knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kanser olursam sebebi belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 beşiktaş bir sezona daha havlu attı. takımın su görüntüsü ve puan durumuna bakarsak, bu sezon sivası geçip 3. olmak beşiktaş için başarı olur uefa kupası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bu maçın hakkı kim nederse desin bu değildi bence.. Çok daha kötü oynadığımız maçları kazandık .. Ama rize de leş gibi kapandı be .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 süper bi futbol vardı sahada ben hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum.böle bi futbol oynadıktan sonra maç alamamak çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Evet Aralık'a geldik ve bjk'lı abim için bir futbol sezonu daha bitti..Önümüzdeki yıla kadar evde futbol muhabbeti bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 8-0 ın üstüne hala 2. tura grup 1.si olarak çıkma şansımız var daha durun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ilk yarıda ve ikinci yarının başı dışında süper oynamış beşiktaş. böyle oynarlarsa porto yu da yenerler bence. bir de tam baki stoperde oynayınca şahane oluyo, kendisini tanıyamıyoruz diyecektim ki golü gördüm, sözcükleri yuttum hehe. bu arada delgado nun golü inanılmaz, gerçekten süper; ama orada ibrahim üzülmez de topu ayağından o kadar geç çıkardı ki, gol pozisyonunu böldü resmen; bu gol tamamen delgado nun eseri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kim tutar seni bakicim Baki'den Rüştü'ye fırça Beşiktaş-Ç.Rizespor karşılaşmasının ardından siyah-beyazlı takımın soyunma odasında gerginlik yaşandı Soyunma odasında beşiktaşlı futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken Baki, yenen golde hatası olduğu gerekçesiyle kaleci rüştü'ye çıkıştı. Baki'nin Rüştü'ye, "Rakibi kaşıma almıştım. Ancak sen kaleni terk edince topu ağlarda gördük. Böyle ucuz gol yememeliydik" dedi. rüştü'nün karşılık vermesiyle ortam gerginleşince araya teknik kadro ve futbolcular girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Rüştü bildiğin ajan. Sivas, marsilya, rize; sırada bursa maçı var. Hadi bakalım rüştü sana güvenenleri mahçup etme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Çok küçüktüm , ufacıktım , top oynadım acıktım. Yıl 1990 ben 6 yaşındayım ve bir takımı tutmak istiyorum. Bütün ailem Beşiktaşlı olduğu için bende Beşiktaşlı olmak istiyordum ve oldum! Sonra genç bir delikanlı görünümündeki babam çekti beni karşısına ve konuşmaya başladı. "Bak oğlum bu Beşiktaşı tutmak , feneri , gs'yi tutmaya benzemez , Beşiktaşlı olmak sabır ister dedi. Beşiktaş adamı kanser eder dedi , onun için iyi düşün dedi" Ve ben düşündüm! iyikide Beşiktaşlı olmuşum Beşiktaşlı doğmuşum! Maçların ne olduğu , kaç gol yediğimiz benim için önemli değil. Benim için önemli olan Zekeriyalardan , vedatlardan,sanlılardan şifolardan,metin,ali,feyyazdan bu güne kadar gelmiş şanlı Beşiktaşımın o sahaya çıkıp benim önümde mücadele etmesi ve küre şeklindeki cisimle oynamasıdır! TEKRAR ve TEKRAR söylemek istiyorum! Sevinmek için sevmedik! teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nocom said: kim tutar seni bakicim Baki'den Rüştü'ye fırça Beşiktaş-Ç.Rizespor karşılaşmasının ardından siyah-beyazlı takımın soyunma odasında gerginlik yaşandı Soyunma odasında beşiktaşlı futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken Baki, yenen golde hatası olduğu gerekçesiyle kaleci rüştü'ye çıkıştı. Baki'nin Rüştü'ye, "Rakibi kaşıma almıştım. Ancak sen kaleni terk edince topu ağlarda gördük. Böyle ucuz gol yememeliydik" dedi. rüştü'nün karşılık vermesiyle ortam gerginleşince araya teknik kadro ve futbolcular girdi.Baki Rüştü'ye ağzını açmaya nasıl cesaret eder ki? Kimsin lan sen? demezler mi adama? Ha bir de geçmişte Baki vakalarından yenilen golleri hatırlasın kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 profesyonellik falan filan ama ben rüştüyü beşiktaşlı kabul edemiyorum arkadaş, adam yıllarca fenerde oynamış artık görünce bile fener geliyor aklına. helal bakime bu yıl iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Silphatos said: profesyonellik falan filan ama ben rüştüyü beşiktaşlı kabul edemiyorum arkadaş, adam yıllarca fenerde oynamış artık görünce bile fener geliyor aklına. helal bakime bu yıl iyi. aynen katılıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 rüştü üflese baki ölür yalan haberdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 DoruK said: rüştü üflese baki ölür yalan haberdir hitman & rüştü bence hitman alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kaleci adam yahu :) kol kası ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 DoruK said: kaleci adam yahu :) kol kası ftw topları tutamıo kı, kasları erimiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Kure bicimindeki sey diyince bildigin top oynayan adamlar oldugu gerceginden uzaklasmis mi oluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Baki yönetir rüştü'yüde hertürlü. Atağına kafa atarak başlar olay orda biter zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bursa maçı için bu topicden devam edelim bare, bizimkilerin bu haftada birşey yapabileceğine inanmıyorum! İstifa et be adam! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Beşiktaş kafilesinin kaldığı otel şehir dışında olmasına rağmen komnadolar koruyor oteli. Bravo Teksas futbolun içine ettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar