Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aslında dersine girdigim adamın esprileri hic komik gelmedigi halde guluyorum cunku %10 luk not dilimini kafasına göre verecek.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum bir hocayı sevmiyorsam derslerine girmiyorum. bkz: genetik dersi (kolektif olarak tüm genetik dersleri ya da) bkz2: boğaziçinde genetiğe gireceğine fiziğe gir
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum 1 ay boyunca sıf sıkıcı geldiğinden ve müdür sevmediğimden tarih derslerine girmedim ve yazılısından çalışmadığım halde 56 aldım.. evet lisedeyim evet devamsızlık girdi sayılır bana
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Afe - critical thinking & writing zımbırtısından nefret ediom nie böle bi ders koyulur ki >.< devamsızlık ftw yeaa
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum ki bu kadar ağır itiraf olur: Muhafazakar hocanın gözüne girecem diye inşallah maşallah falan konuşuyorum hep.
rayka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum fizik dersinden çıkabilmek için sorunlu taklidi yaptım emo takıldım 2 ders rehberlikte ağladım revir işe yaramıyo en güzeli rehberlik..
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum muzaffer abi. o çöpleri apartmanın önüne bırakan bendim
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum en buyuk hayalim dunyanin yokoldugunu gormek
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum,ben hayatımda hiç bişeyi itiraf etmedim bak bu ilk oldu
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İtiraf ediyorum , Çokakıllıadam'ın nickini her gördüğümde Çokkıllıadam diye okuyorum.
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itiraf ediyorum, kendime bile itiraf edemediğim bi şey var. aslında kendime itiraf ediyorum da ara sıra, en yakın arkadaşıma bile söyleyemedim. ciddiyim.
Öne çıkan mesajlar