ulfang Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gittim bi gazla orange box aldım şimdi taktım bilgisayara ama dvdyi okumadı alet gelde sinir hastası olma .. (dvd firmware olaylarından anlayan benimle temasa geçebilirmi plx)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 içinden cd-key felan çıkması lazım. direk steam'e o cd-key'leri girip, steam üzerinden download edebilirsin. ya da dağıtıcı firmaya (Aral) ulaşıp, cd'nin bozuk olduğunu, değiştirmelerini isteyebilirsin. Bir de o DVD 9GB'lık DVD'lerden miydi? Eski DVD-Rom'larda sorun çıkartıyormuş...
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dvd9 versiyonu olması lazım benim dvd eski olduğu için okumuyo onları (lvl cd lerinide okumuyodu + çift katmanlıları falan)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 level dergisinde dvd9'ları nasıl okutabileceğini anlatan bir yazı vardı, şimdi üşendim dergileri tek tek açmaya :P
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cd okuyucunun model numarasını biliyorsan internet sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Genelde güncelleme nanesiyle ilgili hepsinde kaynak var.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 google'da basit bir arama yaptım, şöyle bir tartışma çıktı önüme, işine yarar belki http://www.pcuser.com.au/pcuser/hs2.nsf/lookup+1/9EB74F692DFF5DE1CA256E75002219D3
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tşk bone ama sorun cdlerde değilmiş şimdi başka bi makinede denedim çalıştı gidip bi tane dvd sürücü falan almak şart oldu
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dvd sürücü almak gerekmiyor ki? o verdiğim son siteye baksana, adamlar DVD9'ları nasıl çalıştırabileceğini söylemiş.
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 O_O d&r da çıktı ha... O zaman hemmen en yakın şubeye taarruz eylemeliyim... :D
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende c.tesi günü d&r'den aldım. şuan kuruyorum oynuyorum ama aklıma birşey takıldı. Bu içinden çıkan key ile Steam'den aktif ettik,yüklenmeye başladı.Steam hesabı ile ilişkilendirildi sanırım key,bu keyi ileride başka bir hesapta kullanabilirmiyim ? Eminim çünkü kendimden daha önce iki steam hesabım vardı,ikisinin de şifresini unuttum.Uzattım yine farkındayım,sorum şudur ki bu key ile ileride bir steam acc daha alabilirmiyim yoksa her duvara acc name ve şifreyi not almaya başlayayım mı?
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hazır o steam hesabından ayıramazsın artık oyunu. Kaybettiğin şifreleri geri almayı denedin mi? Hatırlatma sorusu, email vs ile alabilmen lazım.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 heh 2-3 kez denedim,bir tanesinin accname'i vs. aklımda ama mail adresine şuan ulaşamadığım için şifre vs. isteme olayı olmuyor.Onlar geçtim artık, Neyse aldım her tarafa not.Laptop'ta da oynayamıyorum her Loading'den sonra sanal bellek hatası verip masaüstüne atıyor.Artık hafta sonları eve gelince TF2 atarım :)
Öne çıkan mesajlar