Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jumper

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

valla sahneler iyiydi, film boştu.. bi duygu yoktu kısaca

spoiler degil ama olabilir de

öyle platonik kıza aşık işte, onla geziyo tozuyo tamam da.. ona dünyadaki herşeyden daha çok değer verdiği izlenimi alamadım ben şahsen filmde. ne bilim..

Sosyal ağlarda paylaş

fragmanı izlediyseniz, tüm film ondan ibaretmiş. 10.000 bc gibi kötü senaryo.
konu çok güzel, kurgu efsane ama gerisi boş. yani mantığıda çok güzel ama kötü işlenmiş. arkadaşımın dediği gibi dizisi güzel olabilir bunun. birde yan karakterin ana karakterden daha karizmatik ve havalı olması garip olmuş bence.

en güzel sahne "bence"

otobüsü getirip adama atmasıydı. haha efsane sahneymiş. bakınıyor ne atabilirim kafasına diye filan bide :D

Sosyal ağlarda paylaş

Çerez film olmuş ilk yarısında sıkılanlar oldu ama ikinci yarı biraz hareketlendi idare etti yine. Aksiyon sahneleri biraz daa böyle göz doldurr olsaymış otobüs gibi güzel olabilirmiş. Ama bir X-Men 2 filminde Nightcrawler'ın beyaz sarayda ajanları aşağıya alması gibi dövüş sahneleri beklrdim ben olmadı :D
Sosyal ağlarda paylaş

rezalet bir senaryo. ilkokul seviyesi kalmış resmen. konu çok güzel ama batırmışlar. ayrıca rahat 1 saat daha uzatılmalıymış film. orda da batırmışlar. basmışlar efekti basmışlar efekti, oldu bu film die vermişler vizyona yazık..

filmde teleporterlar ve paladinler var abicim. LAN DALLAMALAR, paladin ne bilsin normal vatandaş :S hiçbir açıklama yok paladin nedir ne değildir vsvs. hobarey diye bişiler yapmışlar.

bol efektli, hoş aksiyonlu, saçma senaryolu, güzel konulu, aşırı kısa, lan bari yarım saat daha uzun olsaydı paranın karşılıını alamadık iyimi dediiniz bi film.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Dragonmax said:

filmde teleporterlar ve paladinler var abicim. LAN DALLAMALAR, paladin ne bilsin normal vatandaş :S hiçbir açıklama yok paladin nedir ne değildir vsvs. hobarey diye bişiler yapmışlar.

bol efektli, hoş aksiyonlu, saçma senaryolu, güzel konulu, aşırı kısa, lan bari yarım saat daha uzun olsaydı paranın karşılıını alamadık iyimi dediiniz bi film.

katılıyorum. biraz daha uzasa daha güzel olabilrdi. paladnlere biraz daha değinebilirlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...