Passanger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Üst biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 fizban said: galatasaray ın forvetleri fenerinkinden iyidir, ama kalan hiçbir mevkide karşılaştırma yapılamaz kanımca. iyi güzel demişsinde fenerde forvet yok ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yarın gs tarafının biletler çıkıo sabahın 6 sı 7 si sı gibi sıraya girmeye çalışıcaz bakalım hayırlıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 11de çıkıomuş da zamanım yok alamıcam bilet malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kesin bir açıklama yok. bazı yerlerde migros, bazı yerlerde telsim denmiş. ama tribünün migros oldugundan eminim. mecidiyeköy'den taksi ile gelin. direk kapıda inersiniz. bir de saat 11'de tüm biletixlerden yazıyor ama geçtiğimiz senelerde hep 3-5 bayiden satıldı. eger cevahir'de satılacagından eminseniz mutlaka oraya gidin, en rahat ordan alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 merter cevahir caddebostandan genellikle satılır nie öle bi saçmalık onuda anlamıom ama neyse adam gibi sat tüm gişelerden işte davarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bilmiyorum valla gecen sene merter, cevahir ve caddebostan'dan satılmıştı sadece. ondan onceki sene kadıkoy'de satılıyordu. bu sene tüm biletix gişeleri demişler ama insallah gote gelmeyiz, cevahir'e gidicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gs lilerin gruplar halinde kadıköye gelişine izin veriliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 basket maçına gidenler ordan çıkışta taksilerle gelicek sanırım normalde toplu geliş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 derbilerde toplu gidişe izin verilmiyor senelerdir. ama nedense dönüşte polis kordonundan cıkmadan toplu halde götürülüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Herkes fener kazanıcak diyor ama, bana gs bu sefer şeytanın bacağını kırcak gibi gelior. inş fener kazanır ama benim skor tahminim: 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bence de kaybedicez. 2-1 yenicek galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Fenerbahçe alır, normal bir lig maçından farkı yok. Ali Sami Yen'deki maçlar bizim için sorun oluyor bazen o kadar. Asıl CSKA maçı daha önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tek şansımız genç oyuncuların olması. belki yeneriz (gs adına kounşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Cumartesi 14.00 Ayhan Şahenk Spor Salonu Galatasaray Cafe Crown - Fener Bahçe Ülker Cumartesi 19.00 Şükrü Saraçoğlu Stadı Fenerbahçe - Galatasaray İkisinde de yerimi alıcam. Yorgunluktan gebermek üzere olsam da, cimbom için değer. Sonuçlar ne olursa olsun, her zaman yanındayım Galatasaray. Futbol maçına gelecek Galatasaray taraftarları varsa eğer burada birkaç tavsiyem olacak. Migros tribünündeyiz, geçen sene olduğu gibi. Öğlen saatlerinde Ali Sami Yen'in yanındaki çadırda toplanıp, taksilerle maça gelin. Yayan gelecekseniz forma giymeyin, ayrıca yayan gelmenizi tavsiye etmiyorum, boşuna uğraş. Sami Yen'in önünden 4-5 kişi taksiye atlayıp gelirseniz tribün girişinin hemen önünde inersiniz. Zaten polisler falan karşılayacak sizi, hemen girişe yönlendirecekler. Başka kimseyle karşılaşma ihtimaliniz yok, istediğiniz renkte giyinebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mumu said: herşey bir yana umarım herkes açısından da sessiz sakin güzel bi derbi olur. geçen sene yaşananlar ortada son maçta. en önemlisi bu. güzel futbol olsun,dünyada barış olsun,bol gol görelim yani fenerin yeneceğini biliyoruzda,geri kalan temennilerimiz onalr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 DoGMeaT said: Mumu said: herşey bir yana umarım herkes açısından da sessiz sakin güzel bi derbi olur. geçen sene yaşananlar ortada son maçta. en önemlisi bu. güzel futbol olsun,dünyada barış olsun,bol gol görelim yani fenerin yeneceğini biliyoruzda,geri kalan temennilerimiz onalr :D Banane, hertürlü çirkeflik, futbolun dışında herşey olsun ama biz kazanalım artık. Yemişim feyırpileyi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sabahın 7 sinde ark sıraya girdi cevahirde bende 9 da yanına varıcakken tam polisler sırayı dağıtmış çıkmıcak bugün biletler die yalan olduk anasını satim darlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Fenerli arkadaşlar için konuşuyorum; hepimiz şu kadar fark atarız,şunu yaparız falan filan diyoruz ama açıkçası şu son haftalardaki son dakika gs gollerini hep unutuyoruz,bunun en önemli nedenlerinden biriside kadroda gençleştirme yapmasıdır. Yani bu ne demek,dakika 80 den sonra herşey değişebilir. Tamam fenerin kondüsyonu gayet iyi,güzel maçlar çıkartıyoruz ama skoru dakika 80 e en azından 2 farklı giremezsek çok zorlanırız diyorum çünkü bu gençler bizim takımdan daha istekli oluyorlar son dakikalarda.. Yani bizim her hafta maratonda gördüğümüz carlos dakika 90 olmasına rağmen 80 metre depar attı vs yalan olucak gibi bu maçta çünkü kapanırsak yiyeceğimizi çok iyi biliyorum. Ayrıca gs tek forvet serkan çıkarsa ve 2.yarıda arkasına ümit karan ve nonda ile desteklerse FARK yiyeceklerini çok iyi biliyorlar,genelde orta sahası iyi olmayıp defansa çekilen takımlara 30 dakika baskı uygulayıp(tabi bu son 30 dk oluyor genelde) bekledikleri golü buluyorlar,ziconun bunu düşünerek 2.yarının hemen başlarında daha dinamik oyuncu yerleştirmesini doğru buluyorum. Bana da büyük ihtimal hakem konuşulucak gibi geliyor hatta bunu bizzat ben konuşucam gibi geliyor hakem kimdi ayrıca? Güzel bir maç olmayacağı kesin,fenerbahçeli olarak 90 dakika eşşekler gibi stres yapıcağımı biliyorum fakat fenerin yeneceğini düşünmüyorum çünkü bi noktadan sonra gözler cska maçına çevirileceği için oyundan soğunulabilir. neyse çok konuştum saygı çerçevesinde yorum bekliyorum abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 fırat aydınus muş güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ben fener cephesinden yine hakem ile ilgili yorumlar bekliyorum yarın =p Nede olsa taktik icabı derbilerden önce hakemlerin üzerine gitmek gelenek oldu fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yenilince söylenicek senaryolar hazır gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Luinir said: DoGMeaT said: Mumu said: herşey bir yana umarım herkes açısından da sessiz sakin güzel bi derbi olur. geçen sene yaşananlar ortada son maçta. en önemlisi bu. güzel futbol olsun,dünyada barış olsun,bol gol görelim yani fenerin yeneceğini biliyoruzda,geri kalan temennilerimiz onalr :D Banane, hertürlü çirkeflik, futbolun dışında herşey olsun ama biz kazanalım artık. Yemişim feyırpileyi ! Onuda denediniz işte 5 maç sahanız kapandı,futbolun dışında herşey vardı ama olmuyor olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Fırat Aydınus'u seviyorum ben. Hata yapsa bile art niyetli olmayacagından eminim, sesimi cıkarmam yani. Ama yan hakemleri bilmiyoruz tabi, insallah onlar etkilemez sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar