Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bilmiyorum oynandı mı daha önce, oynanmadıysa burada başlayalım. Şimdi insanların eski fotoğraflarını koyup, tahmin etmeye çalışıcaz. Şimdi ben başlıyorum bilen başka bir tane koyucak. Pek zorlanmıyacaksınız. Tipe gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kim abi o. abdullah efendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 devlet büyükleri hakkında doğru konuşalım, başımızı belaya sokmayalım //cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şeker adam yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çoraplarının jön olduğu fotoğrafı en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çokakıllıadam said: Pardon abi adamı sevdiğimden değilde Cumhurbaşkanı bu arkadaş. Bu kadar rahat konuşmayın site'yi falan kapatacaklar o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ümit özata benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 @ombakkombak: öyle konuşulması bence de hoş değil de cumhurbaşkanına veya bana veya sana yapması fark etmemeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Haklısın ama sen bana sallarsan küfür en fazla ikimiz kapışırız. Ama Cumhurbaşkanına sallarsan bir sivri akıllıda şikayet ederse site yönetimi devletle kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 herhangi birinin şikayetçi olmasıyla cumhurbaşkanının şikayetçi olması arasında fark var mı? yani yasal olarak? işlev olarak fark olur mutlaka da yazılanlara göre nasıl oluyor? (öğrenmek için soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Var Cumhurbaşkanına Başbakana TBMM'ne Genelkurmay Başkanı'na TSK'ya falan hakaret çok daha ağır bir suç. Normal insana hakaretin cezası 1 ise bunlara 10 Atatürk'e 50 gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Abi tamamda site yönetimi belirtmiyor mu yazılanlar yazan kişiler sorumludur diye. Hem yeni yasada çıktı direk ben muhattap olucam. Hayır beni eleştirmeden önce tipe baktınız mı siz? dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 arkadaslar fotograftaki cumhurbaskanımız salatalıga benzese bile bunu belirterek sitenin devamlılıgını tehlikeye sokabilirsiniz.ayrıca kurallar geregincede yasak,dikkatli olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Site yönetimi belirtiyorda bizde kanunlar hep garip işler abi gitmesin site güme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 *bi baktım karşımda kara kuru biri geliyor tahmin et kim??? *kim: PELE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Apache said: arkadaslar fotograftaki cumhurbaskanımız salatalıga benzese bile bunu belirterek sitenin devamlılıgını tehlikeye sokabilirsiniz.ayrıca kurallar geregincede yasak,dikkatli olalım.ahahah admın özrü kabahatinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Düşünce özgürlüğüeeeeaaaaaaaaaaaahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar