Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aslında dersine girdigim adamın esprileri hic komik gelmedigi halde guluyorum cunku %10 luk not dilimini kafasına göre verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum bir hocayı sevmiyorsam derslerine girmiyorum. bkz: genetik dersi (kolektif olarak tüm genetik dersleri ya da) bkz2: boğaziçinde genetiğe gireceğine fiziğe gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum 1 ay boyunca sıf sıkıcı geldiğinden ve müdür sevmediğimden tarih derslerine girmedim ve yazılısından çalışmadığım halde 56 aldım.. evet lisedeyim evet devamsızlık girdi sayılır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Afe - critical thinking & writing zımbırtısından nefret ediom nie böle bi ders koyulur ki >.< devamsızlık ftw yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum ki bu kadar ağır itiraf olur: Muhafazakar hocanın gözüne girecem diye inşallah maşallah falan konuşuyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum fizik dersinden çıkabilmek için sorunlu taklidi yaptım emo takıldım 2 ders rehberlikte ağladım revir işe yaramıyo en güzeli rehberlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum muzaffer abi. o çöpleri apartmanın önüne bırakan bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum en buyuk hayalim dunyanin yokoldugunu gormek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum,ben hayatımda hiç bişeyi itiraf etmedim bak bu ilk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İtiraf ediyorum , Çokakıllıadam'ın nickini her gördüğümde Çokkıllıadam diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum, kendime bile itiraf edemediğim bi şey var. aslında kendime itiraf ediyorum da ara sıra, en yakın arkadaşıma bile söyleyemedim. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar