Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LathspeLL said: Atatürk'ün ilkeleri outdated olamaz? Çünkü sürekli modern, çağdaş toplumu destekleyen ilkeleri var. Outdated olacak birşeyi yok.Bir ülkede çoğunluk başka birşey istiyorsa sen elinde silahlı bir güçle bunu engelliyerek kendi demokratik doktrinlerini çiğnemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben demokrasi yanlısı değilim zaten, silahla korunur ülkenin değerleri merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 demokrasi denilen şey yasama yürütme ve yargıyı tek bir partinin elinde toplamak mı demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 demokrasi vs çoğunluğun diktatörlüğü ne geliyor mevzu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Çokakıllıadam said: Razien said: @Çokakıllıadam, söylediklerini zaten biliyorum ama madem bu kadar masum bir durum bu ideolojiye ırk ismi koymak garip durmuyor mu Evet ırk ismi konması garipsenebilir ama sadece ideoloji bir ırkla aynı isimleri paylaştığı için kötü diyemeyiz. İsmini değiştirsek ideolojimizin. 'Ben kemalist değilim, Atatürk egosuna yenilmiş, tayyip süperdir' diyenler. Süper Kemalistler olmayacaktır. Birde lütfen söyler misiniz. 60 darbesinin Said Nursinin elini öpenler, çoğunluğun diktatörlüğünü yapanlar, hilafet yanlıları, karşı devrimciler, arap sempatizanlarından başka kime zararı dokunmuş.Ben ideolojiye kötü demedim özünde mantıklı ama Atatürkün gönlü Türklük oligarşisindende vazgeçemediği için zorlama olmuş bir tanım. Darbelere gelince birileri bir sınır çizmiş ve biz bu sınırın dışına çıktığımızla baskı uyguluyarak bizi etkisiz hale getiriyorlar.Önyargılar kalıp felsefeler yıkılamıyor.Bunu sen ben yapsan anlarımda devleti yöneten üst kademedeki insanların ilk okul çocuğu gazıyla hareket edip kendi önyargılarını yıkamaması cidden acı verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o çizilen sınırı geçmek ,hazinenin altınlarını ingilizlere satıp daha sonra zenginleri daha zengin etmek ,lübnan savaşında müslümanlara yardım ediyoruz ayağına hristiyanlara yardım etmek, muhalefet partisinin bütün malvarlığına el koymak ise darbe yapılır. adnan menderes ezan ı arapça yaptı diye idam edilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Peki adnan menderes idam edilmeden önce Sovet elçiliğinden görüşme randevusu aldı desem.Sence gerçekten darbeler bunlar için mi yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LathspeLL said: Atatürk'ün ilkeleri outdated olamaz? Çünkü sürekli modern, çağdaş toplumu destekleyen ilkeleri var. Outdated olacak birşeyi yok. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 önce amerikanın kucağına oturup sonra sovyetlere göz kırpmasaymış o zaman adnan menderes ;demokrasi şu bu diye ötüp,üstelik ben odunu bile milletvekili seçtiririm diyerek halkını azarlamış şu an ise sadece said nursiye destek verdiği için bazı kesimler tarafından demokrasi şehidi olarak anılan ve ülkenin şu anki içler acısı halinin inönü ile bir numaralı sorumlularıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Razien said: Peki adnan menderes idam edilmeden önce Sovet elçiliğinden görüşme randevusu aldı desem.Sence gerçekten darbeler bunlar için mi yapıldı tinfoil hat derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sparkcaster said: önce amerikanın kucağına oturup sonra sovyetlere göz kırpmasaymış o zaman adnan menderes ;demokrasi şu bu diye ötüp,üstelik ben odunu bile milletvekili seçtiririm diyerek halkını azarlamış şu an ise sadece said nursiye destek verdiği için bazı kesimler tarafından demokrasi şehidi olarak anılan ve ülkenin şu anki içler acısı halinin inönü ile bir numaralı sorumlularıdırBütün bunlar darbe yapıp başbakan asmak için yeterli değildir.Siyasi sicili temiz olan bir siyasetçi ben zaten görmedim ama ne zaman meseleye laik-muhafazakar çatışması girse ordu ne kadar duyarlı oluyor siyasilerin çaldıklarına,çırptıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bir üstte yazdıklarımı alıntılayıp neden aynı şeyi söylemedin? Öğütlendiğin gibi sorun adnan menderesin ezan ı arapça yapması değil merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hadi bakalım öyle olsun.HeR başarısız siyasetçiyi assak ülkede adam kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 razien for president! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 viktor göreve var bide sdfgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 patiden gelenler elime mum diksşn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Giovanni said: siteyi biraz inceledim de ilginç şeyler gözüme çarptı Türkiye Cumhuriyetinde “Kürt, laz, çerkez, arnavut yoktur. Tek bir millet vardır. O da Türk Milletidir”. Tek bir ulusu oluşturan bireylerin yöresel farklılıklarını büyütmemek, gösterişli ama tutarsız sözlerin tuzağına düşmemek gerekir. said: hiç katılmıyorum. burda diğer milletleri yok sayma gibi birşey yok. türk demek zaten türkiye cumhuriyetini kuran türkiye halkı demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 asd said: Kürt, laz, çerkez, arnavut yoktur 10 kez okudum nasıl bir iyi niyet var çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Çünkü Türkiye sınırları içinde yaşayan halk Türktür. Buradaki Türklükde bir ırk değil, ideoloji ismidir diye söylemekden dilin eridi. O yazıyı 10 kez okuyacağına tüm topiki bir kez adam gibi okusan anlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yoktur yazmayın ozaman. türk vatandaşı olabilirsin filan tek millet ol tamamda. yoktur ne! alevi yok kürt yok o yok boşnak yok yunan yok ermeni yok o yok bu yok . var abicim istediğin kadar reddet. ha dersinki saf türk ırkını bulalım amenah bulalım her türlü yardıma hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Abi olayı ırk a çekiyonuz ama. Öyle dediğiniz gibi kalmıyor. Sizin taraftan bakınca herşey çok kolay. Azınlık olmayan anlamaz o yüzden artık anlatmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Şu hale bak, alt kimlikleri tartışır konuma geldik. Bundan 10 sene evvel alt kimlik, üst kimlik tartışması var mıydı? Bu ülkede herkes eşit, ermeni kökenli olsun, alevi olsun istediği gibi meclise girer, başbakan bile olabilir. Ama bunu yaparken Türk kimliği altında yapması, bu ülkenin bir vatandaşı olarak yapması gerek, zatende öyleydi. Kürtler mecliste değilmiydi zaten? Olay o değil, kimlik önemli değil... Önemli olan her ne olursan ol Türkiye vatandaşısın... Bu bayrağı, ilkelerini seviyorsun eşitsin. Ama bölücü davranıyorsan defolup gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bölücülükle ne ilgisi var. adam yoktur diyo kürt vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kaç kişisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yalnız dikkat ediyorum(konuyla alakalı değil), insanlar Atatürk'ün laflarının açıklarını bulmak için falan debeleniyor falan. Alerji falan yapar yahu kastırmayın bu kadar. Adam alt tarafı şurdaki 70 milyonu kurtardı, üzüldüğünüz şeye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar