0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Dün akşam bir oyun attık arkadaslarla harita 6.49AMH.Bende Earthshaker vardı hersey süperdi arcane + dagger la basladım oyuna ama az once replaya baktım bot + flasklarla baslatıp 8-1 olan killerimi 1-6 olarak gösterdi(oynattı). Şimdi soru bu nasıl bu hale gelebildi acaba oyun kendisi nasıl böyle bir kurgu yaratabilir. DÜşüncelerinizi alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 başka bi replay e bakmış olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Nasıl olabilirki zaten 2 tane replay var Lastreplay ve Earthshaker die. Zaten oyundailk 5 dakka basede bekleyen void omni ve sf var adamlar sagda solda kas diolar.Kısaca sanki computer a oynatıo gibi bişey. Bir kaç oyun daha atıp bakıcam replaylara ama AMH olmayan versionda herhangi bir deişiklik yok. Çok da kral oynamıştım be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cin girmis de sen nasi arcane + daggerla basladin oyuna yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 heralde item sırasından bahsediyordur,oyun başında almamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1v1 de bile başlanmaz arcane + daggerla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 amh de replay alınıyormu? alınmaması laım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 0ne said: az once replaya baktım bot + flasklarla baslatıp 8-1 olan killerimi 1-6 olarak gösterdi(oynattı) normalde starcraft ve warcraft replayleri direk video çekermiş gibi birebir canlı şekilde alınmaz. onun yerine yaptıklarınız hamleler özel kodlar halinde kaydedilir, replayi açtığında ise oyun, o replayin kodlarına göre bir oyun izlettirir sana. 8-1 olan oyunun 1-6 olmasını anlamadım. sizin oynadığınız oyundan farklı bir oyun oynattığı için mi 1-6 oldu, yoksa oyun gidişatı normal devam etti de, istatistikler mi yanlış gösterildi? eğer böyleyse bug olmuştur. aksi taktirde sen yanlış replay açmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sen replayi izlerken,kendini değil başkasını izlemişsin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 anaa bak o da olabilir he. Listeden kendini seçip. Sol üstte hero'nun veskalığına tıkla kendini izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Şu an evde değilim ama en kısa zamanda replayı atıcam buraya. Ya oyunda sf 3 defa 100^ yazıo bende tabi başta anlamadıgım icin 3. 100^ sonunda patladım ya ne 100 ü falan dedim. o ise warlock un goleminden gelen paradan bahsediyormuş. Şimdi o replayı izlediğimde sf basede tüm oyun boyunca bekliyor ama yazılar(Hatte benim yazdığım 8-1 iyi skor bile) aynen yazdığımız gibi geliyor. Fakat oyun kendi içinde kendisine bir kurgu yapmış kuleye falan gidip ölüyorum. Aynı şekilde karşı tarafta Troll yapıor vs vs. Neyse yarına kadar replayı atıcam. İsteyen izler sonra karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar