Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ricardinho 6 hafta yok

Mumu

Öne çıkan mesajlar

BJK.com.tr said:
Ricardinho Ameliyat Oldu
03.12.2007 17:38

Bu sabahki idmanda çift kale maç sırasında sol bileğine sert bir şut gelen ve bileği kırılan Ricardinho, ameliyat oldu.

Acıbadem Hastanesi'nde Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Şenol Akman ile Operatör Doktor Ufuk Nalbantoğlu'nun katıldığı operasyonla Ricardinho'nun sol el bileğindeki kırık ameliyat edildi.

Şenol Akman, "Ameliyatı iyi geçti. Yaklaşık 6 hafta sonra sahalara dönebilecek. Bu akşam hastanede kalacak, yarın taburcu edeceğiz" dedi.

geçmiş olsun. devre arasında gönderemeyeceğiz şimdi bir de. adam geldi safi zarar verdi yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

pfff son şampiyonlar ligi maçında topu ayakta tutabilecek adama ihtiyacımız vardı şimdi işimiz daha zor olacak :(
neyse inş en kısa zamanda sahalara döner

+
hee cümle düşük olmuş :F topu ayakta tutabilecek adama ihtiyacımız var :F
genel olarak TR milli takımı bjk gs fb özellikle dış maçlarda
:la bi düzgün yazamadım:
Sosyal ağlarda paylaş

şansızlık resmen. bir sorun var bizde anlamıyorum. bu rico gerçekten iyi oyuncu ama adam maça çıkamıyorki, marsilya maçındada sakatlanmıştı. bu sezon adamdan verim alamıycaz buna uzuluyorum :(

bu takımdan gıtmesı gereken son adamlardandır rico. onu gondermek ısteyen teknık kadronun önce kendısıne cekı duzen vermesi lazım.

hayır takımda ronaldinho olsa, kotu sonuclardan sonra onuda gonderır ertugrul saglam.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:
Ricardinho'nun sene başından beri bi numarasını göremedik arkadaşım,sen ne diyosun ya???ADam bi geçen sene 2. devre oynadı biraz o kadr

hoca oynatıomuda görelim, oynatsada saçma sapan görevler veriyor. yahu adam ricardinho. adam ilk geldiğinde sol açık oynattılar, ertugrulda adamı dmc yapmaya çalıştı. adam napsın ya.

delgado sağ açık oynadı kaç hafta.

herkes hasan şaş mı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ricardinho Türkiye'ye geldiğinden beri futbol oynamamış bir insan... Tamam çok sevilecek, tribünlere saygı ve sevgi dolu davranan bi yapısı olabilir. Takım arkadaşlarına çok yardım ediyor da olabilir ama geldiğinden beri futbol oynamadı burası böyle. Lincoln alexten iyi, rico alexten iyi demekle olmuyo bu işler. Rico'nun geldiğinden beri yaptıkları 3 veya 4 gol pası vermek, iki üç gol atmak ve kafasına estiğinde yaptığı çalımlardan ibaret. İyi futbolcu olmak başka iyi oynamak başka...
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:

hoca oynatıomuda görelim, oynatsada saçma sapan görevler veriyor. yahu adam ricardinho. adam ilk geldiğinde sol açık oynattılar, ertugrulda adamı dmc yapmaya çalıştı. adam napsın ya.

söylediğin laf pek mantıklı değil bence. birincisi ricardinho'nun asıl mevkii dmc dir zaten. amc oynuyor çünkü teknik kapasitesi çok yüksek. iyi futbolcu mu dersen tartışırım artık. yaşlandıkça dökülüyor ricardinho.

amc oynatsa ertuğrul ricardinho'yu, delgado'yu ya yedeğe ya da kanatlara çekmek zorunda ki, delgado'nun kanatlarda başarılı olamadığını gördük bunca zaman. adam alıştı mevkisine bırakın oynasın artık gencecik adam yahu delgado. ne diye hala ricardinho falan karıştırıyorsunuz anlamıyorum ki? delgado gibi bir adam dururken bu takımda ricardinho'nun da olması bana hiç mantıklı gelmiyor açıkcası. gönderilip bobo'nun yanına holosko alınmalı diyorum. maçası sıkan bir yönetimimiz olsa vagner love'u getirse keşke ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
nocom said:

söylediğin laf pek mantıklı değil bence. birincisi ricardinho'nun asıl mevkii dmc dir zaten. amc oynuyor çünkü teknik kapasitesi çok yüksek. iyi futbolcu mu dersen tartışırım artık. yaşlandıkça dökülüyor ricardinho.

amc oynatsa ertuğrul ricardinho'yu, delgado'yu ya yedeğe ya da kanatlara çekmek zorunda ki, delgado'nun kanatlarda başarılı olamadığını gördük bunca zaman. adam alıştı mevkisine bırakın oynasın artık gencecik adam yahu delgado. ne diye hala ricardinho falan karıştırıyorsunuz anlamıyorum ki? delgado gibi bir adam dururken bu takımda ricardinho'nun da olması bana hiç mantıklı gelmiyor açıkcası. gönderilip bobo'nun yanına holosko alınmalı diyorum. maçası sıkan bir yönetimimiz olsa vagner love'u getirse keşke ehe.

asıl mevki dmc mi ? şaka yapmıyorsun değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...