Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 arda'nın çakma sergen yalçın olduğunu düşünmeye başladım. kendini toparlaması gerekiyo bence. kiralayın devre arası bi yerlere aklı başına gelsin. kalliyi de kiralayabiliyorsanız kiralayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sizin dediklerinize yanlış diyen yok ama sonuçta skoru sahada oynayanlar belirlemiomu. kesin yenerdik diyen ztn yoktur feneri :) ama tam kadro sahaya cıkabilseydik daha farklı olurdu. oyuncu seçimi baştan yanlış olan bir maçta ne kadar dogru oyuncu da soksan oyuna yine bişi olmaz.maçı biz başlamadan kaybettik :).hani anadolu takımı olsa kurtarırsın.ama karşında fener var yani şimdi senin dediğin yok rico olsaydı yok tello olsaydı olayıyla kıyaslamanın sebebini anlamadım.o beşiktaşın kendi kendine bahane üretmesi bence.galatasarayın durumuyla alakası yok. rico yoksa delgado var beşiktaşta.tellonun yerinede tecrübeli adamlar var. bizde alternatif oyuncularımız yok.çok gençler.yani forvete özgürcan ı koy bitek.ama bizim ön liberolarımızda problem olunca kazanamıoruz o yuzden ayhan ve linderoth şart yani fenerbahçe yıllardır aurello gibi bi adamın avanrajını kullanıo.tek önlibero koy çift olsun farketmez.adam süper yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 valla gördüğüm kadarıyla kezman yine kezban.. semih çok iyidi, o bıcırık adam songla falan baya iyi mücadele etti. genel olarak fb ortalama oynadı ama gs hiç yoktu, fb de fazla kasmadı. rahat bir maçtı bizim için. tebrikler fb'm :P edit: ama ben de diablo'ya katılıyorum bir yandan. linderoth ve lincoln olsa muhtemelen yine yenerdik ama gs bu kadar vasat olmazdı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fena gömdük gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yok lincoln olsa farklı olurdu.yok orkunun bacakları kapalı olsa semihinki gol değildi.halamın şeyi olsa amcam olurdu. varsayımlarla ağlamayın da fark yememenin kutlamasını yapın sdfpog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 tüm gsli patilere armağan olsun; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Valla ben Beşiktaşlıyım. Maçı bir sürü arkadaşımla eğlenceli bir ortamda izledim. Oynanan futbol kötü değildi ama bu maç beklediğim keyfi veremedi. Berabere bitmediğinden değil de :P futbol bu derbiye yakışacak nitelikte değildi. Her derbide gereksiz çirkinlikleri görmekten de gına geldi onu da not düşeyim. Futbolcu mu bunlar fedai mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fener niye kassın ki,gs maçları önemsiz geliyor artık,çarşamba çeseka var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ortasahadaki eksiklikler malesef sonumuzu hazırladı. fb direk bizim alanımıza caba sarfetmeden girdi. ön liberoda da sabri ile baslaması kalli'nin en büyük hatası. tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 her fenerlinin tahmin ettigi gibi oldukca sakin ve kolay yendik yine gsyi ama r.carlos gol atamadıya ona üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 İyiki migrostan almışım biletimi , gslılar çok eğlendirdi bizi.. Mehmet Ali Erbil-Şafak Sezer-Yücel üçlüsüde muhteşemdi.. Ömer Çavuşoğlunun dediği gibi 3 ihtimalli bir maçtı 1-0 , 2-0 , +3..2-0 bitti , taraftarı pek sevindiren bir skor olmasada , neticede kazandık mutluyuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Lorrotar said: yok lincoln olsa farklı olurdu.yok orkunun bacakları kapalı olsa semihinki gol değildi.halamın şeyi olsa amcam olurdu. varsayımlarla ağlamayın da fark yememenin kutlamasını yapın sdfpog ya seni şu forumdan banlasalar ne güzel olur şaka mısın sen?.lincoln olsaydıda yenerdik diyen kim.boş boş konusuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Lincoln olsaydıda yenerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 valla dün 2.yarı semih in yanında iyi bi forvet olsa maç 2. yaı 8-9 olurdu herhalde.2.yarını başından itibaren nerde ise her top pozisyon oldu.tabi vederson oyuna girince takımı bayağı bi toparladı.bu arada bir akadaş bulabilirse dün 2.goldeki brezilyalıların sevinç görüntülerini koyarsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lincoln yoktu yoksa perişan ederdik sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 avut kendini luinir:D her turlu ezerdik bence dun izledigimiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ne avutması linderoth lincoln ayhan hasan yok.... sizde aurello alex vederson deividin olmaması gibi yani orta saha baştan aşağı değişti sizde iş yok, cska perişan eder sizi, semih de kazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 EPEAHUEAH haydi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla... sami yende dediğin isimler olucak ve yine yenicez.bakalım o zaman ne bahaneyle zırlayıp durcan sdğfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Diablo said: Lorrotar said: yok lincoln olsa farklı olurdu.yok orkunun bacakları kapalı olsa semihinki gol değildi.halamın şeyi olsa amcam olurdu. varsayımlarla ağlamayın da fark yememenin kutlamasını yapın sdfpog ya seni şu forumdan banlasalar ne güzel olur şaka mısın sen?.lincoln olsaydıda yenerdik diyen kim.boş boş konusuosun senin anlama sorununu tedavi etseler daha güzel olcak. ben lincoln olsa yenerdiniz dedin mi dedim?yukarlara yazmış biri linderoth lincoln olsa farklı olurdu filan bişeyler.ona yazmıştım ben.gelmiş bide banlasalar ne güzel olur filan artislik yapıyon.şakayım ben şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Lorrotar said: EPEAHUEAH haydi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla... sami yende dediğin isimler olucak ve yine yenicez.bakalım o zaman ne bahaneyle zırlayıp durcan sdğfgsf görücez bakalım.. sizin takımda bişi yok, lincoln şovunu yapacak siz de biz alexle kendimizi avutmuşuz bunca zamandır diyeceksinizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ZUAAAA yine aynı laflar gsli taraftarlardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fistan git ya 2 tane önemli transfer yok, bahane diyorsun hala. sizde alex aurelio deivid vederson olmasa kaçlık olurdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 tümer appiah deniz colin 5-0 olurdu heralde auahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 zaten sorun onlar oynadığı için fener'de değil, lincoln ayhan linderoth oynamadığı için sizde sanırım. hatta direk lincoln'de sorun, diğerleri zaten normal sakat ama lincoln bi garip. kimse yeteneksiz ya da kötü demiyor. adam oynamıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar