RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Playstation'a milyonlar sattıran efsane oyunların gecikmesi Playstation 3 satışlarını olumsuz etlikiyor Yeni nesil konsolların artık piyasayı eline geçirdiği şu günlerde Playstation3 kendine özgü hit oyunların gecikmesi nedeniyle istatistiklerde yine rakiplerinin gerisinde kaldı. Next-gen konsollarda Exclusive (özel) Oyunlar istatistikleri şu şekilde;Wii : 135Xbox360 : 100Playstation 3 : 51 Playstation3 Exclusive oyunlar konsunda rakiplerinden oldukça geride kalmış gibi gözüksede 2008 yılı ile birlikte bir çok Exclusive oyununun çıkacak olması tabloyu çok farklı bir hale getirebilir. 2008 yılı Next-gen dünyasında çok büyük değişikliklere gebe gibi. Bekleyip görecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 god of war xboxun 30 tane oyununa bedel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Iyide Wii en onemli exclusive oyunun cikardi nedir bu? Mario Xbox En onemli exclusive oynunu cikardi nedir bu ? Halo Ps3 en onemli exclusive oyununu cikardi mi? Hayir Peki nedir bu en onemli oyun(lar)? MGS FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 2005 yılından beri 100 exclusive oyun çıkarabilmek mi başarıdır sizce yoksa 1 senede 51 oyun çıkması mı? kafamı kesin benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 wii alir basini gider...xbox ve ps3 kavga eder... muhtesem grafikli oyunlar gelir... eglence olmaz(istisnalar kaidei bozmaz(gta4-mgs vs vs))... wii alir basini gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mgs4 ile marionun ağırlığı hiç aynı olur mu a dostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 olmaz ama wii alir basini gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 elbette olur msg 4 ila mario in galaxy nin agirligi iki ayri oyuncu kitlesi icin nerdeyse ayni nintendo wii alan oyuncu kitlesi cidden mario oynuyor seviyor wiinin en cok satilan oyunlarinin mario smash rothers mi ne ole bir dovus oynu ve bu mario oldugunu dusunun he unutmandan http://www.gamerankings.com/ game rankings.comda marionun 97.5 aldigini halo 3 un 93.2 aldigina bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mgs 4 ve Gta 4 yeter, üstüne de biraz God of War serpiştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 GTA4 x360'da da var ki. Ayrıca God of War yerine Conan var, benim çok hoşuma gitti 3 kere bitirdim. MGS ile FF çıkana kadar PS3 adam olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 god of war yerine conan? No comment... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 adamlarin yeni bi god of wari ps3 cikaracaklarini sanmiom... en son okuduum roportaja gore yeni cikacak olan god of war psp ye cikcak ve daha god of war olmayacak dediler... ben onlarin yalancisiym... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 iyide conan ps3 icinde war ki god of war ama ps3 exlusive ahanda link http://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 synorin said: god of war yerine conan? No comment... Artistlik yaptın, adam oldun şimdi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ya herkesin zevki kendine niye laf atıyorsunuz.Ona bakarsan Laire siteler 60 flm vermiş.Ben ewde 2 kere bitirdim.Muhteşem bir oyun.2 gün öncede Jerichoyu aldım ortalarına geldım.Çooook zevkli bir oyun gene sitelerde düşük puanlar almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ssj4songoku said: synorin said: god of war yerine conan? No comment... Artistlik yaptın, adam oldun şimdi değil mi? Bu seviyesiz postu yok sayıp konuya dönüyorum... God of War 3ün yapılacağı kesin açıklandı ps3 için olacak... Psp için olan god of war zaten trilogyden bağımsız... Ben kimsenin zevkine birşey demem ama birisi kalkıp da ben prince of persia oynamam onun yerine ninja gaiden oynarım derse yani ikisini bir tutarsa buna karşı çıkarım...Her oyunun yeri aynıdır burda fanboyluk yapıp da şunda hede varsa bunda da hödö var gibi karşılaştırmalar yapmak saçmadır.. Ama benim fikrimi sorarsanız bir aksiyon oyunu olarak god of war çoğu oyundan daha iyidir...Zaten ps3 aksiyonda ilerdeyken xbox360 TPS tarzı oyunlarda daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 seviyeni yesinler senin. Sana güzel bir TDK sözlük öneriyorum. Kullandığın kelimeleri tek tek araştırırsın kullanmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ssj4songoku said: seviyeni yesinler senin. Sana güzel bir TDK sözlük öneriyorum. Kullandığın kelimeleri tek tek araştırırsın kullanmadan önce. artistlik yapmak TDK sözlüğünün neresinde yazıyo göremedim de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 No comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 god of war god of love böyle şeyleri sokmayın kafanıza. lütfen.. tek bir tanrı var o da yüce ALLAH'tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 tek bir tanrı vardır o da Kratos...Cons da onun peygamberidir:D tövbe tövbe şaka tabi ki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 wii fit + force unleashed. 2008de sırf bunlar bile wiiyi alır götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Force Unleashed Wii'ye çıkmayacak diye biliyorum ben. Ds , ps3 bi de xbox 360. Sitesinde de öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 wii force unleashed tarzı bi haber vardı. yalanmı oldu yani o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Çıkacakmış demek ki sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar