Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Aniden aklıma girdi: Uyandığımda gerçeklerinden nasıl ayırt edebilirim düşlerimi? Hüzün beklenmeyen birşey yaptı ve sinemden çıkan havayı yaktı. Gırtlağımda ki hıçkırıkların arasından geri yuttum onu. Belki de rüyalarımdan çıkan düşler kısa bir süreliğine hayata bağlı kalabiliyorlardır. Belki de en azimlileri sıradaki uykuya kadar oralıkta kalmayı becerip dumani varlıklarını bir sonraki aydınlığa bile sızdırabiliyorlardır.. Belki bir tanesi görüp ona zihinde sezilip peşine düşülen ışık misali tutulabiliriz. Ama düşüncüler incedir. Sadece baştan çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Saygılar usta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 şerefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Başım çok ağrıyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 eski sevgilini mi gördün rüyanda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ruyamda Yvonne Strahovski'yi gorsem buraya siir kitabi yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Önce bi abdest al temizlen , sonra yazarsın şiirini .Kâfir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Rüyanda Yvonne u görürsen kan çıkar penth. Anlamadım zaten önce Adriana sonra Yvonne, beni mi izliosun lan fasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Vücuduma hakim olmanı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bu kadar duygu fazla bana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar