sanki çok fazla karalanmış bir karikatür gibi duruyor yüzü. anlamadım... Superman yani "Christopher Reeves" ölmeden daha felçli halini gördün mü? Atatürk çok hastaydı ki Christopher Reeves de felçti.Christopher Reeves'in suratı ne kadar yapay geliyo ama dimi, ki günümüz makineleriyle çekilmiş resim...Atatürk'ün suratı gayet doğal bence.. Christopher Reeves felçliyken: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar