Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickleriniz nereden geliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
14'lu yaşlarda online oyun oynarken imba veletliğime ve LOTR hayranlığıma vurup Nazgul nickini kullanıyordum,sonra Avaturk'te Nazgul kullanıldığı için Kotor yapmıştım.(Knight of the Old Republic euhaeuha).Sonra klandaki arkadaşlar vs. KOTOR KATIR'I vs. diye dalga geçince yine onların önerisiyle Darkrider yaptık.Patiye üye olurkende Avaturk'ten arkadaşlar tanısın,tek tek ben buyum demeyeyim diye de Darkrider yapmıştım.

Ama hala niye l33t bir nick seçtim,niye DarKRideR yaptım bende bilmiyorum ve adminlere sesleniyorum.Nickimi Darkrider yaparmısınız,düz,insanca asdf
Mesaj tarihi:
Patide en "tiyneycır" nikneym varsa o da benimkidir.

Kepslokla "MADBOY."
DELİOĞLAN.

Zamanında 12 yaşında forumda nikneym alan çocuktan ne bekleyebilirsiniz ki.

DELİKIZ dendiği de görüldü, bakınız paticik albüm.
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
Patide en "tiyneycır" nikneym varsa o da benimkidir.

Kepslokla "MADBOY."
DELİOĞLAN.

Zamanında 12 yaşında forumda nikneym alan çocuktan ne bekleyebilirsiniz ki.

DELİKIZ dendiği de görüldü, bakınız paticik albüm.

deliveled.

lancelion ne ya, çözemedim ben hala. lance idi, var bu dediler, lancelion koyduk öyle kaldı.

mızrak aslanı, allam ya, akıl plx. zaten lanc yaptık sonradan ama olmadı işte.

pf.
Mesaj tarihi:
mandada ben açmıştım bu konuyu...aaah manda ah...

proggorp progressive den geliyor.progressive in kısaltması prog ve tersi gorp un birleşimi.hiçbibok bulamamıştım zamanında bunu aldım.sonra heryerde bunu kullandım yapıştı kaldı değiştiremem heralde artık.
Mesaj tarihi:
Warcraft 3 te favori karakterim Illidan Stormrage olduğundan doğal olarak Demon Hunter sempatizanı oldum, Shadowfury de custom game oynarken demon hunter a çıkan random isimlerden birisi işte.

Ama bayağıdır kullanmıyorum bunu, bi patide kaldı işte=)
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Deicide diye adam olmasını geçtim grup var yahu =)
Direk damgalardım aha death metalci var patide diye eheh.

Yok paticikte Deicide ı kullanan varmış. Ama olsun. Thaumiel inde ayrı bir karizması var. Dini veya mistik şeyleri seviyorum. O yüzden de hep dini veya mistik zımbırtılardan nick seçiyorum.

Ayrıca Glenn Benton danda nefret ediyorum. Deicide dinleyincede başım ağrıyor. Ama Death Metal dinleriz. Gerçi Melodic Death Metal tercihtir.
Mesaj tarihi:
İsmimden gelmekte tahmin edebileceğiniz gibi e yerine kullanılan 3 l337 style değil farklı bir espirisi var ama anlatmıyayım nesillerden nesillere dalga konusu olmaması için :P
Mesaj tarihi:
dory said:
MADBOY said:
DÜRÜYE!

hayır o sizin yaraticiliğiniz

dürüye chemical brothersın şarkısı değil miydi..
http://www.youtube.com/watch?v=P4VICW9mcuk
dürüdüt düt dürüdüt..DÜRÜYE! dürüdüt düt dürüdüt DÜRÜYE!
  • Yeni Oluştur...