Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 14'lu yaşlarda online oyun oynarken imba veletliğime ve LOTR hayranlığıma vurup Nazgul nickini kullanıyordum,sonra Avaturk'te Nazgul kullanıldığı için Kotor yapmıştım.(Knight of the Old Republic euhaeuha).Sonra klandaki arkadaşlar vs. KOTOR KATIR'I vs. diye dalga geçince yine onların önerisiyle Darkrider yaptık.Patiye üye olurkende Avaturk'ten arkadaşlar tanısın,tek tek ben buyum demeyeyim diye de Darkrider yapmıştım. Ama hala niye l33t bir nick seçtim,niye DarKRideR yaptım bende bilmiyorum ve adminlere sesleniyorum.Nickimi Darkrider yaparmısınız,düz,insanca asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tee fizandan.. (fizban degil dikkak..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 real ismimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 günde 4 paketten fazla cocostar yiyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ultimada nick karakter sınırı yüzünden 6 harli dark elf ismi lazımdı dark elf name generatora generate dedim bu çıktı öyle kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 evet, knight online oynarkene böyle ÜBER Bİ NİÇKim olsun falan istiyodum..denedim ve tuttu bu..evet çok güzel gibime geliyodu eskiden..kaldı öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 biraz önce çarşıdan geldi benim nick. gelirken de çerez falan almış sağolsun pek düşüncelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Patide en "tiyneycır" nikneym varsa o da benimkidir. Kepslokla "MADBOY." DELİOĞLAN. Zamanında 12 yaşında forumda nikneym alan çocuktan ne bekleyebilirsiniz ki. DELİKIZ dendiği de görüldü, bakınız paticik albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 finding nemo dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 DÜRÜYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 MADBOY said: Patide en "tiyneycır" nikneym varsa o da benimkidir. Kepslokla "MADBOY." DELİOĞLAN. Zamanında 12 yaşında forumda nikneym alan çocuktan ne bekleyebilirsiniz ki. DELİKIZ dendiği de görüldü, bakınız paticik albüm. deliveled. lancelion ne ya, çözemedim ben hala. lance idi, var bu dediler, lancelion koyduk öyle kaldı. mızrak aslanı, allam ya, akıl plx. zaten lanc yaptık sonradan ama olmadı işte. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 asıl nickim Phy. physics den geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 mandada ben açmıştım bu konuyu...aaah manda ah... proggorp progressive den geliyor.progressive in kısaltması prog ve tersi gorp un birleşimi.hiçbibok bulamamıştım zamanında bunu aldım.sonra heryerde bunu kullandım yapıştı kaldı değiştiremem heralde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 MADBOY said: DÜRÜYE! hayır o sizin yaraticiliğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 operatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nereden geliyor olabilir yaw? valla hatırlamıyorum ama bu nickin iyi bir yerden gelme şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 manda iyidide patide iy beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sene 96 ilk ismim pompa sonra s-pompa-s soracıma spompas ehu ne saçma ama kaldı ole işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Warcraft 3 te favori karakterim Illidan Stormrage olduğundan doğal olarak Demon Hunter sempatizanı oldum, Shadowfury de custom game oynarken demon hunter a çıkan random isimlerden birisi işte. Ama bayağıdır kullanmıyorum bunu, bi patide kaldı işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Griswold said: Deicide diye adam olmasını geçtim grup var yahu =) Direk damgalardım aha death metalci var patide diye eheh. Yok paticikte Deicide ı kullanan varmış. Ama olsun. Thaumiel inde ayrı bir karizması var. Dini veya mistik şeyleri seviyorum. O yüzden de hep dini veya mistik zımbırtılardan nick seçiyorum. Ayrıca Glenn Benton danda nefret ediyorum. Deicide dinleyincede başım ağrıyor. Ama Death Metal dinleriz. Gerçi Melodic Death Metal tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İsmimden gelmekte tahmin edebileceğiniz gibi e yerine kullanılan 3 l337 style değil farklı bir espirisi var ama anlatmıyayım nesillerden nesillere dalga konusu olmaması için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olmaz ki ama, meraklandırdın şimdi. anlat ta seni efsane yapalım hade :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yılın ayar alan adamı olmak üçin daha gencim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 spompas said: sene 96 ilk ismim pompa sonra s-pompa-s soracıma spompas ehu ne saçma ama kaldı ole işte Ahaha abi süper ya ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dory said: MADBOY said: DÜRÜYE! hayır o sizin yaraticiliğiniz dürüye chemical brothersın şarkısı değil miydi.. http://www.youtube.com/watch?v=P4VICW9mcuk dürüdüt düt dürüdüt..DÜRÜYE! dürüdüt düt dürüdüt DÜRÜYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar