huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ne gerek var o kadarına; çıkın bi yunan adasına, kaldırın elleri "ben pkklıyım" diyin alsınlar sizi ab vatandaşlığına. eğer yeteri kadar uslu bir çocuk olursanız ap de konuşma bile yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 başımızda noter var önüne ne gelse onaylıyor 5dk içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Burax said: başımızda noter var önüne ne gelse onaylıyor 5dk içinde Öyle Notere can kurban. Bugün bir sözleşmeyi 2 saat 20 dakikada onaylatabildik. huun said: ne gerek var o kadarına; çıkın bi yunan adasına, kaldırın elleri "ben pkklıyım" diyin alsınlar sizi ab vatandaşlığına. eğer yeteri kadar uslu bir çocuk olursanız ap de konuşma bile yapabilirsiniz. Ben Rum kökenliyim desem nasıl olur? Mesela TÜrkler dedemi zorla müslüman yapmış olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 rum olsanda bisey olmaz ha kibrisli rumsan farkli diyceksin kuzey kibrisda oturuyordum evim iterketmek istemedim beni zorla attilar evimin yerine takunya imalatanesi kurdular benide zorla kuzeyde tuttular halak karismak icin turkum idye dolastim vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yasama gitti.. Yürütme gitti.. Yargı da gitti.. Sokaklarda gümbürdeyen postal sesleri yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yok öyle bişey, kusura bakmayın ama asker amerika vize vermeden darbe yapmaz. Ben bir başarısız darbe girişimi bekliyorum şahsen genç subaylar tarafından o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 abd de o kadar uzatamaz kolunu yapmayın allahaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 60'da ABD'nin vize verdiğini sanmıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gucler ayriligi olmadan demokrasi ftw HEIL FUHRER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ombakkombak said: Yok öyle bişey, kusura bakmayın ama asker amerika vize vermeden darbe yapmaz. Ben bir başarısız darbe girişimi bekliyorum şahsen genç subaylar tarafından o kadar. Hükümeti kontrol ettiği gibi Orduyu da Amerika'nın yönettiğini sanıyorsan, dikkat et derim. Her an ters köşeye yatabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 60'da da verdi vizeyi iyi araştırırsanız bulursunuz. Ayrıca Ordu Göreveciler çok pis ters köşeye yatacak bence. Uluslarası konjonktür değişirde ABD'nin AKP'ye ihtiyacı kalmazsa alırlar aşağı o ayrı. Herşey İran meselesine bağlı gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kanunlar bir gecede onaylanır ama bir gecede yapılmaz bu hadiseye bunca zamandır laf etmeyen başta işlerine geldimi kendilerinden bilim adamı olarak bahseden ancak bildikleri tekşey vakıf üniversitelerinden aldıkları dolarları saymak olan akademik titri olan ama bir titre yaramıyan titini tittiğimin titleri Türkiye barolar birliği ve bünyesindeki benim gibi apolitize olmuş anca bir dava vursamda dönsem vole vursam diyen adil yargılanma hakkını duymamış avukatlar Hakimler ve Savcılar Yüksek kurulu ve ona bağlı hukukun üstünlüğünü,tarafların eşitliğini,kıyasın ve cezada keyfiyetin kabul edilememezliğinden bihaber savcılar ve hakimler uyumuşken tandoğanda yürüsek ne olur yürümesek ne olur asker darbe yapsa ne olur yapmasa ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ya zaten işler öyle yürümekle koşmakla,hoplamakla halledilmez.Yane şuan 4 yanımız bok çukuru,birine düşmek zorundayız.Önemli olan düştükten sonra toparlamak.Pati olarak tandoğana disko kurup zabaha kadar "dem yu akepe" yapabiliriz amma velakin bi işe yaramaaaaaaz. zaten bu yürüş olaylarına bir türlü anlam veremıyorum.Örneğin bizim okulda terore hayır yürüyüşü vardı.Bayada insan katıldı ama yane ben bu işin faydasını anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Çok büyük bir değişiklik olduğu yok ortada. CHP'nin galeyana getirme çabasıdır bunlar. Bu kadar medyanın peşinden dökülüp gitmenin manası yok. İnanın, AKP'nin destekçisi olacak son insanım ve hiç hoşlaşmıyorum (gerçi ideolojik sebeplerden değil saf ekonomik sebeplerden) ancak bu olay doğrudan muhalefetliğini yapamayan bir partinin bulduğu en ufak açıkta iktidarın güvenilirliğini sarsmak için yaptığı şatafatlı bir gösteriden öte değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Secilecek olan savcı veya hakimin ideolojik görüşüne göre seçilmesi dogru mu? Kendini yırtıp da sırf mulakattan ideolojisi Adalet Bakanlıgındakiere yakin olmadigi icin,başarılı bir hukukçunun elenmesi çok mu normal? CHP yi ben de sevmiyorum. Ama olaya muhalefet abartiyor diyerek yaklasmak yerine daha cok olaya merkezden yaklasmak gerekir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 E abartılacak bişi. Zamanında olsa anında hükümeti düşürecek olayları şu anki hükümet çok güzelce sindire sindire halka kabul ettiriyor. Gerçi bir kere duvara tosladılar da erken seçime gitmek zorunda kaldılar. Sonuçta birşey değişmedi ama erken seçim gördük. İşin iyice suyunu kaçırdılar, suyunu da çıkardılar. 80 küsur sene sonra Cumhurbaşkanlığı'nda türbanlı bir first lady gördük ya, gelecek seçimlerde mecliste de türbanlı milletvekilleri görürüz artık. elbette cevap hazı: "ne olacak, sana bir zararı yok ki, demokratik özgürlüğümüzü kullanıyoruz". hay o tren var ya... neyse birşey diycektim de vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mighty_THoR said: uyumuşken tandoğanda yürüsek ne olur yürümesek ne olur asker darbe yapsa ne olur yapmasa ne olur Sawer said: Pati olarak tandoğana disko kurup zabaha kadar "dem yu akepe" yapabiliriz amma velakin bi işe yaramaaaaaaz. zaten bu yürüş olaylarına bir türlü anlam veremıyorum.Örneğin bizim okulda terore hayır yürüyüşü vardı.Bayada insan katıldı ama yane ben bu işin faydasını anlamıyorum. hah, aferin süper mantık, aklım durdu. Turuncu Devrim felan da hiç bir işe yaramamıştı, herşey fasa fiso zaten. Sizin gibi kişiler uyurken, Uyumayan kişiler eylem yapıyor diye, "ben uyuyorsam, bunlar ne işe yarayacak" demek çok anlamsız. Gidin siz de uyumayanların arasına katılın. Uyumanızı eleştiriyorsanız e uyumayın madem. Toplumlar ancak ses çıkardığında birşeyler değişir. Uyumaya devam ederken elbette hiç birşeyi değiştiremessiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 vayy bee toplum uyanıyo, bu gidişle chp önümüzdeki seçimlerde tek başına iktidar valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Toplum uyanmaz, uyanırsa bır avuc ınsan uyanır. 1923 ve oncesı de zaten bir avuç insanlar yapıldı. 3 milyon ya vardı ya yoktu. 70 milyonun içinde bir 3 milyon çıksa yeter zaten. Minimum sayı 3 milyon yani. O yüzden biz kaç kişiyiz 1milyon kişi toparlamaya çalışıyor. Bir aile 3 kişiden oluşursa 1 milyon kişi de 3 milyon kişiye tekabul edecek. Güzel hesap oldu. AKP zaten Amerika'nın Türkiye'ye sahip olması için görevlendirdiği alt birimlerinden birisi. Satılmayan binamız, arsamız, ağacımız kalmayacak, verilmedik ödünümüz, haysiyetimiz, siyasetimiz, yargımız, ve sonunda bağımsızlığımız de kalmayacak. Sonuna kadar yola devam, sloganları da bu değil mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 turk halkinin cogunlugu cahil nereye uyaniyor yasama yurutme yargi demorkatik sistemler bu 3 gucun ayrilmasini gerektirir halk vekilini secer vekil meclise gider halktan aldigi gucle ve halkin yararina yasama gucunu kullanir meclisin yasama gucuyle cikardigi kanunlari hukuemt yurutme gucuyle uygular ustteki iki gucun yasalar cercevsinde ve halkin menfaatlerine calisip calismadigini ise yargi denetler yasama tek bir partiye ait, parti ici demokrasi olmadigindan parti baskani ne isterse o cikiyor yurutme zaten tek partinin onunda bakanlari ayni adama bagli onun aksi yonde karar alamiyorlar ve simdide yargi da hukuemte baglaniyor bu butun guclerin tek bir adamin elinde olmasi demek siz nediyorsunuz bilmiyorum ama biz buna totalitarizm diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Viktor said: siz nediyorsunuz bilmiyorum ama biz buna totalitarizm diyoruz demokrasim, cumhuriyet v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Viktor said: turk halkinin cogunlugu cahil nereye uyaniyor yasama yurutme yargi demorkatik sistemler bu 3 gucun ayrilmasini gerektirir halk vekilini secer vekil meclise gider halktan aldigi gucle ve halkin yararina yasama gucunu kullanir meclisin yasama gucuyle cikardigi kanunlari hukuemt yurutme gucuyle uygular ustteki iki gucun yasalar cercevsinde ve halkin menfaatlerine calisip calismadigini ise yargi denetler yasama tek bir partiye ait, parti ici demokrasi olmadigindan parti baskani ne isterse o cikiyor yurutme zaten tek partinin onunda bakanlari ayni adama bagli onun aksi yonde karar alamiyorlar ve simdide yargi da hukuemte baglaniyor bu butun guclerin tek bir adamin elinde olmasi demek siz nediyorsunuz bilmiyorum ama biz buna totalitarizm diyoruz e bunların olmadığı bir dönem varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Güçler ayrılığı her zaman yalandır. Bir kere yürütme ve yasama'nın birbirinden ayrılabildiği pek görülmüş bir olay değildir. Yargı bağımsızlığı ise külliyen yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Eskiden siyasetin etkisi vardı bu birimler üzerinde. Şimdi ise resmi olarak bu üçünün sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar