Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gayet zor bi oyun!!! bi dahaki postu kimin atacagini tahmin edicezzz cok eylenceli pisi dimi bilmem gorecez neyse iste bilen olursa opucuk gondeririz eyleniriz hoslasiriz fln filan... benim tahminim hmmm hemmm adaminbiri!!!
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hmm napalim actim artik neyse olsun bi daha acmis oldum garbage dilmi sonuc olarak post kasilma gibi biside soz konusu diil bozma oyunu tahminim hala adaminbiri
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 napalm ? oynuyoz mu? *topu kolunun altında bekler*
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 OHA bacak!!! Benden sonra Apache atacak
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yeppa!... Şimdi sen MarcOConner !!! Come on!.
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 olmadi rabbit... o zaman adamınbiri atsın hadi rapcım benim hadi..
Öne çıkan mesajlar