kingpin Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Misal:Landan oyun oynuyoruz adamlar deli hızıyla oynuyorlar bunun bir taktiği varmıdır vs vs ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 replay izliyeceksin bol bol bi de taktiğini oyundan önce belirlemiş ol[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 adamlar sana paladin yapip yolluyo olmasin oyunun daha ilk dakkasinda eğer öyleyse inceden rush yapiyo sana :)[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 taktik taktik taktik bununla ilgili nette tonla döküman vardir o dökümanlarda sirayla hangi isleri yapmani gösterir birde fareyi hizlandir oyunun ayarlarinda yeter kisa süre icinde süper bi orduya sahip olursun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 mouse hikaye kısa yolları ezberle ve surekli kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Vardır. Aslında Age of serisinde hıza dayalı açılışlar yapmak bir tercih değil zorunluluktu. Çok zaman oldu çok net hatırlayamıyorum ama özet olay şu; 1.Shortkeys kullanıyorsun. 2.Hiç durmadan villager basacaksın. Ama optimum bir değeri var o işin. 3.Şablon açılışlar var onlara bakacaksın. Yani birinci koylu wooda beşinci fooda ondördüncü house yap onbeşinci barracks yap vs.vs. 4.Scout yapmak gerek haritayı 5.Çok iyi ekonomi oyunu %50 kazanmak demek. 6.Aynı mantıkla rakibin ekonomisini kesmek %50 kazanmak demek. 7.Toplamı %100 ediyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Age of SUX Abi kafede arkadasa bakam diye gittim 0-11 yaş grubu Age of oynuyo zuhahaha ben direk koptum :d[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 0-11 yaş grubu age of oynuyo diye kötü bi oyun mu oluyo? Negzel oynayıp kendilerini gelkiştiriyorlar ve kendisine güvenen büyükleri yenebiliyorlar, en aından hile yapmıyorlar. Hayır o yaş grubunda değilim[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 valla çok oynamadım ama izlenimlerime göre castle age e ne kadar hızlı geçersen o kadar iyi oluyor bi siege rush replay i izlemiştim kasmıştım kasmıştım yapamıodum eahah çok uğraşmıştım vaktinde[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bir kere ben çok iyi bir oyuncu olacam diyosan ilk şart oyundaki bütün ırkları çok iyi kullanmaktır.Mesela çok basit bir örnek vereyim goth ler oyundaki en hızlı adam çıkaran ırk 3 barracks yan yana dursun imkanı yok karşısında duramazsın,oyunda bir tek bizans ın cataparact ları goth hus larına karşı bonuslu 10 tane si 30 goth ü çatur çutur keser.Bunların hepsine hakim olacaksın çoğu sefil oyuncunun hep aldığı ırkı vardır ona göre taktik geliştirir sen bekliyeceksin herkes seçtikten sonra hepsiyle çaşa çıkabilecek bir ırk seçeceksin Başka bir örnek vereyim oyunun en anlamsız ünitesi paladindir hep pahalı hemde etkisizdir tabi bir şartla karşında paladin kullanan bir adam varsa ortadoğu kökenli bir ırk seçeceksin orda heavy camel yaptın mı üç katı paladini doğrar. yapman gereken bir şeyde sadece dark age oynamak değişik vilager komboları deniyeceksin şukadar odun şukadar avlanacak şukadar farm burda o an kullandığın ırkın özelliğine göre bir kombo geliştirmen lazım. Bide 40 vilagerdan aşşağı kullanma,en iyi taktiğin bile geri depme şansı vardır bir aksilik durumunda en az 1 saat hiç bişi toplamadan adam basacak kaynak lazım.Ben çoğu zaman oyunu sıfırdan başlasam gather a ihtiyacım olmadan bitirebilecek kadar kaynakla bitiririm Bu arada arkadaşlar artık piyasada age of serisinden daha iyi bir strateji oyunu olmadığını kabul etmenin zamanı geldide geçiyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 17 Mart 2003 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Selam, AOC yu hala heyanla Zone - Manzikert'te oynuyoruz ortalama 25-30 turk oyuncu var ve yas ortalamasi 25 civari :P ( tabi 15 lik ler ve 40 lik larda var) Bekleriz. batu1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bütün oyundaki en bela ünite hussardır yapmak için sadece food lazım oda bir yerden sonra önemsiz hale geliyo.Ben bazen türkleri alıp karşı tarafı hussar manyağı yapıyorum çok eylenceli[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Hoca adam persian oluyor.. hemen dalmak yok diyor sonra getiriyor 12323134 fil youn bitio ztn :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Azmo: Persle fil basmak = intihar. Karşında mongol yada saracen veya atlı okçuları sağlam bir ırk varsa telef olursun. Monklar da fil konusunda oldukça başarılı aslına bakarsan (-8 Teutonic Knight basmak? Ehuh.. Bilmiyorum, yukarda dediklerimin hepsi geçerli. Çok kullanışsız üniteler. Ama bi ara bi taktik üretmiştim, battering ramlere bunları dolduruodum (expansionda, içine adam koyunca battering ram hızlanıodu), transport olarak kullanıodum. Biraz işe yaramışlardı (-8 Favori ırklarım Mongol ve Goth'tur. Mongol'la çok sağlam bir spearman - horse archer taktiği vardır. Özellikle iyi microyla kan kusturursun rakibine. Gothlardaysa özellikle fedual rush harika olur. Barracks bonusuysa, oyunda ageler ilerledikçe gitgide abartı bir hale giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Bizim bir arkadaş vardı. İspanyolları seçer onların tüfekle birlikleriyle dağıtırdı bizi. Sanırım onlarda baya etkili.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 fil çok gereksiz bir alet ya git 8-10 tane monk yap sadece fille geliyosa başka birşeye ihtiyacın yok şu grup halinde çevirince sadece birinin manası gitme olayını geliştir sonrada bu dünyada kapasitesiz adamlar olmasa nasıl eylenirdik diye bir yandan seyret bir yadan çayını sigaranı iç monklar geleni çevirip çevirip xker hadi onu yapamadın 3 pikeman 1 fili hiç zorlanmadan indirir teuton lar oyundaki en dayanıklı ünite tek dezavanajları yavaşlar yeniçeriler haricinde karşısına ne çıksa yer ispanyolların sefil atlılarınıda "İYİ" kumanda edilen bir yeniçeri takımı çok pis yer[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Oyundaki en iyi ırklardan biriside hun dur. C. archer ve ve house sorunu olmadığından dolayı (Odun ihtiyacı) fedual age de çok rahat bir şekilde rush yaparken castel da c. archer ve pikeman ile devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 olay castle age e kadar sürerse eğer türklerin üzerine yoktur. yeniçeriler ölümcül. toplar aynı şekilde ama o kadar uzamaz oyun genelde...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 türkler okadar güvenilir değil,oyundaki en güçlü ünite yeniçeri ama kesinlikle 100% güvenilir değil[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 oyun okadar uzamışsa ve oynayan anlıyosa gerçekten bu işten -ki ben anlamıyorum- yeniçeri ezer. armor dinlemiyo bikere o attığı şeyler. ciddi bi damage i var. uygun sayıda gruplara ayrılırsa ve güzel micro management yapılırsa neler yapılabildiğine şaşıp kalırsınız.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 benim main ırkın zaten türkler o yüzden artısınıda eksisinide biliyorum en basitinden 5 mangonel 30 yeniçeriyi 3 saniyede yok eder ki büyük çaplı oyunlarda heran bütün üniteleri kontrol etme şansı çok az[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 topların menzili mangonellerden çok daha fazla onu da biliysundur ozaman ;)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 150 in a row yaptım ben bu oyunda neyin ne olduğunu biliyorum ama senin bildiğinden emin değilim[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar