Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Galatasaray

DasDa

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:
Sly-One said:
fener in penaltısı hazır derken?
daha bu sezon penaltı kullanmadık bilmem farkında mısın.

Aynen öyle hedef 34 haftada 0 penaltı
istemiyoruz penaltı felan :)

eninde sonunda calınacak. iki sezondur az penaltı calınıyor diye art niyetli düşünmekte haklısınız tabi ama biraz da hakemlere acıyın yahu. televizyonda bile 80 sefer izledikleri halde saatlerce tartışan futbol adamları(!) var. o pozisyona hakem saniye bile değil saliseler içerisinde karar vermek zorunda. kararında biraz gecikse ayrı bir suç atılıyor, erken davransa hata yapma sansı artıyor.

insallah macın skoruna etki edecek önemli bir hata yapmaz ve futbolcular da yardım eder hakeme. yoksa bu işin sonu gelmeyecek, herzaman suclu hakemler ve federasyon olacak, nesiller değişse de.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Bir Galatasaraylı olarak ben o mactan cok umutluyum Fenerbahce iyi kontratak futbolu oynuyan bir takım biz üstüne gitmediğimiz sürece bize pekbirşey yapamaz bizim orta sahamız onlardan daha iyi. Aralara atılan hızlı toplar ile serkanıda kacırabilirsek bu macı alırız.
şaka di mi bu :)

gsnin kadrosunu fenerinkiyle karşılaştırmak bile komik. sadece orta saha değil top toplayıcıları bile daha kalitelidir fenerin. lincolnu ayrı kefeye koyuyorum o da fena bozdu kaç haftadır
Sosyal ağlarda paylaş

arda, lincoln, linderoth, barış
vederson, alex, aurello, deivid

şaka falan değil iki takımın da orta sahası gayet iyi, ve birbirine aşağı yukarı yakın performans gösteren adamlar.

alex daha cok gol atıyor, lincoln de cok iyi pas veriyor. aurello ve linderothun gorevi aynı zaten. kanat oyuncularına bakarsan hatta gs daha ustun bile diyebiliriz ama sonucta performansa bakıyor olay. lincoln ve linderoth bu sezon gs'nin oynadıgı macların yarısında yoklardı o yüzden fb orta sahasını daha formda gosterebilirsin ama şaka falan diyemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Önliberosu kadar konuşur bir ortasaha,formda bir Linderoth olursa o gün ortasaha bizimdir çünkü daha dinamiğiz.İşin şakası yok,bir futbolcunun adı Brezilyalı olunca daha iyi olmaz,Barış ve Arda ile daha etkiliyiz kanatlarda ve Fenerbahçe'den daha iyi futbol oynuyoruz.Yenilirsek sadece Kadıköy stresinden olur bu ki,10 oyuncu ilk kez bu derbiye çıkacak bakalım hem negatif hem pozitif etkisi olur bu ilk derbinin.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
arda, lincoln, linderoth, barış
vederson, alex, aurello, deivid

şaka falan değil iki takımın da orta sahası gayet iyi, ve birbirine aşağı yukarı yakın performans gösteren adamlar.

alex daha cok gol atıyor, lincoln de cok iyi pas veriyor. aurello ve linderothun gorevi aynı zaten. kanat oyuncularına bakarsan hatta gs daha ustun bile diyebiliriz ama sonucta performansa bakıyor olay. lincoln ve linderoth bu sezon gs'nin oynadıgı macların yarısında yoklardı o yüzden fb orta sahasını daha formda gosterebilirsin ama şaka falan diyemezsin.
Görevi aynı olan adam aynı performansı mı göstericek demek oluyor? lol.
Aurelio, Linderoth'un 3-4 gömlek üstünde bir adam. Alex desen Lincoln'den daha üstün olduğu tartışılamaz, en azından şu an için. Solda Arda daha yetenekli Wederson'dan ama onu da Roberto Carlos karşısında göreceğiz. Deivid tamamen random performans gösteriyo. İyi olduğu bir güne denk gelirsek Barış'ın lafı bile edilmez ama son 2-3 maçtaki gibi oynarsa 10 kişi oynarız yine.

Kısacası genele bakarsak ortasaha'da özellikle ön libero'da Fenerbahçe'nin bariz üstünlüğü var.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ben de zaten linderoth'un cıktıgı maç sayısını söyleyerek, bu durumda fb orta sahasının daha formda oldugunu soyleyebiliriz demişim, neye takıldın sen?
Aurelio ile Linderoth'un görevi aynı demişsin ve hiç değinmemişsin de ona takıldım aslında. Esas uçurum o mevkide zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
Bonjo said:
Sly-One said:
fener in penaltısı hazır derken?
daha bu sezon penaltı kullanmadık bilmem farkında mısın.

Aynen öyle hedef 34 haftada 0 penaltı
istemiyoruz penaltı felan :)

bonjo ilginç adamsın.

ne açıdan?
tablo ortada işte verilmiyor penaltı.
ne diyim yani :)
bari rekor kıralım
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Önliberosu kadar konuşur bir ortasaha,formda bir Linderoth olursa o gün ortasaha bizimdir çünkü daha dinamiğiz.İşin şakası yok,bir futbolcunun adı Brezilyalı olunca daha iyi olmaz,Barış ve Arda ile daha etkiliyiz kanatlarda ve Fenerbahçe'den daha iyi futbol oynuyoruz.Yenilirsek sadece Kadıköy stresinden olur bu ki,10 oyuncu ilk kez bu derbiye çıkacak bakalım hem negatif hem pozitif etkisi olur bu ilk derbinin.
önliberoda fenerbahçe bikaç kat fark atıyor.

linderoth üstüne 5milyon euro ver 1 tane fenerli bulamazsın aurelioyu değişecek.

kanatlara gelirsen zaten işe bekler girer orası da fenerin en güçlü noktalarından biri.

bilmiyorum bana komik geliyor fenerin kadrosuyla karşılatırmanız gsnin kadrosunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...