MeSh Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 valla sahneler iyiydi, film boştu.. bi duygu yoktu kısaca spoiler degil ama olabilir de öyle platonik kıza aşık işte, onla geziyo tozuyo tamam da.. ona dünyadaki herşeyden daha çok değer verdiği izlenimi alamadım ben şahsen filmde. ne bilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 10000bc ve jumper a gitmeyi düşünüyordum ama yorumlar insanı korkutuyor doğru düzgün görüntü kalitesinde torrenten bulabilirsem öyle izleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bende az önce izledim! Cerezlik aksiyon tadında öle dünyanın dört bir yanında görüntü çekicez yerine biraz senaryoya yoğunlaşsalarmış süper bir film çıkabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 fragmanı izlediyseniz, tüm film ondan ibaretmiş. 10.000 bc gibi kötü senaryo. konu çok güzel, kurgu efsane ama gerisi boş. yani mantığıda çok güzel ama kötü işlenmiş. arkadaşımın dediği gibi dizisi güzel olabilir bunun. birde yan karakterin ana karakterden daha karizmatik ve havalı olması garip olmuş bence. en güzel sahne "bence" otobüsü getirip adama atmasıydı. haha efsane sahneymiş. bakınıyor ne atabilirim kafasına diye filan bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Çerez film olmuş ilk yarısında sıkılanlar oldu ama ikinci yarı biraz hareketlendi idare etti yine. Aksiyon sahneleri biraz daa böyle göz doldurr olsaymış otobüs gibi güzel olabilirmiş. Ama bir X-Men 2 filminde Nightcrawler'ın beyaz sarayda ajanları aşağıya alması gibi dövüş sahneleri beklrdim ben olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 rezalet bir senaryo. ilkokul seviyesi kalmış resmen. konu çok güzel ama batırmışlar. ayrıca rahat 1 saat daha uzatılmalıymış film. orda da batırmışlar. basmışlar efekti basmışlar efekti, oldu bu film die vermişler vizyona yazık.. filmde teleporterlar ve paladinler var abicim. LAN DALLAMALAR, paladin ne bilsin normal vatandaş :S hiçbir açıklama yok paladin nedir ne değildir vsvs. hobarey diye bişiler yapmışlar. bol efektli, hoş aksiyonlu, saçma senaryolu, güzel konulu, aşırı kısa, lan bari yarım saat daha uzun olsaydı paranın karşılıını alamadık iyimi dediiniz bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 pek beğenmedim,hatta güldüm saçmalıklara. Fakat london bus güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 çok vasat bi film. her açıdan vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sadece afişinden yola çıkarak mature bişeyler bekliyordum ergen filmi çıktı rachel bilson var diye izleme devam ettim ama bir sahile bile götürmedi kızı 10 dk filan daha kısa sürseymiş daha iyi olurmuş nası olsa bir olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 isminden dolayı çok kalite bi fransız filmi olduğunu düşünerek gittim jium pér amerikan aksiyon filmi çıktı.. bir diğer böle çıkan film ise im légende idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hiç mi afişe bakmadın ki? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 işte baya uzaktan bakınca bourne havası yakaladım afişte rachel bilson yazıyo zaten gerisni hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Filmden bir sahne O diğer lavuğun otobüsü S.L.Jackson'un üstüne attığı sahne dışında bir olayı yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben şeye çok güldüm -hadi senle roma'ya gidelim -hadi gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 butce yetmemis senaryonun 4te 1ini cekmisler sanirim. edit: simdi baktim kitap uyarlamasiymis, rastgele sayfa secip kopyala yapistir film yaptilar herhalde... ayrica imdb'ye gore devami da cekilecekmis, 2011 diyor. Herhalde aradaki 3 senede ilkini bitirmeye calisacaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rachel Bilson büyümüş, güzelleşmiş. Ama film kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Dvdsi çıkmış, az evvel izledim. Benim hoşuma gitti, sürükleyici, genel anlamda bir konu yok ama, hani sıkıntıdan bir yaz gecesi tv'ye takıp izliyebileceğiniz bir film, filmi izlerken heyecanlanıyorsunuz, adrenalin dorukta yani. Bence güzel bir öneri olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çok çok daha iyi olabilirmiş aslında. devam filminin potansiyeli görüp daha iyi bir prodüksiyonla gelmesini isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şimdi izledim ben de. çok kötü değil ama çok boş olmuş böyle insan bi atraksiyon koyar her şeyi lap diye koymuşlar işte. otobüs olayı güzeldi. çok daha güzel yapılabilirdi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 film gayet eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Dragonmax said: filmde teleporterlar ve paladinler var abicim. LAN DALLAMALAR, paladin ne bilsin normal vatandaş :S hiçbir açıklama yok paladin nedir ne değildir vsvs. hobarey diye bişiler yapmışlar. bol efektli, hoş aksiyonlu, saçma senaryolu, güzel konulu, aşırı kısa, lan bari yarım saat daha uzun olsaydı paranın karşılıını alamadık iyimi dediiniz bi film. katılıyorum. biraz daha uzasa daha güzel olabilrdi. paladnlere biraz daha değinebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dvd'de izlemiştim, çok bariz kötü bir filmdi. sıkıldım hatta ki aksiyon filminde sıkılmam enderdir çok. samuel abiye üzüldüm anakin'le bu fiyaskoya düşmüş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kız güzeldi sevişme sahnesi daha uzun tutulabilirdi dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 russian instututia on technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar