Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exclusive Oyunlarda Playstation 3 Geride Kaldı

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Playstation'a milyonlar sattıran efsane oyunların gecikmesi Playstation 3 satışlarını olumsuz etlikiyor

Yeni nesil konsolların artık piyasayı eline geçirdiği şu günlerde Playstation3 kendine özgü hit oyunların gecikmesi nedeniyle istatistiklerde yine rakiplerinin gerisinde kaldı. Next-gen konsollarda Exclusive (özel) Oyunlar istatistikleri şu şekilde;

Wii : 135
Xbox360 : 100
Playstation 3 : 51

Playstation3 Exclusive oyunlar konsunda rakiplerinden oldukça geride kalmış gibi gözüksede 2008 yılı ile birlikte bir çok Exclusive oyununun çıkacak olması tabloyu çok farklı bir hale getirebilir. 2008 yılı Next-gen dünyasında çok büyük değişikliklere gebe gibi. Bekleyip görecez...

Sosyal ağlarda paylaş

elbette olur
msg 4 ila mario in galaxy nin agirligi iki ayri oyuncu kitlesi icin nerdeyse ayni
nintendo wii alan oyuncu kitlesi cidden mario oynuyor seviyor
wiinin en cok satilan oyunlarinin mario smash rothers mi ne ole bir dovus oynu ve bu mario oldugunu dusunun
he unutmandan
http://www.gamerankings.com/
game rankings.comda marionun 97.5 aldigini
halo 3 un 93.2 aldigina bakin
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
synorin said:
god of war yerine conan?
No comment...

Artistlik yaptın, adam oldun şimdi değil mi?

Bu seviyesiz postu yok sayıp konuya dönüyorum...

God of War 3ün yapılacağı kesin açıklandı ps3 için olacak...
Psp için olan god of war zaten trilogyden bağımsız...
Ben kimsenin zevkine birşey demem ama birisi kalkıp da ben prince of persia oynamam onun yerine ninja gaiden oynarım derse yani ikisini bir tutarsa buna karşı çıkarım...Her oyunun yeri aynıdır burda fanboyluk yapıp da şunda hede varsa bunda da hödö var gibi karşılaştırmalar yapmak saçmadır..
Ama benim fikrimi sorarsanız bir aksiyon oyunu olarak god of war çoğu oyundan daha iyidir...Zaten ps3 aksiyonda ilerdeyken xbox360 TPS tarzı oyunlarda daha iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...