Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTP resmi sitesi hacked / Yeniden

Maddog35

Öne çıkan mesajlar

Hala illegal'de illegal... DTP'nin kendisi acaip legal zaten. Üstelik sizlerde süper legal adamlarsınız. Ayrıca V for Vendetta izleyip gaza gelenler burda "bu işler boş" diyor falan.

Bende zaten çok dolu bir davranış demiyorum. Ama görünce gülümsedim, mutlu oldum. Ama olaya "illegal" diye yaklaşmanız komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa Absolut naaptın, adamlar ülkeyi bölmeye çalışsınlar ama meclisteler ya LEGAL'ler, diğer parti ülkeyi satsın, Atatürk'çülüğü yıkmaya çalışsın ama meclisteler ya legaller.

Gittikçede legalleşiyorlar, gittikçede demokratikleşiyorlar bunlar nedense. Ama bir adam istiklal marşını bölücülerin sitesine koyunca "ayıp, onlar kendilerine dile getirebilmeliler".

Sanki bugüne kadar hiçbir kürt mecliste değildi, hiç eşitlikleri yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

O vatan haini partilerin toplam oy oranı yüzde 55'e dayandı. Çoğunluk hainse burada bir terslik var demektir. Eğer siz haklıysanız ve bu partiler tu kaka ise Askeri Elitimiz ve oligarklarımız nasıl olupta ülkenin çoğunluğunu rejime düşman yaptıklarını bir oturup düşünsünler. Dış mihraklardır kesin yoksa Türkiye'de herşey güllük gülistanlıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

35000 insanı öldüren terör örgütüyle el ele fotograf çektirenler Legal insanlar !!

artık denecek laf yok.. Hiç tebessüm ettirmediyse sizi siteyi ilk açtıgınızda diycek bişeyim yok.. Kendinizi felsefik durumların içinde kaybetmişsiniz.. Herşeyde bi felsefe herşeyde bişey arama duygusu...
Sosyal ağlarda paylaş

Maddog35 said:
35000 insanı öldüren terör örgütüyle el ele fotograf çektirenler Legal insanlar !!

artık denecek laf yok.. Hiç tebessüm ettirmediyse sizi siteyi ilk açtıgınızda diycek bişeyim yok.. Kendinizi felsefik durumların içinde kaybetmişsiniz.. Herşeyde bi felsefe herşeyde bişey arama duygusu...
İşçi Partisi'ni de kapatsanıza o zaman. O da el ele fotoğraf çektirmiş. Bu Ahmet Türk ve Selim Sadak'ı ilk kez Deniz Baykal'ın Genel Sekreteri olduğu SHP soktu meclise biliyormuydunuz? CHP Yide kapatalım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana Ahmet Türk'ümü savunuyorsun gerçekten ? bunu yapıyormusun yoksa benmi yanlış anlıyorum

Lütfen yanlış de.. yoksa cidden artık oha dicem ağır derecede..

edit: bu arada ben ne siyaset konuşmak istemiştim bu konuyu açarken nede partileri tartışmak.. Sadece içimde mutluluk hissi uyandıran gördüğümde mutlu eden bişeyi paylaşmak istemiştim..
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
glamdring_S said:
Çocukça oyunlar oynayan, oraya mehter marşını bilmemneyi koyup erkeklik taslayan bilgisayar nerdi zavallılar, o kadar ülke sevdasındalarsa kalksınlar monitör başındanda ülkelerine faydalı bir iş yapsınlar, milliyetçilik zorbalıkla, itlikle olmaz, ülkesine faydalı olmak için uğraşmayan biri yurtsever olduğunu iddia edemez.

Hiçbir vasfım yok diyorlarsada, şehitlerine ağlıcayaklarına; dünyanın son gerilla ordusuna, yıllardır orda bulunan bölgeyi avucunun içi gibi bilen bir kuvvete karşı eğitimsiz zavallı erleri yollayıp öldürtenlere, eğitimsiz alt seviye milliyetçilik egolarını dürtükleyen onları vatanlarını bölmek(?)'ten çok daha tehlikeli olan noktalara sürükleyen asıl veledi zinalara hesap sorsunlar!

Sen kendi çapında bir işe yaradıysan ülkeyi savunma konusunda , gel buraya yaz . Yok bir boka yaramadıysan bu konuda kendi becerileri ve yetileri dahilinde kendilerince doğru bir iş yaptıklarını düşünen , senin tabirinle "bilgisayar nerdlerine" dil uzatma . Biz bilmem kaç kişi Çağlayan Meydanı'nda mitinge katıldık , şu memleketin başına AKP gelmesin diye , bir boka yaradı mı ? Yaramadı . Bu mantıkla bizim katıldığımız o miting de vasıfsız bir olayı , gereksizdi . Hakikaten çok iğrenç adamlarsınız .

Maalesef insanların kendi beceri ve yetileri doğrultusunda yapılan işler herzaman doğru ve yeterli olmuyor, aynı senin algılama yetinin benim söylediklerimi algılamana yetmemesi gibi.
Bir arkadaş öyle böyleyse köküne kadar faşistim gibi bir cümle yazmış eğer senin "iğrenç" algın gerçekten yurtsever olmak, işe yaramaz lümpen milliyetçiliğine ve onların itliğine katılmamak ise bende sonuna kadar iğrencim o zaman.
Nesin sen gerçekten merak ediyorum Tuncay Özkan denen fırsatçı herifin bir ideolojisinin olduğunu ve bişiler becerebileceğini sanan, sivil toplum örgütçü, "anlamadığı" Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir genç arkadaşımızmı? O mitingle övünüyorsun sen mitingin ne olduğunu biliyormusun? sırtında birsürü faşist copunun ne olduğunu, sevdiğin ülkeni savunmanın ne olduğunu biliyormusun acaba?
21. yüzyıl aydın olma çabasındaki entel insanlar bu ülkeyi battığı çukurdan çıkarmak size kaldı ise çoktan herşey bitmiş demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir sorum olacak..

Bir yerdesiniz.. Kimsecikler yok.. bi tane adam geldi. Ben PKK lıyım dedi.. senin ülkeni bölmek istiyorum siz türkleri öldürmek istiyorum dedi.. Ve senin o anda onu dövecek gücün var. baş başasanız herşey senin elinde.. Ne yapardın ?

Cevabın evetse yukarda yazdıklarınızın hiçbirini dikkate almıyorum.. O siteyi hackleyen arkadaşda aynen bunun gibi ülkenizi bölmek istiyoruz diyenlerin bi açıgını bulmuş ve yapmış..
Sosyal ağlarda paylaş

Maddog35 said:
tek bir sorum olacak..

Bir yerdesiniz.. Kimsecikler yok.. bi tane adam geldi. Ben PKK lıyım dedi.. senin ülkeni bölmek istiyorum siz türkleri öldürmek istiyorum dedi.. Ve senin o anda onu dövecek gücün var. baş başasanız herşey senin elinde.. Ne yapardın ?
Cevabın evetse yukarda yazdıklarınızın hiçbirini dikkate almıyorum.. O siteyi hackleyen arkadaşda aynen bunun gibi ülkenizi bölmek istiyoruz diyenlerin bi açıgını bulmuş ve yapmış..

Ne yapardın sorusuna evet cevabını nasıl verelim? Herhalde düvermiydin sever miydin diye sormak istedin. Adam beni öldürmek istiyorum derse döverim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...