Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ewet arkadaslar sizlerin yardımına ihtiyacım var... bundan 1 hafta sonra kadıköyden denizliye arabamla gitcem ama takip etmem gerekn yolu çok iyi bilmiyorum... bana yardımcı olucak birisi varmı ne taraftan gidecegimi hangi iller üzerinden yolları kullanıcağıma yardımcı olabilicek ??? şimdiden çok teşekkürler... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yanlış bilgilendirme olmasın ama sanırım denizotobüsü ile marmarayı geçsen rahat edebilirsin. yine de bilgili arkadaşların sözünü dinle sen :) edit: yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 1 - iSTANBUL 2 - GEBZE 3 - KOCAELi 4 - SAPANCA 5 - GEYVE 6 - PAMUKOVA 7 - OSMANELi 8 - BiLECiK 9 - BOZÜYÜK 10 - iNÖNÜ 11 - KÜTAHYA 12 - SANDIKLI 13 - KIZILÖREN 14 - DiNAR 15 - DAZKIRI 16 - ÇARDAK 17 - BOZKURT 18 - DENiZLi seklinde takip edersin korfezi dolasirsan.. cogu insan gemiyle gecmeyi tavsiye ediyor ancak ben korfezi her dolastigimda maximum 30 dakika kaybettim su ana kadar oda yalova'da trafik kazasi vardi.ve benzin vs. bilet olayinda ise benzin kazandi.. dizel aracti gerci.. onun disinda Turkiye (ankara disinda) tabela ve yol bilgisi konusunda en kolaylik saglayan ulkelerden beri bana gore :) yola ciktimi bi kere hic zorluk cekmezsin inan bana.. bu basit siteyi kullaniyorum ben her seferinde :)turkyol hayirli yolculuklar kardes.. hiz yapma yapicaksan dikkatli ol ve radara yakalanma 222 ytl cok koyuo :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben tekirdağ dan kuşadasına kadar gittim ama çanakkale tarafından. İşine yaramaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 @ Quibble kardeşim çok teşekür ederim saolasın verdigin bilgiler için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bilecik bozoyuk denen yol turkiyenin en yorucu yolu tek serit kamon kafileleri arasinda 30 km max hizla 2 2.5 saat suren bir yol ben alanyaya her gittigimd gectigimden artik aklima geldikce korku doluyorum gecen sne etobe ettim bi daha gitmemeye eger aklin warsa yenikapidan biner feriota direk bursaya gider ordan devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yalova yoluda baya sakat yoldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yalova izmit yolu beterdir hergun en az 2-3 tane kaza olur aman dikkat diyim bone"un dedigi gibi karsida oturuyosan direk yenikapi bursa oradan devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bursadan git bencede. acelen yoksa birde iskender yersin adet diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 http://www.mercedes.com.tr/Internet/TR/Hizmetler/Route/ tam çıkmazsa http://www.mercedes.com.tr/ siteye girip solda rota planlama kısmından bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 çok saolun arkadaslar yardımlarınız için güzel bi rota oluşturdum kendime ellerinize sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 olurmu ya.. bilecik yolundan baska bi adrenalin kaynagi bilmiyorum ben, bide susurluk var tabi :) hic onemli diil loli-pop, tekrar hayirli yolculuklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 arkadaslar bn yola çıkıyorum hakkınızı helal edin pati ailesi... sağsalim gidersem mesajımı atıcam herkese iyi geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 *arkadan bi kova su döker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hayırlı yolculuklar kendine dikkat et yağış fln oluyor arada trafikte hayvan! çok sapasağlam git sapasağlam gel inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ya korfez donulur mu :) gidin direk gemiyle bu arada yalova bursa rekorumda 27 dk dir efem :) ayni sekilde izmir cesme otoban 17 dakikadir(70 km) birde 35dk reanult clio yagmurlu havada gemiyi yakalama rekorum vardirki(bursa yalova) onuda stig gelse gecemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben geldim arkadaslar beni merak etmeyin =) aslında geleli bi yarım saatten fazka oluo ama anca nete gelebildim =) çok eglenceli bi yolculuk oldu ama bi o kadar da yorucu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar