Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATATÜRK'ün Soyağacı

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

abi adamın suratı çok tuhaf, sanki photoshop gibi.
acaba okul öğretim boyunca her gün gördüğüm için mi böyle geliyor,
yoksa yaşlılıktan sonra hastalanmaya başladı da, hastalık yüzünden mi böyle yüzü?
mesela gençlik fotoğrafları böyle gelmiyor bana, gayet dinç ve sağlıklı. ama özellikle yaşlanıp hastalanıp şişmanlamaya başladığı zamanlar, sanki çok fazla karalanmış bir karikatür gibi duruyor yüzü. anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth'in koyduğu resim güzelmiş gerçekten. Atatürk'ün hemen hemen bütün resimlerinde çok fazla oynama var. Hep anlatılan bir olay varya St.Petersburg Balmumu Heykel mÜzesini Bursa'ya geldiğinde görevliler anlatmıştı banada: Atatürk'ün balmumu heykelini yapmak için fotosunu istemişler. Türkiye'den gönderilen fotolara bakan Ruslar dumuraa uğramışlar bu fotolardaki adamlar aynı kişi olamaz diye. O derece rötuşluymuş fotolar.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Lopeth'in koyduğu resim güzelmiş gerçekten. Atatürk'ün hemen hemen bütün resimlerinde çok fazla oynama var. Hep anlatılan bir olay varya St.Petersburg Balmumu Heykel mÜzesini Bursa'ya geldiğinde görevliler anlatmıştı banada: Atatürk'ün balmumu heykelini yapmak için fotosunu istemişler. Türkiye'den gönderilen fotolara bakan Ruslar dumuraa uğramışlar bu fotolardaki adamlar aynı kişi olamaz diye. O derece rötuşluymuş fotolar.

Oynanmamış resimlerini bulabilir misin merak ettim şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
abi adamın suratı çok tuhaf, sanki photoshop gibi.
acaba okul öğretim boyunca her gün gördüğüm için mi böyle geliyor,
yoksa yaşlılıktan sonra hastalanmaya başladı da, hastalık yüzünden mi böyle yüzü?
mesela gençlik fotoğrafları böyle gelmiyor bana, gayet dinç ve sağlıklı. ama özellikle yaşlanıp hastalanıp şişmanlamaya başladığı zamanlar, sanki çok fazla karalanmış bir karikatür gibi duruyor yüzü. anlamadım...

Superman yani "Christopher Reeves" ölmeden daha felçli halini gördün mü? Atatürk çok hastaydı ki Christopher Reeves de felçti.Christopher Reeves'in suratı ne kadar yapay geliyo ama dimi, ki günümüz makineleriyle çekilmiş resim...Atatürk'ün suratı gayet doğal bence..

Christopher Reeves felçliyken:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...