Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL:Beşiktaş JK-Ç.Rizespor

aytimania

Öne çıkan mesajlar

ilk yarıda ve ikinci yarının başı dışında süper oynamış beşiktaş. böyle oynarlarsa porto yu da yenerler bence. bir de tam baki stoperde oynayınca şahane oluyo, kendisini tanıyamıyoruz diyecektim ki golü gördüm, sözcükleri yuttum hehe.

bu arada delgado nun golü inanılmaz, gerçekten süper; ama orada ibrahim üzülmez de topu ayağından o kadar geç çıkardı ki, gol pozisyonunu böldü resmen; bu gol tamamen delgado nun eseri oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

kim tutar seni bakicim

Baki'den Rüştü'ye fırça

Beşiktaş-Ç.Rizespor karşılaşmasının ardından siyah-beyazlı takımın soyunma odasında gerginlik yaşandı

Soyunma odasında beşiktaşlı futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken Baki, yenen golde hatası olduğu gerekçesiyle kaleci rüştü'ye çıkıştı. Baki'nin Rüştü'ye, "Rakibi kaşıma almıştım. Ancak sen kaleni terk edince topu ağlarda gördük. Böyle ucuz gol yememeliydik" dedi. rüştü'nün karşılık vermesiyle ortam gerginleşince araya teknik kadro ve futbolcular girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok küçüktüm , ufacıktım , top oynadım acıktım. Yıl 1990 ben 6 yaşındayım ve bir takımı tutmak istiyorum. Bütün ailem Beşiktaşlı olduğu için bende Beşiktaşlı olmak istiyordum ve oldum! Sonra genç bir delikanlı görünümündeki babam çekti beni karşısına ve konuşmaya başladı. "Bak oğlum bu Beşiktaşı tutmak , feneri , gs'yi tutmaya benzemez , Beşiktaşlı olmak sabır ister dedi. Beşiktaş adamı kanser eder dedi , onun için iyi düşün dedi" Ve ben düşündüm! iyikide Beşiktaşlı olmuşum Beşiktaşlı doğmuşum! Maçların ne olduğu , kaç gol yediğimiz benim için önemli değil.

Benim için önemli olan Zekeriyalardan , vedatlardan,sanlılardan şifolardan,metin,ali,feyyazdan bu güne kadar gelmiş şanlı Beşiktaşımın o sahaya çıkıp benim önümde mücadele etmesi ve küre şeklindeki cisimle oynamasıdır!

TEKRAR ve TEKRAR söylemek istiyorum!

Sevinmek için sevmedik!

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
kim tutar seni bakicim

Baki'den Rüştü'ye fırça

Beşiktaş-Ç.Rizespor karşılaşmasının ardından siyah-beyazlı takımın soyunma odasında gerginlik yaşandı

Soyunma odasında beşiktaşlı futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken Baki, yenen golde hatası olduğu gerekçesiyle kaleci rüştü'ye çıkıştı. Baki'nin Rüştü'ye, "Rakibi kaşıma almıştım. Ancak sen kaleni terk edince topu ağlarda gördük. Böyle ucuz gol yememeliydik" dedi. rüştü'nün karşılık vermesiyle ortam gerginleşince araya teknik kadro ve futbolcular girdi.
Baki Rüştü'ye ağzını açmaya nasıl cesaret eder ki?
Kimsin lan sen? demezler mi adama?

Ha bir de geçmişte Baki vakalarından yenilen golleri hatırlasın kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...