Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTP resmi sitesi hacked / Yeniden

Maddog35

Öne çıkan mesajlar

Hayır ben cidden anlamıyorum.

Bir kaç ay evvel foruma "bu ülke elden gidiyor, kurtaracak yanı kalmadı, terkedicem burayı" dediğim zaman "bas git, biz savunuruz" diyenler ülkemizde binlerce insan öldüren bir terörist grubun "temsilcisinin" sitesinin hacklenmesine karşı inanılmaz "demokratik" yaklaşıyor. Enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

glamdring_S said:
Çocukça oyunlar oynayan, oraya mehter marşını bilmemneyi koyup erkeklik taslayan bilgisayar nerdi zavallılar, o kadar ülke sevdasındalarsa kalksınlar monitör başındanda ülkelerine faydalı bir iş yapsınlar, milliyetçilik zorbalıkla, itlikle olmaz, ülkesine faydalı olmak için uğraşmayan biri yurtsever olduğunu iddia edemez.

Hiçbir vasfım yok diyorlarsada, şehitlerine ağlıcayaklarına; dünyanın son gerilla ordusuna, yıllardır orda bulunan bölgeyi avucunun içi gibi bilen bir kuvvete karşı eğitimsiz zavallı erleri yollayıp öldürtenlere, eğitimsiz alt seviye milliyetçilik egolarını dürtükleyen onları vatanlarını bölmek(?)'ten çok daha tehlikeli olan noktalara sürükleyen asıl veledi zinalara hesap sorsunlar!

Sen kendi çapında bir işe yaradıysan ülkeyi savunma konusunda , gel buraya yaz . Yok bir boka yaramadıysan bu konuda kendi becerileri ve yetileri dahilinde kendilerince doğru bir iş yaptıklarını düşünen , senin tabirinle "bilgisayar nerdlerine" dil uzatma . Biz bilmem kaç kişi Çağlayan Meydanı'nda mitinge katıldık , şu memleketin başına AKP gelmesin diye , bir boka yaradı mı ? Yaramadı . Bu mantıkla bizim katıldığımız o miting de vasıfsız bir olayı , gereksizdi . Hakikaten çok iğrenç adamlarsınız .
Sosyal ağlarda paylaş

evet, çünkü ülkeyi savunmak site hacklemekle falan olmuyo. sizin "ülke" tanımınızla bizim "ülke" tanımlarımız da çok farklı anlaşılan. siz ülkeyi tamamen kendinize ait zannediyosunuz, en doğru, en demokratik, en uygar kesimin siz olduğunuzu düşünüyosunuz, 70 milyonun da size benzemesini istiyosunuz, benzemeyenlere de vatan haini, bölücü, dinci diyosunuz.

yanlıştır.ayıptır.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kötü bişey yapmışlar tamamm ???

rahatlaaa oleyyyy.. Legal değilll illegall.. günlük hayatında herşeyiyle illegal yaşadıgın hayatına saygısızlık ettik.. Pardon... tepki göstermemişler. Onlar faşist.. Onlar anarşist ? ok oldumu ?

kimse vatanı kurtardılar PKK bitti demedi bende demedim konuyu açarkende ilk mesajdada demedim.. Sadece kendilerince tepki göstermişler.. Bende paylaşmak istedim.. Hay ellerim kırılaydı..

................. edit : demiycem :::::::::::::::::::::::::
Sosyal ağlarda paylaş

$imdi meclise girmi$ bi parti bu parti,sen nedersen de demokratik yapilmi$ bi secim dogrultusunda halk secmi$ bu insanlari ve bu insanlar girmi$ bu meclise sen DTP yi kapatirsin yarin XTP kurulur onu kapatirsin WTP kurulur,kac yildir ortada olan bi sorun var sen bu sorunu cozmek yerine ha bire acilan partileri kapatirsan hic bi$i degi$mez.Terorist diyosun ama bi suru insanin oyu var bu partide,terorist sempatizani olmayan bir suru insanin dahi oyu var hatta bugun kurt lere mal edilmesi inanilmaz yanli$ cunku,turk olan bir suru dtp ye oy veren insanda var..

ombaka katiliyorum ;

said:
Ayrıca Apo'Yu yakalamakla site hacklemeyi bir tuttun ya tebrik ediyorum.

edit: ayrica orgutun sitesi yasal olsun demi$sin de orgut degil o,meclis bunyesinde ki bir siyasal parti.
Sosyal ağlarda paylaş

Kafana uymayan şeyleri söyleyenleri dövmezsin , ya onların sana uymayan da olsa fikirlerine değer veriyorsan bunları çürütmeye çalışırsın , ya da değer vermiyorsan ilgilenmezsin.
Sonuç olarak bu sitenin hacklenmesinin elle tutulur bir yanı yok yanlış bir hareket.
Sosyal ağlarda paylaş

abi türk-kürt ayrımına hiç girmeyelim bence.benim gözümde dtp teröristtir arkadaş,isterse tek başına iktidar olsun.bu onların yasa dışı faaliyet içinde olmadığını göstermez. daha adamlar pkk'ya terörist örgüt diyemiyo,hatta destekliyo,siz gelmişsiniz bana yok yasal değil bilmemne diyosunuz.adamların savunulacak bi tarafı yok yahu,bugüne kadar bi ton yasadışı iş yapmış bi örgüt sitesi hacklenince neden hemen "yasal değil bunlar" kalkanının içine sokuluyo? biri anlatsın bunu bana ya valla anlamadım ben bunu. nedir yani şimdi, hackleyen kişiler sesini duyurmuş en azından,misal paticikte kaç kişi haberdar oldu bu olaydan.daha iyisini yapabiliyosan buyur yap yani ne diyeyim.tamam hacklenmesin siteler,siteleri koruyalım,korumayanları uyaralım sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

arkada$im sitenin hacklenmesi veya hacklenmemesi beni baglamiyor,ilgilenmiyorum.Sadece cok bo$ ve mantiksiz bi hareket oldugunu du$unuyorum,hackledin ne gecti eline yani?Hackledinde ne oldu sanki her gun milyonlarin baktigi bir site de sen hackledin $ova dokuceksin i$i ? anlatabiliyomyum yoksa hacklensin banane umrumda degil sadece sacma ..

Gel gelelim terorist diyosun peki oyle diyelim ama sen unutuyosun ki bu adamlar mecliste,turk kurt ayrimi degil bu sen meclisteki bi partiden soz ediyosun meclisteki parti nedemek?Halk iradesiyle secilmi$ demek anlatabildim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
evet, çünkü ülkeyi savunmak site hacklemekle falan olmuyo. sizin "ülke" tanımınızla bizim "ülke" tanımlarımız da çok farklı anlaşılan. siz ülkeyi tamamen kendinize ait zannediyosunuz, en doğru, en demokratik, en uygar kesimin siz olduğunuzu düşünüyosunuz, 70 milyonun da size benzemesini istiyosunuz, benzemeyenlere de vatan haini, bölücü, dinci diyosunuz.

yanlıştır.ayıptır.

Ben artık konuşmaktan yoruldum sir gayet güzel açıklamış.Siz illegal işler düzenleyen bir kesimin demokratik hakkınıda elden alırsanız onları anarşiye teşvik etmiş olursunuz.Parti kapatmak falan çözüm değil birini kapatsan biri açılacak aksine daha çok sempati kazandırmış oluyorsunuz.2000 yıllarda bitti denilen pkk nasıl hortladı zannediyorsunuz hep bu tek taraflı,sığ,bağnaz hep benci ,ya sev ya terket tarzı düşünceler yüzünden
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi meclisteyse mecliste ya meclise girmiş olmak benim gözümde saygıyı hakeden bi olay değil,sana göre öyleyse bilemem tabi,benim sorunum değil,hem banane :D . halk iradesini kullanan bi sürü saçma kişilikler/kurumlar/partiler de var yani belli bi oy alan herkes giriyo o meclise.neyse tartışma falan çıkarmak istemiyodum nerden nereye geldik kapatalım bence.sana göre x,bana göre y,bişey de farketmiyo açıkçası genel çerçeve içinde
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...