Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Merhaba. Baya eski bir haber ama canım sıkıldı paylaşayim dedim. Nasıl savunacaklar bunu merak ediyorum açıkcası. Körpecik çocuk şirket 5 kurmuş biz hala öss filan boşuna çırpınıyoruz. http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=141666 Buda küçük ayının sitesi: http://www.adresimegelsin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu ne haysiyetsizlik, 16 yaşındaki insanlar şirket kuramazlar, hele abdullah gül'ün oğluysa hiç kuramazlar, yasaklansın, asılsın bu insanlar, yuh, pes, oha, çüş soyup soğana çevirdiler milleti yeter be gidin artık fksşlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gayet normal birşey bence... Çevremde çok örnek var o yaşlarda site kurup işe atılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sayende reklamınıda yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gereksiz çıkıştım edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bizim okuldan bir elemanla kurdu şirketi . Her ne kadar babasını da sevmezdim bunun desem de sormak zorundayım : Kuramaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Jandor said: gayet normal birşey bence... Çevremde çok örnek var o yaşlarda site kurup işe atılan... 500 ytl yatırıp, 15 Bin Ytl sermaye yapıyorsa bu melet. Neden hala işsizlikle filan uğraşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sir said: bu ne haysiyetsizlik, 16 yaşındaki insanlar şirket kuramazlar, hele abdullah gül'ün oğluysa hiç kuramazlar, yasaklansın, asılsın bu insanlar, yuh, pes, oha, çüş soyup soğana çevirdiler milleti yeter be gidin artık fksşlf işte kiminin oğlu beş tane şirket açıyor. said: SAAT. Halı. Kilim. Kalem seti. Gümüş tepsi. Takı. Şifoniyer. Kaftan. Vazo. Madalyon. Heykel. Biblo. Tablo. * Hepsini bırakmış Ahmet Necdet Sezer... Kendisine verilen 1243 parça hediyenin, 1243'ünü de bırakmış... Götürmemiş. * Bu benim cumhurbaşkanım olamaz... * Zaten, kırmızı ışıkta durmasından belliydi... Kimse durmuyor ki, o niye duruyor? İsveç mi burası? * Bakıyorum gazetelere... 94 parça gümüş, 22 vazo, 9 takı, 27 hatıra para, 4 tabanca, 83 parça değerli süs eşyası, 55 tablo, 86 porselen, 7 madalyon, 4 saat... İnsanın içi gidiyor! Al, götür di mi... Bırakmış, gidiyor. * Üstelik, liste eksik... Kendisine tahsis edilen "kafana göre harca" denilen ödeneği de harcamadı. Hediyeleri bıraktığı gibi... Papelleri de bıraktı. 46 trilyon liracık! Ye, yemedi... Gez, gezmedi. O zaman bırak biz yiyelim... Ona da izin vermedi. "Yetim hakkıdır" dedi, görevi boyunca tasarruf ettiği 46 trilyonu, Maliye'ye iade etti... Kemal Abi'ye. * Çocukları hálá memur... First Lady desen... Bi Atıl Kutoğlu'nu bile tanımıyor... Belediyeler, bizim paramızla simitçilere Cemil İpekçi'den köstüm hazırlattı; o hálá kendi cebinden giyiniyor. * Aşçıyı, garsonu azalttı. "Suyla çalışmıyor bunlar" dedi, 14 makam aracını geri verdi. Okluk'taki yazlık köşke hiç gitmedi. Oğlunu evlendirdi, elektrik parasına kadar cebinden ödedi. Eşi düştü, bileğini kırdı; hastaneye sivil araçla götürdü, röntgen için kuyruğa girdi, sıra bekledi. Annesi vefat etti, gene sivil plakayla gitti; flap flap flap, fors yapmadı... Resmi yemekler hariç, kimseye davet vermedi. Mutfakta yerli ürün kullandırttı. Şatafattan uzak durdu. * Yeminini tuttu... Hukuku üstün kıldı. E haliyle... Sevilmedi. Sevilmez. Yılmaz ÖZDİL kimi de böyle gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gittigidiyor.com'un sahibini düşün bi de :) senin de varsa böyle parlak fikrin sen de kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Abi Sezer devlet malını yemiyorsa biz ne yapalım? Herşeyi zaten veto edip duruyordu kıllığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 her ne kadar kendilerine kıl olsam da genç yaşta iş kurmasının asıl sebebinin kayseri olduğunu düşünüyorum biliyorsunuzdur adam olmayacak çocuğu okuturlar adam olacak çocuğa iş öğretirler ticaret vs yani aynı şekilde gül ailesi kayserili değil de başka bi ilde olsaydı derdim işin içinde bişi var diye ama kayseri=anadolu kaplanı plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 e yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Abi parantez arası bişey sorucam; Prawler , bi aralar bone'un yaptığı gibi takiye yapıyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Prawler said: Abi Sezer devlet malını yemiyorsa biz ne yapalım? Herşeyi zaten veto edip duruyordu kıllığına. geyikmi ciddimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de ona dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kalp kalbe karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu çocuğun bence tek avantajı babasından dolayı tanıdığının fazla olması. Ne satsa iş yapar o site. Onun dışında artniyet aramak saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Çokakıllıadam said: Jandor said: gayet normal birşey bence... Çevremde çok örnek var o yaşlarda site kurup işe atılan... 500 ytl yatırıp, 15 Bin Ytl sermaye yapıyorsa bu melet. Neden hala işsizlikle filan uğraşıyoruz. Yahu abicim 15 bin ytl nedir ya. Burda ki insanların %75 i babasından iş kurmak için o sermayeyi alır ne ki yani. Tayyip gibi oğluna trilyonluk gemi falan almasında böyle iş kursun ne güzel işte. Ayrıca arkadaşıyla ortak girmiş sonuçta. Tamam bu adamları sevmiyoruz ama attıkları her adımdada bok aramamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Krusty said: Bu çocuğun bence tek avantajı babasından dolayı tanıdığının fazla olması. Ne satsa iş yapar o site. Onun dışında artniyet aramak saçma bence. Abi daha ne art niyet arıycaksın ki yeterli değil mi? ‘Gözümüz Aydın.’ topikin de: ‘’Hocamiz hakkinda nasil boyle konusabiliyorsunuz aklim almiyor ya. Oturun adamin kasetlerini izleyin, belki dogru yola gelirsiniz. Dunya'nin her tarafina okul acip hizmet eden bir musluman hakkinda boyle konusmaniz cok yanlis.’’ ‘Ödev Sitesi’ topikinde: ‘’Hoca efendici değilim ben. Bilen bilir de neyse.’’ Prewleri anlamak gerçekden çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ya bi gün deli ettiler prawler'ı o günden beri böyle konuşuyor diye biliyorum ben. veya gerçekten böyle düşünüyor. anlamak zor ama sanmıyorum gerçekten böyle düşündüğünü. viktor göreve! konuya açıklık gelsin eski tartışmacılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 başkası kurmuş şirketi çocuğu ortak etmişler bürokratik işlemlerde önleri açılsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 prawler eski tarikatçılardandır yav, akp'yi kuran kadronun da başında yer aldığı söyleniyor eheh abi aylardır tartışıyoruz prawler'ı ben bile tanıdım artık yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Pilavyer kafayı yediğinden dolayı öyle konuşuyordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kız meselesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bana da öyle geliyor. yoksa aklı başında, nur yüzlü bir insan sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar